|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
15.12.2010 10:51:50   
Natuska85
Лукас може за мене чајче со лимон.Ме мрзи да станам да си направам,сите коски ме болат чуствувам дека сака да ме фати некој вирус,ама не се предавамuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 876
15.12.2010 10:54:24   
AnnaMolly RR
Женски, пијте и за мене едно виртуелно чајче или кафенце, јас денес нема многу да ве дружам, ќе чистам по дома. user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 877
15.12.2010 10:55:38   
Beatris
Dajte i za mene edno cajce, zenava sto cisti na rabota cela nok mi gi zaboravila prozorite otvoreni, celo sabajle ne mozam da si ja zagream kancelarijava i parno pojacav i klima ukluciv i pak nozeve mraz, sega ke viknam 5-6 kolegi da dojdat kaj mene da pohuhkame da se stopli pobrgu, sama tesko user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 878
15.12.2010 10:55:59   
Pepelaska *
user posted image

Eve Natuska nemoj sega da se preladuvas sedi doma i pij cajce
Zemi i ti Beatris

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 15.12.2010 10:56:40 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 879
15.12.2010 10:58:20   
Pepelaska *
Ana molly kako e Filip podobro li mu e?
Citav nesto za testisite imase pisuvano odnesi go sto pobrzo zasto nedaj Boze moze da ima problemi

Vi posakuvam pobrzo ozdravuvanje

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 880
15.12.2010 10:58:22   
Beatris
Фала Пепелашка user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 881
15.12.2010 10:59:15   
nadica
user posted image

повелете јас ве дружам предпладне ама попладне ќе немам време за до wc бидејќи го спремаме именденот на свекор ми

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 882
15.12.2010 10:59:30   
srcuski
Добар ден,снежно студен ден и од мене.user posted image

Непосредна врска до пораките: 883
15.12.2010 11:05:35   
arh_diz
I jas sekoj den spremam za slava vo misli , nikako da pocnamuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот srcuski)
Непосредна врска до пораките: 884
15.12.2010 11:09:17   
Bogdancanka
и јас сум за еден чајuser posted image

Арх_диз ќе почнеш ќе се спремите ајде имате време уште некој ден,вредни сте виеuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 885
15.12.2010 11:11:24   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Женски, пијте и за мене едно виртуелно чајче или кафенце, јас денес нема многу да ве дружам, ќе чистам по дома. user posted image

Пријатна работа (колку што може да биде пријатно чистењето user posted image ) Бацни го Филип еднаш од мене, побрзо да оздрави, сонце малечко, да не се мачи ......

Непосредна врска до пораките: 886
15.12.2010 11:27:04   
Snowhite RR
Леле Анамоли, Филип и Михаил истото ги снашло, еве тој ноќеска поарен беше ја преспа цела ноќ и сабајлево мислев ако е пак затнат целиот да го носам пак да го исчистат кај докторката, вчера го чистеа, целиот шлајмови беше полн, ама ко арен ми се гледа не одиме да не го изнесувам на ладново

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 887
15.12.2010 11:28:02   
Snowhite RR
А ќе заброравев, гледајте го идол во сабота, ќе ги даваат најсмешните до сега што биле, најталентитеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 888
15.12.2010 11:29:34   
mami2
Море нема време за спремање за слава многу, како што се децава табиетлии, а бабиве за помош нешто ги нема, секој ден почнав да правам по нешто. Вчера го направив славскиот колач, ццканици, фигури, месење, цела вечер ми отиде, ама за убаво е...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 889
15.12.2010 11:37:00   
srcuski
dajte nekoj recep za posna torta, samo baklava sekoja godina daj da smenime nesto ajde koj znae nekoja idea za posna torta i jas cekam slava sv.nikolauser posted image

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 890
15.12.2010 11:37:37   
Martins mom
Леле кога ги спимна бабите, ми се крена косатаuser posted image Ми иде вчера дотичната и ми вика „Ти ма, имаш намера да правиш генералка пред нова година?! Треба да си средиш ова, она“...почна да ми наредуваuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Кооога и’ се пуштив „А ти имаш намера некогаш да го почуваш детето да поспијам?“
Уууу одма излета низ врата налутена...Епа убаво е да викаш, а не чини кога ти викаатuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 891
15.12.2010 11:41:42   
srcuski
Nemaat vreme za cuvanje.A zamislete jas nemam  svekrva ,pa se mislam koj da mi gi
pocuva koga treba nesto da se sredi.Ja nosam kerkata vo igroteka tuka do vlezot nie,a sinceto go ostavam sam doma duri se vratam.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 892
15.12.2010 11:42:13   
Martins mom
Срцуски, тука сигурно ќе најдеш некоја рецепта

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 893
15.12.2010 11:43:32   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: srcuski

dajte nekoj recep za posna torta, samo baklava sekoja godina daj da smenime nesto ajde koj znae nekoja idea za posna torta i jas cekam slava sv.nikolauser posted image

ние чекаме именден така да има од се по нешто за посно не не бива повеќе по мрсното user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот srcuski)
Непосредна врска до пораките: 894
15.12.2010 11:44:51   
Pepelaska *
Martins mom tvojata sveki e Svekrva na Godinata user posted image

Непосредна врска до пораките: 895
15.12.2010 11:51:44   
Maca25
немојте да се жалите од свекрвите, ако ви ја пуштам мојата има да НЕ ја видите user posted image user posted image user posted image

ајде сега ќе ви напраам по едно убаво кафе да ми се ошуштите сите

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 896
15.12.2010 11:52:34   
Maca25
повелете

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 897
15.12.2010 11:53:39   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Martins mom tvojata sveki e Svekrva na Godinata user posted image

Свекрва на милениумот е...Низ цела улица се фали колку ми помагала, дека ако таа не била, тешко мене ќе било. Штом толку ми помага, зошто пак сум ненаспана и уморнаuser posted image Спие од 22 до 9 h , после оди на кафе по комшии до 13 h, прави јадење, си иде маж и’ од работа, на пладне пак одмара од 16-18 h. После ги гледа сериите до 22 и в кревет. Стварно не ми е јасно кога успева да ми помогне???user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 898
15.12.2010 11:55:53   
Палешка РР
Фала Маца

Јас немам свекрва, па не се жалам user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 899
15.12.2010 11:56:04   
Pepelaska *
stvarno kapnata e zenata ne i zameruvaj user posted image

Непосредна врска до пораките: 900
Страница:   <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?