|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
19.11.2010 7:06:16   
elka
ping neka ti e so sreka imaj lesna i ubava bremenost
sesilija i lete ajde pravete testovi mirisate na user posted image inaku na pocetokot koga ostanav bremena i jas imav mnogu grcevi vo levata noga od kolkot do stapaloto i uste od pocetok mi dadoa da pijam magnezium i poleka se se povlece ajde stiskam palci i cekam da kazete ubavi vesti

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1401
19.11.2010 8:05:58   
sesilija
idni mamicki mojot test e negativen sto pokazuva deka sum si golema simulatorka si izmisluvam so sila simtomi ne si veruvam ni sama na sebe veke a pak osekam bolka vo kolkovite da pravam uste eden ponatamu ile ne ete kolku sum ocajna

(Одговор на членот elka)
Непосредна врска до пораките: 1402
19.11.2010 8:37:08   
lete
luge nema da veruvate napraviv test i bese pozitivien pokraj toa sto vtorata ne bese mnogu jako izrazena imase dve crtki jas seuste ne mozam da veruvam ama mislam dekasigi vidov moite dve crtkiuser posted image beluvce misla vo pravo bevte sega uste ginekolog dami potvrdi i se ke bidi vo red

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 1403
19.11.2010 8:40:36   
arh_diz
lete sigurno si bremenauser posted image user posted image .Imaj ubava bremenost

Биди тоа што си

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1404
19.11.2010 8:41:15   
lete
sesilija nema razocaruvanje od iskustvo keti kazam nesto jas vo ponedelnik napraviv test togas mi kasnese 5-6 dena i bese jasno negativen deneska mie 11 den sto mi kasni i go povtoriv testot neverno mi bese no imase dve crtki takada dodeka ne dobies nadevajse i nemoj takvi zborovi da koristis za sebe posto site sme isti pozdrav i nadevajse ke navivame za tebe site dobri navivacki sme nema zbor

Веруваме само во oна на кое што се надеваме
и се надеваме на она во кое што веруваме

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1405
19.11.2010 8:51:05   
lete
blagodaram ard dhiz i se nadevam deka ke e taka

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1406
19.11.2010 9:27:10   
biljana16
imaj lesna bremenost.

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1407
19.11.2010 9:49:47   
ping

ИЗВОРНА ПОРАКА: misla

lete bas denes cel den te mislev..ufff nemas pojma kolku se raduvam za tebe i beluvce ..a sesilija zemi test i vidi..nema od sto da se plasis...a tebe ping se najdobro vo bremenosta..ma koga saka gospod ke ima bebinja i nema sto ponekogas da se slusat doktorite ete ti rekle nemozis ali pak ostana trudna..kolku vreme se obiduvavte i dali piese nesto_?

reshivme da imame deca oktomvri mesec i rekovme kje probame bev jas na ginekolog da vidam plodni neplodni se zaplashiv od toa shto mi go kazaa premnogu i ne ni ocekuvav da sum bremena. mi kasni edna nedela se si mislev od cistite so mi rekoja ama vcera na testot drugo kaza. Kaj nas odma fati samo oktomvri mesec probavme. Im posakuvam na site taka lesno da si ostanat bremeni

(Одговор на членот misla)
Непосредна врска до пораките: 1408
19.11.2010 9:53:50   
ping
Ti chestitam i kaj mene vtorata ne beshe mnogu jaka i zatoa kupiv ushte dva za da se osiguram :). Sega kje si se druzime vo tekot na nashata bremenist a i potoa da si raskazuvame za bebushite koga kje gi rodime :)
ИЗВОРНА ПОРАКА: lete

luge nema da veruvate napraviv test i bese pozitivien pokraj toa sto vtorata ne bese mnogu jako izrazena imase dve crtki jas seuste ne mozam da veruvam ama mislam dekasigi vidov moite dve crtkiuser posted image beluvce misla vo pravo bevte sega uste ginekolog dami potvrdi i se ke bidi vo red

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1409
19.11.2010 10:01:12   
lete
blagodaram ping da obavezno daj boze dae tacno uste nemise veruva ama i kaj beluvce i kaj pretegirl bese taka pa toa nekako mi ddava da mislam pozitivno edno posakuvam zdravo pravo bebusce sto saka neka e bilo masko bilo zensko prvo kemie

(Одговор на членот ping)
Непосредна врска до пораките: 1410
19.11.2010 10:06:51   
anebebe
cestitki lete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imaj si lesna bremenst pa daj boze i nas da ne fati ovaa sreka pozdravce

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1411
19.11.2010 10:45:33   
Bogdancanka
cestitki lete imaj si ubava i lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 1412
19.11.2010 10:57:06   
sesilija
cestitam na lete i ping za user posted image user posted image user posted image blagodaram za podrskata ve sledam sekoj den

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1413
19.11.2010 11:08:21   
Beluvce
user posted image user posted image user posted image user posted image lete, ti rekov ke bide denes...golem pozdrav i lesna bremenost.CESTITAM

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 1414
19.11.2010 11:21:09   
Lokica1
Cestitki za novite trudnici...imajte ubava bremenost i prekrasni decinja....mesecov ploden se pogodi user posted image

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1415
19.11.2010 12:07:20   
prettygirl
aa izgleda ovaj mesec zavlekov noga ajde neka ni se mnozat trudnicite, lete imaj lesna i ubava bremenost user posted image user posted image

(Одговор на членот Lokica1)
Непосредна врска до пораките: 1416
19.11.2010 12:23:13   
AnnaMolly RR
Честитки за сите нови user posted image

Live and let live

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1417
19.11.2010 12:26:03   
Natasa981
Cestitki i od mene za nasite novi user posted image
ajde pa i sekoj den da ni se mnozat a i jas megu niv eden denuser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1418
19.11.2010 13:22:21   
Glück90
user posted image user posted image user posted image lete i ping i user posted image user posted image za site koi sakaat da gi vidat user posted image user posted image .imajte lesna bremenost i najslatki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1419
19.11.2010 13:53:03   
misla
lete ti rekov!!!!!!!! cestitam od srce i lesna bremenost.....se raduvam za tebe...

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1420
19.11.2010 13:56:48   
light

Pozdrav do site novi user posted image i daj boze i nuje sto cekame user posted image da ni se ostvari ovoj mesecuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1421
19.11.2010 14:04:07   
anebebe
dragi RR i mene mi docni ovoj meseec user posted image nio ne se nadevam voopsto posto imam cista na janjnik i nemam golema nadez se dodeka ne se oslobodam od niv user posted image no sepak kaj e Gospod nikoj ne e pa nikogas ne se znae user posted image ama ke vidime narednata nedela imam zakazano na gin pa ke vidime sto e pozdravce

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 1422
19.11.2010 14:04:18   
baby27
Cestitki za novite trudnici, mnogu e vazna poddrskata od ringerajkite koja ja dobivame site, i jas koga doznav deka sum bremena objaviv na ringeraja i bev presrekna, za da se osigurate za bremenosta napravete si test preku krv. Inaku sum 12 nedela veke i se spravuvam i boram so goolemi glavobolki ama koga e za ubavo se mora da se istrpi :)))))

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 1423
19.11.2010 14:21:59   
Acina
честитки за новите user posted image user posted image user posted image
јас вчера почнав со кломифен па ќе видиме за околу еден месец што ќе има...позз до сите

(Одговор на членот baby27)
Непосредна врска до пораките: 1424
19.11.2010 15:50:39   
elka
cestitki lete imaj lesna i ubava bremenost

(Одговор на членот Acina)
Непосредна врска до пораките: 1425
Страница:   <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?