|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
19.11.2010 18:19:34   
veter
devojki mnogu fala za iscrpnite odgovori jas planiram utre da pravam test pa ke drzetemi sreka se nadevam deka ce se izraduvam.

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1426
19.11.2010 19:00:38   
Natasa981
Decki nisto, dobivuser posted image
za mene poveke sreka naredniot mesec.Aman veke, koga li jas ke si gi zdogledam moite user posted image ??!

(Одговор на членот veter)
Непосредна врска до пораките: 1427
19.11.2010 19:04:49   
ping
Nemoj da ochekuvash mene mi docneshe ovj mesec i se si mislv cisti imam i zatoa mi docni ne ni ochekuvav dve crti pa se sluchi :)
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

Decki nisto, dobivuser posted image
za mene poveke sreka naredniot mesec.Aman veke, koga li jas ke si gi zdogledam moite user posted image ??!

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1428
19.11.2010 19:39:02   
Natasa981
Готово, нема веке пресметки и *читање на сигнали кои телото ми ги испрака*,баталувам плодни денови, фрлив тоа топломерите ,тестови за овулација и разно разните чуда на кои се фокусирав! Нема веке заморувања со калкулации и што ти не..секс секс и само секс - тоа ке биде формулата со која ке успеам! Верувам во себе,ги бркам црните облаци што ме спопаднаа,ги отерав и лошите мисли и планирам да си го прочистам духот од сите негативни чувства кои ме обземаа кога ке помислев дека сеуште не сум бремена! Напред со нови сили и без губење на надежта дека ке ги видам тие проклети дебело позитивни цртки!
user posted image

п.с не дечки ,не сум надувана -само очајна у моментов

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот ping)
Непосредна врска до пораките: 1429
19.11.2010 19:46:32   
ping
Super napravi jas bev na ginekolog prethodniot mesec i na nikoj ne mu posakuvam takvi tramu da dozivee jas bev so cel da vidam ovulacija koga imam i matichnata mi reche deka nemam folikuli i deka treba da pochnam so terapija oti nema da mozam da ostanam bremena od tamu bev na drug ginekolog toj mi reche deka imam policistichni jajnici i deka mnogu teshko kje ostanam bremena. i od prvo ostanav ne ni ochekuvav edna godina se pazevme prethodniot mesec ne i odma fati ne misli na nishto ne gledaj nishto ni plodni ni neplodni opushtise i se kje bide vo red. Ti posakuvam srekja nareden mesec p.s nemoj da se razocharuvash

Готово, нема веке пресметки и *читање на сигнали кои телото ми ги испрака*,баталувам плодни денови, фрлив тоа топломерите ,тестови за овулација и разно разните чуда на кои се фокусирав! Нема веке заморувања со калкулации и што ти не..секс секс и само секс - тоа ке биде формулата со која ке успеам! Верувам во себе,ги бркам црните облаци што ме спопаднаа,ги отерав и лошите мисли и планирам да си го прочистам духот од сите негативни чувства кои ме обземаа кога ке помислев дека сеуште не сум бремена! Напред со нови сили и без губење на надежта дека ке ги видам тие проклети дебело позитивни цртки!
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1430
19.11.2010 19:53:51   
Natuska85

user posted image

user posted image user posted image user posted image Браво за тебе имењачке се тоа што си фрлила.Само опуштено срцка и се ќе си биде во ред.Денес ми кажаа еден нов рецепт за забременување....Секс,секс и само секс.Ама не водење љубов него баш сексuser posted image user posted image user posted image .Секој ден,баш секој ден кога и да добиеш и мала желба одма соблекувајте сеuser posted image user posted image user posted image .Знам дека е малку смешно ама на едни пријатели им успеало а само што биле решени да одат на вештачко оплодување и докторот им го кажал овој рецепт,како за еден месец ако не останеш трудна јас ти плаќам вештачко оплодување им кажалuser posted image user posted image .И им успеало.Ајде те чекам тебе нареден месец да се запишеш во списикот на user posted image .

Непосредна врска до пораките: 1431
19.11.2010 19:57:02   
Natasa981
хаха ха ме изнасмеа ма имењачке! жими све ке те послушам и ке си ветам дека нема да се обесхрабрувам..!фала за поддршката

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1432
19.11.2010 20:58:04   
anebebe
Nemoj da ochekuvash mene mi docneshe ovj mesec i se si mislv cisti imam i zatoa mi docni ne ni ochekuvav dve crti pa se sluchi :)
   N a nis
to ne se nadevam i mene mi rekoa cisti i  za toa dodeka ne se osllobdam od niv na nisto ne se nadevam inaku i mene mi docni ama nit sum napravila test nitu sum na plan da pravam jas mislam deka mi docni poradi cistite ama ke odam na gin naredna nedela pa ke vidam pozdravce

Непосредна врска до пораките: 1433
19.11.2010 21:44:21   
lete
luge fala mnogu beluvce ostanuvame vo kontakt da vidime sto ponataka so nas i so misla pozdrav do site se nadevam deka site kesigi vidite vasite dve crti sreknici

Веруваме само во oна на кое што се надеваме
и се надеваме на она во кое што веруваме

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 1434
20.11.2010 11:43:36   
lete
anabebe gresis ako mislis taka jetrvami zabremeni so policisticen jajnik imaj nadez se dodeka ne dobies jAs sigi vidov moite dve crtki no seuste sum vo dilema dodeka ne zakazam na ginekolog i dodeka nemi potvrdi pozdrav do site iscekuvalki mesecov e ploden rabotite vo poleto sigurno ke bide

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1435
20.11.2010 12:14:25   
cleo
Lete mila, cestitki i imaj lesna bremenost user posted image user posted image user posted image  Kakvi simptomi imase mila? Te bolea li jajnici, dolniot del od stomakot..?? A gradite? Pozdrav i uzivaj si kolku e mozno poveke

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1436
20.11.2010 12:15:59   
mama26
cestitki lete lesna bremenost user posted image user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1437
20.11.2010 12:46:19   
lete
fala mnogu se nadevam deka sum i stoe do simtomite mnogu me bolat bradavkite na gradite i okolu bradavkite imam kako custvo na mravene ne znam kako davi objasnam inace mnogu mise ukocuva levata noga i me boli polovinata i vo predelot na jajnicite ama blagi bolki i sekoj pola saat sum vo wc mnogu se oseka zamorna i pospana sto dati kazam drugo ova osim so bradavkite i mraveneto drugite simtomi gi imam i pred mestoracija zatoa napraviv test otkako mi kasnese 11 dena pozdrav se nadevam deka naskoro i vie kesigi vidite vasite dve crti zaedno so misla normalno

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1438
20.11.2010 12:53:09   
arh_diz
lete cestitki imaj ubava bremenost.Mesecov Noemvri ke ni donese mnogu bebcinja ,i jas zabremeniv minatata godina vo Noemvri.Srekno na site sto se vo iscekuvanje

Биди тоа што си

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1439
20.11.2010 13:41:53   
anebebe
ti blagodaam lete za podrskata i za utesnite zborovi no sepak ne se nadevam premnogu (voopsto ustvrai)inaku imiaj si lesna bremenost i cestitki , a jas ke odam na gin slednata nedla pa ke vidam sto e rabotatauser posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1440
20.11.2010 17:35:34   
Beluvce
anebebe veruvaj vo sebe i samo taka ke uspees...jas so maz mi se pazeveme skoro 4 i pol god...3 odevme i godina i pol sme vo brak...prv pat se obidov da ostanma bremena vo septemvri i op dobiv....i  mnogu dusi velea deka ako dolgo se pazis treba da pominat najmalku 6 meseci za da zatrudnis i sto se sluci pred edna nedlela si gi vidov mmoite posakuvani user posted image
ti poskauvam sreka

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 1441
20.11.2010 21:16:27   
cleo
Beluvce i Lete, imam prasanje do vas. Dali simptomite koi gi pocustvuvavte se pojavija pred da vi zadocni menzisot ili posle toa i  kolku posle toa? Fala vi  milicki i uzivajte si vo bremenosta

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1442
20.11.2010 21:36:05   
lete
da pred dami zadocni den ili dva

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1443
20.11.2010 21:57:08   
ping
cleo mislam deka i jas mozam da ti odgovoram na ova prashanje. pred da doznam deka sum bremena imav samo bolki vo dolniot del na stomakot kaj jajnicite megutoa mislev deka treba da mi dojdi i ne obrnuvav mnogu vnimanie. drugi siptomi mi se spieshe premnogu megutoa si mislev deka sum umorna a ne znaev od shto e....

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1444
20.11.2010 23:45:58   
anebebe
ti blagodaram beluvce imaj si lesna bremenost i dsaj boze i kaj mene da gi vidime sto poskorouser posted image user posted image

(Одговор на членот ping)
Непосредна врска до пораките: 1445
21.11.2010 11:10:02   
cleo
ИЗВОРНА ПОРАКА: ping

cleo mislam deka i jas mozam da ti odgovoram na ova prashanje. pred da doznam deka sum bremena imav samo bolki vo dolniot del na stomakot kaj jajnicite megutoa mislev deka treba da mi dojdi i ne obrnuvav mnogu vnimanie. drugi siptomi mi se spieshe premnogu megutoa si mislev deka sum umorna a ne znaev od shto e....

Ping mila, blagodaram na odgovorot. Znaci bolni gradi ili bradavici nemase kako simptom? Jas imam bolki vo jajnicite i polovinata koi nikogas ne sum gi custvuvala. Da, i kaj mene se blagi bolkite vo jajnicite ama se javuvaat na  periodi vo tekot na denot, ne konstantno. Odam mnogu cesto vo wc i me boli polovinata osobeno koga ke stanam od spienje. Bolni bradavici voopsto nemam. Jas ocekuvam da mi dojde na 28-mi, taka da ima vreme uste edna nedela, pa drzete sreka da ne se sluci toa user posted image  Zatoa i prasuvam koga gi dobivte simptomite, pred ili posle ocekuvaniot termin za men?

(Одговор на членот ping)
Непосредна врска до пораките: 1446
22.11.2010 12:17:02   
prettygirl
cleo mozno e da ne dobies po ovie opisi tvoi:) i jas imav bolki mnogu vo polovinata i site znaci kako za dobivanje pred da dobijam mi se odese vo wc ke ti drzam sreka da ne dobies i da ne izraduvas user posted image poz

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1447
22.11.2010 16:34:25   
lete
luge po negativen covek od sebe ne mozam da zzamislam no eve napraviv tri  testa i najevtiniot i najskapiot bea pozitivni uste da odam na ginekolog dami potvrdi se nadevam deka sve ke e vo red nikogas dane gubime nadez pozdrav do kesi dojde denot koga site kesigi vidite vasite dve crtki

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1448
22.11.2010 17:28:20   
Glück90
7 dena ja cekam i ja nema user posted image nema testot e negativen simptomi imam kako za dobivanje osven so nemam bolki vo jajnicive i sega sto da pravam da cekam uste ili sto da pravam.ajde rrjki.user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1449
22.11.2010 17:31:41   
nadica
опушти се user posted image  и закази на др па да се надеваме дека ќе не  ги потврди сомневањата дека си user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1450
Страница:   <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?