|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
17.12.2010 10:33:55   
nadica
еве ме мене само да се пријавам дека ве читнувам по малку ама и правам колачи а сега ќе замесам и мини пици ммммммм
ама се испофалив user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1151
17.12.2010 10:35:03   
Maca25
Богданчанка нека му е среќен роденденот на  внук ти! user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1152
17.12.2010 10:53:16   
baby mama
Zdravo zenski kako ste? Jas samo sto si svariv kafe i na raat da si go ispijam dodeka spie Jana. Koj ne e pien neka se posluzi user posted image

user posted image

A za knigava sto Vi pisav sinokja pogresno jas sum razbralauser posted image , od istiot avtor ima druga kniga koja e slicna na "Zatoa sto te ljubam" i se vika A potoa kako sto pisa i Pepelaska. 

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 1153
17.12.2010 11:09:43   
srcuski
user posted image eve ke se posluzam so edno od tvoite kafinja dobro ke mi dojde da go ispijam vtoroto kafence so vas dragi rr.Mala pauza dodeka spie Paveluser posted image

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 1154
17.12.2010 11:20:29   
Maca25
Јас кафето на нога го пијам, трчајки по Нина. Почна да станува мноооогу бесна, денес проба на телевизорот да се качи. Не смеам да ја оставам ни една секунда.user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот srcuski)
Непосредна врска до пораките: 1155
17.12.2010 11:24:25   
srcuski
user posted image Srckaa mala ,decata se najgolemo bogastvo na sekoj roditel.Kolku i da ni se zbesnati i palavi sepak bez nivnite palavstini nemozeme seto toa ne isponuva ,no i ZAMORUVA.user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1156
17.12.2010 12:13:04   
fila
saem na kniga ke ima vo KULTURA  imase flaer vo vesnik vcera

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1157
17.12.2010 12:15:26   
Martins mom
Женииии...кај сте за кафе муабет??

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 1158
17.12.2010 12:18:07   
Martins mom
Кафето е тука...сега уште муабетот фалиuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1159
17.12.2010 12:21:25   
Anushka
Maртинс мам, ти благодарам на кафето, ама не сум многу по него... Дали ти вчера од Битола се јави на ТВ кога гостуваше нашата Јуле? Беше прекрасна, елоквентна, ме воодушеви!user posted image

Непосредна врска до пораките: 1160
17.12.2010 12:31:25   
arh_diz
Eve sme , jas ke zemam od kafeto ne sum piela denes.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1161
17.12.2010 12:32:01   
Martins mom
Да Анушка, јас бевuser posted image user posted image Мило ми е што ти се допаднавuser posted image

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1162
17.12.2010 12:39:13   
Olivia
Martins mom kafenceve mnogu ubavooo..kako e Bitola denes?

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1163
17.12.2010 12:44:16   
Bogdancanka
 јас ќе се послужам со кафе user posted image инаку како сте денес рингерајки како е кај вас?денес кај нас има сонце и малку е потопло од вчера и снегот се топиuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1164
17.12.2010 12:46:36   
Тања РР
И мене ми се допадна твоето јавување Мартин`с мам. Всушност сите ми се допаднаа, посебно што сите беа од различни градови, покажавме дека РР здружува на едно место мајки од цела Македонија.
Сакав и јас да се јавам, да ја поздравам Јуле ама Јана ми спиеше во раце, тоа ни е сега нова навика, се джшиме во раце со часовиuser posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1165
17.12.2010 12:48:53   
Olivia
Ovde ima uste sneg ama sonce gree izgleda deka poleka ke pocne da se topi...ama vo sekoj slucaj Ladno e kamen...
najubavo e cel den doma da si sedisuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1166
17.12.2010 12:51:58   
Палешка РР
Не е важно кој се јави, кој не, кој како зборуваше и што, важна е енергијата која успеавме да ја пренесеме и преку телевизија, важна е задоволната насмевка на Јуле и зачуденоста на водителката која верувам дека толку јавувања немала во утринска емисија досега, важно е тоа што докажавме дека функционираме како едно големо, сложно семејство во кое нема завист, злоба итн да не должам. Фала user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 17.12.2010 12:53:17 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1167
17.12.2010 12:54:32   
Bogdancanka
аааа тука јужно малку е потопло се смири  ветерот и денес се издржува некако надвор...али вечер од овој распуштен снег ќе има лизгањеuser posted image user posted image user posted image ах колку сакам да се стоплиuser posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1168
17.12.2010 12:54:34   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Јана ми спиеше во раце, тоа ни е сега нова навика, се джшиме во раце со часовиuser posted image user posted image user posted image

Бакни ја Јана по еднаш од сите нас Тања user posted image

Непосредна врска до пораките: 1169
17.12.2010 12:58:04   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Не е важно кој се јави, кој не, кој како зборуваше и што, важна е енергијата која успеавме да ја пренесеме и преку телевизија, важна е задоволната насмевка на Јуле и зачуденоста на водителката која верувам дека толку јавувања немала во утринска емисија досега, важно е тоа што докажавме дека функционираме како едно големо, сложно семејство во кое нема завист, злоба итн да не должам. Фала user posted image

user posted image user posted image
user posted image
Potpis
golema blagodarnost do Mario sto ni ovozmozi na nas nie koi ne mozevme da gledame da gledame.
Se nadevam deka mama go nagradilauser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1170
17.12.2010 12:58:58   
Natuska85
Луѓеее кочан е надвор, шо коа има сонцеее,бев до продавница се смрзнав.Ајде частам по еден ред чоколадо,ама само по еден ред, да не си го нарушиме режимот на исхранаuser posted image user posted image user posted image user posted image .Грабајте ајде, кој ќе стигнеuser posted image user posted image user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1171
17.12.2010 12:59:39   
Bogdancanka
мене ми беше мило и доволно што ви ги слушнав гласовите,на секое јавување ви се радував како мало дете и како коментатор на мм му објаснував која е која не дека ве знае ама јас да си кажамuser posted image user posted image user posted image посакувам да има повеќе такви емисии...и јас многу сакав да се јавам ама ништо се надевам во некоја друга емисија која ќе трае подолгоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1172
17.12.2010 13:00:54   
Olivia
Bogdancanka

аааа тука јужно малку е потопло се смири ветерот и денес се издржува некако надвор...али вечер од овој распуштен снег ќе има лизгањеuser posted image user posted image user posted image ах колку сакам да се стоплиuser posted image

ama vo leto ke baras da se razladis...user posted image user posted image user posted image , kaj nas nokeska site ulici bea smrznati so mm se setavme polovina cas nokta okolu 10 ..da ne videse nekoj od strana kako nindza zelki bevme...samo ocite ni se gledaauser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1173
17.12.2010 13:01:43   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Јана ми спиеше во раце, тоа ни е сега нова навика, се джшиме во раце со часовиuser posted image user posted image user posted image

Бакни ја Јана по еднаш од сите нас Тања user posted image

Фала ти драга. Гушки до сите вас од Јана.
Нис се спрамаме за роденден, во недела ќе ви прикачам слики да не видите user posted image

А вие Палешка, се спремавте ли?user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1174
17.12.2010 13:07:47   
Палешка РР
Јас закажав во игротека, нарачав торта и ќе го чекаме роденденот. Многу сум вредна, нели? user posted image  user posted image

Непосредна врска до пораките: 1175
Страница:   <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?