Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Пред некое време слушнав ваков муабет од мајка на 6 годишно дете: Мора да ме слуша мене, оти јас сум жртва за неа!!!
А кога ја правеше ептен се жртвувала... Ова му иди како свеки моја што му вика на мм „Јас те перев, те пеглав, ти правев јадење, кај мене живееше - мора да ме сакаш!“ Кога ќе ја слушнам оваа изјава, ми иди да ја ...Епа ај кај комшивката да живеел...бу*ала една
< Поракaта ја уредил Martins mom -- 14.10.2010 10:59:36 >
Не ми е јасно зошто родителите што имаат синови се пољубоморни од оние што имаат ќерки? Кога на една другарка ќерката фати прв дечко, сите бевме (позитивно) возбудени, а кога синот на една колешка фати девојка, муабетот и беше „Господ да чува, кој знае што ќе ми донесе дома“. Инаку, кај мене улогата на свекрва ја има свекорот . Свекрва ми е ОК, ама тој наплатува за сите . Цело време муабетот му е „Јас да не сум ви, тешко вас“ или „А бе синко, кога ќе дојдеш на мое, ќе сфатиш како ми е...“ (ова посебно кога ќе заседнеше кај мене син му т.е. мојот тогашен дечко) и еден мал милион примери.
Ги читав новите измени во Законот за семејство. Се разочарав - очекував дека овој пат некој од законодавците ќе го надополни
Член 1322
На брачните партнери најстрого им е забрането живеење во заедница со блиски и подалечни роднини, како што се свекор, свекрва, золва, девер, баба, дедо, јатрва итн.
Прекршување на овој член од Законот се санкционира со мерка доживотен затвор на сите горенаведени од заедницата.
starite vikaa:sam aga sam pasha.Nikoj ne ti treba na krajot na kraistata ne se omaziv so svekrvata da ziveam so nea.sto ke mi e ?da mi komanda da sefuva ako jas ja ostavam casata na masa ke kaze ne na dr.mesto e podobro samo da e po nejzino ahahah ali sto badijala i ne zivee so mene pa pak pravi problemi jas i go odaleciv sinot gluposti
Ги читав новите измени во Законот за семејство. Се разочарав - очекував дека овој пат некој од законодавците ќе го надополни
Член 1322
На брачните партнери најстрого им е забрането живеење во заедница со блиски и подалечни роднини, како што се свекор, свекрва, золва, девер, баба, дедо, јатрва итн.
Прекршување на овој член од Законот се санкционира со мерка доживотен затвор на сите горенаведени од заедницата.
anuska se salis ti za ova ili vistina e?ako e togas sto ke pravat mladite koi nemaat ili nesakaat da frlaat pari za kirija ziveat so postari za da zastedat ponataka za nivno....bogdacuva aj na zapad da..ama tuka prezivuvaat nekoi
anuska se salis ti za ova ili vistina e?ako e togas sto ke pravat mladite koi nemaat ili nesakaat da frlaat pari za kirija ziveat so postari za da zastedat ponataka za nivno....bogdacuva aj na zapad da..ama tuka prezivuvaat nekoi
Е не ми се верува, дефинитивно . Леле мама26, а бе... ти да не си, нема да се изнасмеам
Jas na sin mi mu velam stalno-sine da si zemes sto si sakas ti ke si zivees so nea,bitno tebe da ti e dobra.... Na pocetokot na letoto,sin mi mu kazuva na mm deka ima nova zenska..doaga red se naogaat v grad i se zapoznavaat.Si idi mm doma i nisto ne mi kaza a maliov od vrata prasuva-..i papa kako te bendisa zenska mi,neli e ista Naomi?? Naomiiiii????Afrikanka??Prvo so mi padna na pamet e deka vnucinjata ke mi se crni...Kakva knedla mi zastana v grlo.. kako santa mraz..ama ne rekov nisto..
mene komsikata mi vika-si sedam jas so kerkami i sinti ne gleda...kerkami go vika kaj nas ama sinti i rece ela ti kaj nas epa vika ova pravo maze bilo malovo tvoe.uste sega kazuva deka nema da e domazet
uf so dusa cekam da ja nemam inace ke vi kazam i eden vic snatei gi kacile svekrivite vo avtobus i se slucila soobrakajka site svekrvi zaginale i site snai se smeele samo edna placela i ja prasale zosto pa zatoa sto imojata ne otide so avtobusot drug pak vic ke vi kazam svekrvata i vika na snaata a mori snao tvoite vrsnicki od koga stanaa i dvorite gi izmetea a pak snaata i vika amori svekrvo tvoite vrsnicki od koga se zakaceni na tabloto tebe uste te nema
ИЗВОРНА ПОРАКА: veckasr svekrvata i vika na snaata a mori snao tvoite vrsnicki od koga stanaa i dvorite gi izmetea a pak snaata i vika amori svekrvo tvoite vrsnicki od koga se zakaceni na tabloto tebe uste te nema
hahahhha se iznasmejav so vicot...
Da ne se sestri mojava i tvojata
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
jas cel zivot vikav deka nesakam svekrva i ete taka ispadna ziveeme sami so mm,sepak ne bi mi precelo i da ziveeme zaedno ,mislam zenata e tolku kulturna moderna obrazovana ne se zanimava so gluposti i rekla kazala sekogas korektna sprema mene,ja pocituvam draga mi e no sekako edna e majka,mama si e mama toa ne se menuva
Jas mislam deka i niv im e jasno deka ne mozeme da gi sakame kako majki (i tie samite bile snai nekogas pa znaat kako e), ama barem pocit da se ima kako kon majka na MM. A deka gi ima mnogu dosadni, gi ima. Za sreka jas sum sama so mm, i koga i da dojde e gostinka, isto i jas kaj nea. Ziveev zaedno nekolku meseci i ne mi bese voopsto lesno, znam kako e, koga nekoj ocekuva licnost od 27 godini da prifati nekoi pravila koi morale da bidat taka vo taa kuca. E dokolku stanuva zbor za golema kuca, kade sekoju ke si bide oddelno, togas bi mozelo da se podnese, ama vo isto WC i kujna - NE fala.
koga tie bile snai ne cinele svekrvite a sega vo ovaa vreme ne cinat snaite ...taka rekla nekoja koga jas bev nevesta ne cinea svekrvite a pak sega koga stasnav svekrva ne cinat nevestite
jas ziveam odelno no vo ista kuca poloso od nego zaedno ako si zaedno barem ke si recis toa e nemam sto da pravam a vaka ne racunaat deleni site mi vikaat ti si delena super ti e, i non-stop se gore kaj nas po 5 pati se kacuvaat narocito sveki ne mozes ni da odmoris ni da dojde nekoj taa e gore,vratata e zaklucuvam mi se ima sluceno da sum na terasa i taa lupa kako ne daj boze se slucilo nesto,isto imavme ednas gosti ama so decina mali i ne slusnavme koga fati taa da lupa gostite se zdrvija i koga sum e podbrala drugiot den i rekov sto bese toa snosti ne ti bese sram taka da lupas sto se sluci umirase nekoj pozar imase,i taa am ne slusavte zato tropav,i jas pa ako ne slusavme da si se vratese nazad a ne da lupas tolku za sramota ne idese od kojznajt kade pa nemozis da se vratis samo eden sprat podolu da slezis trebese ...katastrofa