|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
22.11.2010 17:38:59   
Glück90
user posted image i se nadevam ke bidam user posted image user posted image .ke cekam do sreda i ako ne dobijam ke zakazam kaj doktorot

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1451
22.11.2010 17:56:59   
lete
gluk90 mene testot mi bese pozitiven na 11 den od kasneneto na 6 tiot den mi bese negativen misli poz i cekaj do petok moe mislene pozdrav

Веруваме само во oна на кое што се надеваме
и се надеваме на она во кое што веруваме

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1452
22.11.2010 18:04:34   
Glück90
fala lete i edna drugarka mi kaza za takov slucaj i ke cekam za da vidam i mislam pozitivno od prosta pricina sto ovoj mesec mi bese mnogu porazlicno od site pati prethodno.fala sto postoiteuser posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1453
22.11.2010 18:04:51   
humana
I na mene mi kasni tri dena,deneska i vcera napraviv test i mi pokaca edna crta,se nadevam deka ne e tocenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1454
22.11.2010 18:18:59   
lete
vi kazuvam od iskustvo posle negativniot test odev sekoj pet min vo wc mislev deka sum dobila ama na 11 napraviv test pozitiven 12 pak pozitiven i vcera kupiv najskapiot i toj bese pozitiven i vo petok zakazav na ginekolog zs ako sum bremena ke bidam od prilkka 7ma nedela

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1455
22.11.2010 18:23:34   
humana
Daj Boze da si user posted image user posted image user posted image , i testovite da se lazni i nie da se izraduvama:))))

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1456
22.11.2010 18:35:50   
lete
daj boze da ste i dvete

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1457
22.11.2010 18:43:25   
Glück90
daj boze site sto cekame da se izraduvame

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1458
22.11.2010 18:56:27   
nadica
user posted image user posted image user posted image ви ја пуштам сета среќа што побрзо да видите user posted image  или user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1459
22.11.2010 19:07:11   
anebebe
ajde zenski vi pustam user posted image user posted image user posted image user posted image srekicka pa daj boze i jas sto poskoro si gi vidam moite user posted image pozdravceuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1460
22.11.2010 22:30:34   
lete
daj boze anabebe edno prasane do tie  sto se bremeni vo koja nedela od bremenosta prv pat otidovte na ginekolog

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 1461
22.11.2010 22:38:12   
AnnaMolly RR
лете, јас направив тест една недела откако ми доцнеше. Ама не отидов веднаш на гинеколог. По една недела прокрварев, па отидов на гинеколог. Рече дека сум била 6 недела. Ми даде утрогестан и рече да дојдам за 2 недели.

Ти која недела си? Пред колку време направи тест?

Live and let live

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1462
22.11.2010 23:04:19   
Beluvce
jas mislam kaj sekoj e razlicno..jas eve veke sum sega vo 6-ta nedela, a test napraviv 3 dena pred da trebase da dobijam, trebase da ne dobijam na 17 noemvri, a test napraviv na 14 noemvri i toa vo 17h popladne i pokaza user posted image iako vtorata crta bese bleda sepak bea dve.....a kaj lete ete user posted image se pokazaa 11 dena po ocekuvana ta  menstruacija

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1463
22.11.2010 23:43:30   
lete
tokmu taka jas napraviv testposle 6 dena otkako mi kasnese bese negativen i celo vreme stres nervozi i vo petokot 11 ti den napraviv povtorno bese pozitiven so vtora bleda vo sabota pak napraviv bese pojasna i vo nedela mazmi mi kupi od najskapite hcg testovi i toa bese najjasno sto znaci i najevtiniot od 1 evro ako si pokazuva makar bleda makar jasna vazno ima dve inace jas sega treba dasum 6 ta nedela i 4 dena zanekoj den ke bidam sedma i ke odam na pregled nese sekiraj anamolly snami taka krvari 5ta nedela uvek prima hormoni ima tri zlatni zdravi decinja pijsigi lekovite bez stres za edna nedela pak na ginekolog i sekee vo red nese sekiraj pisini izvestine pozdrav

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1464
23.11.2010 9:26:14   
Glück90
ajde zenski uste eden problem imam.sinoka na gakite imase edna kapka rozevko kafeava a uste sledniot moment eve i po sabajle nemam nisto veke.sto znaci sega toa.user posted image user posted image user posted image bev mnogu isplasenauser posted image

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1465
23.11.2010 9:46:27   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: lete

nese sekiraj anamolly snami taka krvari 5ta nedela uvek prima hormoni ima tri zlatni zdravi decinja pijsigi lekovite bez stres za edna nedela pak na ginekolog i sekee vo red nese sekiraj pisini izvestine pozdrav

Мене одамна ми помина тоа, мила! Веќе имам 5 и пол месечно бебенце :)
Среќа се заврши добро.

Live and let live

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1466
23.11.2010 16:28:46   
lete
bas mie milo anamolly daj boze i nie dago docekame toa
gluck utre na ginekolog jas mislam deka treba da odis
pozdrav

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1467
23.11.2010 19:22:26   
prettygirl
mashala mashala ajde samo za ubavo da e, gledam ke imame uste nekolku novi trudnici garantuser posted image user posted image  eve vi pustam sreka

Непосредна врска до пораките: 1468
23.11.2010 20:35:56   
sesilija
zdravo ringerajki edno vreme me nemase ama nemozam da se oslobodam od bolkata vo jajnicite i vo dolniot del od stomakot i kaj kolkovite menstruacija treba da dobijamna 29 eden test napraviv pred 5 6 dena i bese negativen da pravam uste eden ili da cekam da se nadevam ili ne

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1469
23.11.2010 20:39:58   
sesilija
osven toa nemam nisto drugo ni cesto mokrenje

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 1470
23.11.2010 20:54:21   
biljana16
Sesilija jas mislam deka e mnogu rano za test. I da si bremena sansite za da pokaze se mnogu mali. Pocekaj uste najmalku 1 nedela i napravi go pak testot. Inaku site simptomi na bremenost se isti so tie za dobivanje.

Непосредна врска до пораките: 1471
23.11.2010 21:30:39   
sesilija
a cudni mi se ovie simptomi nikogas vaka ne mi bilo

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 1472
23.11.2010 21:31:06   
sesilija
baska sto sum nestrpliva

Непосредна врска до пораките: 1473
23.11.2010 21:40:44   
rina13
mislam deka treba da pocekas.eve jas pred da doznaam deka sum bremena t.e. 10 dena pred da dobijam napraviv test i bese negativen  posle mi se javija simptomi isto kako da dobivam za nakraj duri 10 dena odkako mi kasnese testot sto go napraviv bese pozitiven..

Непосредна врска до пораките: 1474
23.11.2010 23:23:02   
lete
sesilija cekaj mene na 11 den otkakko mi kasnese bese pozitiven trpenie

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1475
Страница:   <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?