|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување
18.11.2010 13:57:09   
veckasr
prasav za dijane dali nekoja go ima pieno no nemam odgovor kako se pijat tie apcinja i od koj den se pocnuvat da se pijat od ciklusot

(Одговор на членот lilita)
Непосредна врска до пораките: 2151
18.11.2010 14:09:17   
Bogdancanka
veckasr mila ako nema nekoj iskustvo so apcinjata mozes da si prasas i vo apteka kako se pijat sigurno ke ti odgovoratuser posted image

inaku eve me mene istrgnata na dva stola zasto nikako ne mi odgovara da go namestam kom blizu do krevet,dobro pominav na transferot mi bea vrateni dve jajce kletki doktorot rece deka so takvi jajnici golemi mi se sansite za uspesnost e sega se nadevam deka ne e toa samo zalazuvanje,prodolzuvam so terapija estrofem 2mg 2 pati na den,utrogestan,folna kiselina i aspirin 100 mi rece poveke da miruvam moze kratki prosetki da odbegnuvam fizicka rabota i so gospod napred se nadevam nauser posted image crtki

srekno za site koi se na pat za invitro i za site koi posakuvaatuser posted image pozzzz

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 2152
18.11.2010 14:12:30   
denicka
Srekno Bogdancanka! ti ja prakam celata sreka na svetot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2153
18.11.2010 14:14:10   
Bogdancanka
Благодарам милаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 2154
18.11.2010 14:18:44   
Палешка РР
Сите ќе се молиме на тебе Богданчанка, дај Боже да си видиш user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image Уживај, одмарај и не мисли на ништо user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 2155
18.11.2010 14:38:04   
veckasr
ne se za mene da gi pijam za sestra mi se a ona momentalno e vo stranstvo  i gi ima zemeno apcinjata a neznae od koj den da pocne da gi pie dijane 35 i gi dale  no ne i kazale od koj den da pocne da gi pie 

Непосредна врска до пораките: 2156
18.11.2010 16:02:39   
kik@
Zdravo dragi rr vi prakam golem pozdrav na site.Jas denes bev vo Sistina kaj Dr.Popovic mi zedoa krv i mi napravija eho pa so Gospod napred vo ponedelnik vo 10 casot sum na punkcija.Go prasav dr.Popovic kolkav mi e endometriumot i mi kaza deka mi e 10mm sto bilo dobro.Kako mi se pogodi ponedelnik ni e kukna slava Sv.Petka pa na site ve pokanuvam na slava vi posakuvam sto poskoro da si gi vidime user posted image ili user posted image .Pozdravce i do tebe mila Bogdancanka odmaraj i misli pozitivno i za 2 nedeli ke ni ja kazes najubavata vest deka si bremena.Drzete mi sreka.user posted image

Непосредна врска до пораките: 2157
18.11.2010 16:03:44   
Zmej
Jas imam pieno Diane 35,gi piev zosto imav problemi so akni ,znam deka se pocnuva prviot den od menstruacijata so prvoto apce ,i sekoj den se pie po edno.Sigurno pisuva i na samite apcinja za nacinot na upotreba .Pozdrav

Непосредна врска до пораките: 2158
18.11.2010 16:09:50   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: kik@

Zdravo dragi rr vi prakam golem pozdrav na site.Jas denes bev vo Sistina kaj Dr.Popovic mi zedoa krv i mi napravija eho pa so Gospod napred vo ponedelnik vo 10 casot sum na punkcija.Go prasav dr.Popovic kolkav mi e endometriumot i mi kaza deka mi e 10mm sto bilo dobro.Kako mi se pogodi ponedelnik ni e kukna slava Sv.Petka pa na site ve pokanuvam na slava vi posakuvam sto poskoro da si gi vidime user posted image ili user posted image .Pozdravce i do tebe mila Bogdancanka odmaraj i misli pozitivno i za 2 nedeli ke ni ja kazes najubavata vest deka si bremena.Drzete mi sreka.user posted image
[/quote. Srekno cekame pozitiven rezultat

Биди тоа што си

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 2159
18.11.2010 16:19:20   
Marija28
Eve ti informacija od prva raka jas gi pijam skoro 2 godini. Neka pocne vtor ili tret den od koga ke dobie - znaci toa se odnesuva samo na prvoto paketce koga ke pocne da gi pie, neli se 21 tableta i ima za 21 den. Potoa pravi pauza od 7 dena (za toa vreme dobiva). Posle 7 dena pocnuva novo paketce i taka so sekoe naredno. Moj sovet da gi pie sabalje (poradi otoci i bolki vo nozete so ne mora da znaci moze samo mene taka mi deluvaat). POZZ
ИЗВОРНА ПОРАКА: veckasr

prasav za dijane dali nekoja go ima pieno no nemam odgovor kako se pijat tie apcinja i od koj den se pocnuvat da se pijat od ciklusot

Непосредна врска до пораките: 2160
18.11.2010 16:26:34   
wannna baby
Ti ja prakam seta sreka i ubavina na ovoj svet. Daj boze da si vidisuser posted image user posted image pa za 9 meseci da se raduvas na slatko malo devojce ili momce pa moze i dvete user posted image user posted image user posted image

Don''''''''t look back in anger.

Непосредна врска до пораките: 2161
18.11.2010 19:05:34   
biljana16
Ajde bogdancanke samo smelo napred i za 2 nedeli da ne izraduvas so najubavata vest na svet user posted image i user posted image

(Одговор на членот wannna baby)
Непосредна врска до пораките: 2162
18.11.2010 19:36:38   
Eli2010
Srekno bogdancanka,imaj ubavi plodni misli zamisli si go tvoeto (ili tvoite )user posted image user posted image ,kako ke izgleda kako ke mirisuser posted image a user posted image kako ke uzivate guskajki go(gi) so soprugot.Jas toa redovno go pravev i go pravam   mislam deka mi pomaga da bide se ok.
Te guskam i ti posakuvam mir,trpenie i prijatno raspolozenieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2163
18.11.2010 19:42:07   
Eli2010
Mila veckasr,dijane se tableti za reguliranje na ciklus.Istite ponekogas se davaat i za saniranje na problemi so kozata(akni isl)Se pocnuva da se pijat od prv den od ciklus,21 apce se ,21 den se pijat,pa sedum dena pauza pa pak se pocnuva...Moze da se pijat poveke meseci dodeka se regulira ciklusot(ednas mesecno krvarenje 4-7 dena.
Pozdravceuser posted image imaj prijatna vecer

Непосредна врска до пораките: 2164
18.11.2010 19:45:47   
puze
bogdancaka mila so sreka i za dve nedeli da ne izraduvas so user posted image crtki uzivaj bidi spokojna so e tvoe ke si dojdi.

(Одговор на членот Eli2010)
Непосредна врска до пораките: 2165
18.11.2010 19:49:29   
cika
bogdancanka so sreka mila i za dve nedeli da ne izraduvas  souser posted image user posted image sega odmaraj i pozitivni misli pozdravce do site i site da si  vidime user posted image

Непосредна врска до пораките: 2166
18.11.2010 19:52:29   
cika
zdravo siki mila jas seuste nemam isprateno dokumenti vo fzo a tebe mila ti posakuvam pozitiven odgovor a me interesira dali pocna so apcinjata dhea i kako se custvuvas pozz i sve najubavo

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 2167
19.11.2010 0:20:32   
diti
Kik@ srekno na punkcijata se nadevam deka Sv. Petka ke ti pomogne za uspesna punkcija i za pozitiven rezultat od ivf.
Bogdancanka uzivaj vo momentot koga vo tebe se  user posted image  user posted image  se nadevam deka ke se dokaze toa za 2 nedeli.
Jas pocnav so Fostimonot i naredniot vikend treba da e punkcijata. Po kolku inekcii Fostimon primavte vie?
Pozdrav

(Одговор на членот cika)
Непосредна врска до пораките: 2168
19.11.2010 0:23:22   
diti
cleo mila kako sto gi citam tvoite objavi me obzema strav od hiperstimulacija. Po kolku inekcii primase  i kolku dena?

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 2169
19.11.2010 10:44:08   
Bogdancanka
Kik@ mila ti posakuvam mnogu zdreli jajce kletki vo ponedelnik na punkcijata neka sv.Petka na site ni pomogne i daj boze na site da ni se ostvari silno posakuvanata zelbauser posted image

Diti jas fostimonot go primav 8 dena po dve na den (dvete zaedno se udiraa) i dva dena po edna na den pozzzzzzzz mnogu sreka za site nasuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 2170
19.11.2010 11:12:50   
dezdemona
Fala za odgovorot adabejb mi pomogna , znaci za zamrznuvanje 500 evra i za postapkata 500 evra se na se i zavisi od doktorot.
pozdravce

(Одговор на членот adabejb)
Непосредна врска до пораките: 2171
19.11.2010 13:10:32   
siki1
CIKA pocnaf so DHEA apcinjata i ne osekam nesto posebno samo mislam deka imam malku poveke apetit i peristaltikata mi se ubrza.sega zasega dobro e i citaf deka bile dosta uspesni samo tesko sto samo vo bitola se naogaat jas sum mnogu daleku.no toa e,a sega cekam odgovor od min za zdrastvo sto ke mi kazat dotogas ke gi pijam samo DHEApa ke vidime.pozi se slagam so drugite rr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pocustvuvajte mirisot na vaseto bebei taka mislam deka ke uspeetepoz do site sto cekaat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот dezdemona)
Непосредна врска до пораките: 2172
19.11.2010 14:10:44   
kik@
diti jas primav fostimon 9 dena po 4 fostimon inekcii.Ajde srekono i na tebe i na site nas.user posted image

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 2173
19.11.2010 14:17:19   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

mi bea vrateni dve jajce kletki doktorot rece deka so takvi jajnici golemi mi se sansite za uspesnost

user posted image user posted image user posted image  ти посакувам user posted image  user posted image & user posted image user posted image  
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2174
19.11.2010 14:17:32   
majka 79
bogdancanka, i site sto cekate rezultati, da ne ispustam nekogo
stiskam palci i navivam za vas user posted image user posted image user posted image  i za vasite user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 2175
Страница:   <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?