Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 5.9.2010 22:51:18
lukas
ete za da nie ne se tepame zosto ova vreme sakame dvata da sedime na komp.pred da se porodam me prasa so sakam da mi kupi,a jas mnogu sakav na lanceto sto go nosam da mi kupi krst,i namesto krst mu rekov sakam lap top i sega toj e vo drugata soba na kom jas na lap top da nema kavgi inace poarno da ne bese ovaj komp,dosega ke bev vo 10 ti son...hehhe,no kako ke se druzev so vas,i mene taka mi pravese,ajde dosta tie stanvaj..hehe..pozz
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 5.9.2010 22:59:39
AnnaMolly RR
Мојов седи на тераса со мајка му и братучетка му и јаде лазањи. А пред малку се вративме од пицерија, јадеше пица и си зеде за дома лазањи. Живо ненајадено, ќе рече човек не му давам да јаде, а сирот коски и кожа е :)
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 5.12.2010 17:59:19
Pepelaska *
Igra so Martin ama ne mu sedi miren i vika sto mu e na detevo ( eh da znae kako e po cel den ) a jas si sedam ladnokrvna vikam ne sum tuka i pijam hot chocolate