|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот?
14.12.2010 22:46:21   
Viktori
hahahaha да може. Нешто у стил беше параспур, стана домаќин!
Уште малку и вечера ќе си прави самuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 376
14.12.2010 22:46:28   
Тања РР
Mm излезе да се прошета. Сто пати му кажав дека само будала шета на -10 ама не и не.user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 377
14.12.2010 22:46:44   
Beatris
user posted image  Па да не фати веќе чаша во живот user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 378
14.12.2010 22:48:53   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

hahahaha да може. Нешто у стил беше параспур, стана домаќин!
Уште малку и вечера ќе си прави самuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Позитивно влијание на рр врз семејството.......

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 379
14.12.2010 22:50:26   
Martins mom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mm me mrdna, slusa Iron Maiden....

user posted image

Ооо респект за мт user posted image user posted image user posted image user posted image
Мојот гледа Долина на волците...не трепнуваuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 380
14.12.2010 22:54:30   
Viktori
е шо мрзам значи, јас задлабочена читам трачеви на РР а мм ќе ми каже "ај стај по едно кафе"user posted image user posted image user posted image

а не смеам да се бунам. Тој го прави првото, јас си правам сама до 4то, после пијам на работа две и после ми прават или Јана или Бобо user posted image user posted image user posted image user posted image
ама ова секогаш го нарачува кога не треба user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 381
14.12.2010 23:01:59   
Beatris

е шо мрзам значи, јас задлабочена читам трачеви на РР а мм ќе ми каже "ај стај по едно кафе"user posted image user posted image user posted image

Неќу кафе пијана су ракија user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 382
14.12.2010 23:07:21   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Неќу кафе пијана су ракија user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
работава е пијана су виртуелно, ќе поврата реално user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 383
14.12.2010 23:10:24   
Natuska85
Мм гледа supvivot и ми завикал ај бе маче не гледаш шо читаш сеа таму после ќе читаш.Лелле досаден е user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 384
14.12.2010 23:19:03   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Мм гледа supvivot и ми завикал ај бе маче не гледаш шо читаш сеа таму после ќе читаш.Лелле досаден е user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Нека си гледа он supvivot како и да го викаш survivor-ot user posted image user posted image user posted image , ти седи си тука со нас, пропушти по некоја ракија, ама ќе надохнадиш user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 385
14.12.2010 23:28:34   
Џесика
си токми да гледа филм, секоја вечер ритуал, по едно филмче...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 386
15.12.2010 1:18:17   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Нека си гледа он supvivot како и да го викаш survivor-ot user posted image user posted image user posted image , ти седи си тука со нас, пропушти по некоја ракија, ама ќе надохнадиш user posted image

хахахаха sipvivot викам шо ми цитирала Беатрис шо ми фали на напишанотоuser posted image user posted image user posted image user posted image .Кога видов и сама неможев да си прочитамuser posted image user posted image user posted image user posted image Ова требало во темата состави збор од буквите,се ми е измешаноuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 387
15.12.2010 13:56:34   
anebebe
mojov se nervira za utere trebalo nekoja zadaca program da predade na faks a na net ne mu stavile primer asistentive kako da ja resi i sega fuci niz doma user posted image pa jas fanav si sednav na net neka se cudi sam kako da ja resi user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 388
15.12.2010 22:50:10   
AnnaMolly RR
Пуши цигара во ходник и кашла ко’ луд! Едно 30 секунди без престан.
А јас па како добра сопруга не ни станувам од пред компјутер да видам што му е! user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 389
16.12.2010 11:46:49   
ananikol

Ima pauza za rucek i dojde doma da ne zirni i vednas go zaposlivv da si go zaspie sin mu
    za jas da vidam so ima na rr user posted image

< Поракaта ја уредил ananikol -- 16.12.2010 11:47:37 >

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 390
16.12.2010 12:29:03   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

Ima pauza za rucek i dojde doma da ne zirni i vednas go zaposlivv da si go zaspie sin mu
   za jas da vidam so ima na rr user posted image

user posted image  за мт мојот обично ме брка од пред пц за тој да виде што има ново на рр user posted image  инаку сега е на работа

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 391
16.12.2010 17:28:49   
*miki mami*
Konecnooooooo si dojde od rabota....user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 392
16.12.2010 19:40:36   
strelec 8
jade kikiriki i ja cekame ferhunde da pocne

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 393
16.12.2010 19:47:04   
rina13
cepka na kompjuter igra nekoja igra so masincinja(mene mi e mn debilna ama ne sum znaela jas sto bilo vrvot na imaginacijata taka mi vikauser posted image ) ili nesto programira.

(Одговор на членот strelec 8)
Непосредна врска до пораките: 394
16.12.2010 20:36:44   
Natasa981
sega si dojde od rabota

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 395
16.12.2010 20:40:40   
Pepelaska *
ME NERVIRA user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 396
16.12.2010 22:11:53   
Beatris
Mm otide da igra fudbal, ja neznam kako mu se izlagase po ova ladnovo od 11h da igra user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 397
16.12.2010 22:18:19   
Glück90
spie igra wii nintendo kojznae so pravi izguben e nekako ceka rezultati za user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 398
16.12.2010 22:19:00   
nadica
ме спасува од незгодна ситуација user posted image user posted image user posted image
правејќи витлери и бомбици ги изгорев кикириките за сникерс user posted image  па сега ќе ми купи нови и свеки нема ни да осети user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 399
16.12.2010 22:59:40   
Viktori
ми ги троши чиповите на покер user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

помош
amelka

јас и мојот сопруг сакаме да имаме 2 дете но 1 ние 15 месеци и несме сигурни далие време за 2

да (27%)

не (32%)

не знам (19%)

секако време е (22%)

Број на сите гласови: 37

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!