Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
NUBY plasitcnite sisinja ne sodrzat BPA supstancija.Vcera na Moni i kupivme novo sisence na NUBY i sega pisuva BPA fee. Inaku na net najdov deka i pred da se pojavi ova NUBY i nekoi AVENT-ovi sisenca ne sodrzale BPA supstancija.
Млеко никогаш не сум и давала од пластично шише туку исклучиво од стаклено кое го миеме во машина за садови и 2 пати го плакнеме. Во цела моја мајчинска кариера сум купила 2 пластични шишиња и тоа дури откако престана Мила да цица а почна да пие сок. Сега веќе пие од чаша со меко клунче или со цевче, а едно пластично уште ми се мотка по дома некогаш ставаме вода во него и обично куклата ни пие од него. Инаку не сум за пластичните шишиња и од аспект на одржување и хигиена и не знам некако шубе ми е.
nie koristime golemo i malo stakleno sisence na chicco i mnogu sum zadovolna, Prvin kupiv baby nova no kaj edna bratucetka go vidov chicco i mnogu mi se dopadna, a isto i na Sara nekako i e polesno da pie so sisenceto na chicco, so tie na baby nova se davi vakov model samo so rozova slika so pajcinja
И ние користиме стаклени шишиња од хигиенски причини. Многу лесно се мијат. Инаку и мене со Беби Нова ми се давеше од цуцлата на големото шише, а од малото не. И открив дека на малите шишиња има цуцла со помал отвор како за чај и такви цуцли и земам сега и немаме проблем.
na sisencata od Baby Nova imam triagolnik i br. sedum
Tolku kraj... Samo mi trebase da go procitam ova (GI FRLAM) Sepak ke si ostanam samo na staklenite. Gi upotrebuvav epteeen retko ama sega na celo gi isfrluvam od upotreba.
Ниа ги користиме шишенцата и цуцлите на АВЕНТ а плус се и BPA free....Ние ги купивме од Љубљана,кај нас има во Mothercare ама не се BPA free...Користиме и стерилизатор и за топлење на водата за млекото исто од Авент и премногу сме задоволни...:)