Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 12:44:40
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Ne viktori ne se krijam voopsto nemam potreba . Aj ke otvoram samo za tebe zatoa sto sekogas me nasmevaat tvoite postovi kolku i da sum tazna. неееее, не мислев дека се криеш туку дека си најдалеку, а сепак те слушнавме !!! Фејсбукот ќе ни овозможи и да се гледаме почесто. Криење ни под разно во твојот случај Да не го сфати некој мојот пост погрешно!!! Не мислам и ни на крај памет не ми е дека арх_диз се крие!!!
< Поракaта ја уредил виктори -- 18.12.2010 12:46:07 >
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 12:50:18
Pepelaska *
Ич да не се секираш затоа и ја избришав пораката кај што напишав која мислам дека е Од мене збор не излегува А Маријана не само што е бремена туку деновиве треба да се породи
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 12:53:23
Pepelaska *
Леле АнаМоли не си фер ти си влезе во фармерките а јас сакам вечер за на слава да влезам во една кошула само еднаш си ја облеков а ти тука колачи
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 13:17:50
Bitolcanka
Честитки за другарка ти Натушке, AnnaMolly, знам какво е чувството , се послужив со едно колаче.
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 13:23:54
Bogdancanka
Среќен роденден Јана Среќна годишнина пепелашка! Натушка честитки за другаркати и браво за Анамолу хехехе еден куп честитки во еден пост
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 15:38:02
Natuska85
Ана моли и јас си земав едно колаче.ТИ како си оздраве ли???
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 16:03:33
Maca25
ај каснете си од мене една топла супа, да се стоплите
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 16:28:23
Natuska85
Е така мацо ма нешто нискокалорично конечно некој да послужи .Ајде јас ќќе кркнам ена чинија додека да ми се испече пицата
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 19.12.2010 12:57:03
Bitolcanka
Повелете, послужете се, омезете се - за именденот на дм. Наредната година најверојатно ме чека оваа подготовка
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 20.12.2010 14:38:46
nadica
ајде повелете
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 21.12.2010 15:47:56
Pepelaska *
zenski da ve castam mi se rodi kumceto ( zensko e ) na mm mu e rodenden pa eve vi mekici torta i vince. Nisto od dietata uf uf ubav den
RE: Кафе бар "Happy Hour" 21.12.2010 15:55:11
arh_diz
Da e zivo i zdravo kumceto.Sreken rodenden na maz ti , mu podgotvi li nekoe iznenaduvanje.
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.12.2010 8:32:36
Viktori
Повелеле кафе!!! Мене ми треба дупла доза последниве 2 дена....
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.12.2010 8:53:11
Палешка РР
Денес е најсреќниот ден во мојот живот! Повелете, почестете се за првиот роденден на Миа
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.12.2010 8:56:11
agnes77
Виктори фала за кафе, ми треба прије да трчам на работа, Палешка срекен првиот роденден на Миа, голема да расте
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.12.2010 11:53:57
Pepelaska *
Среќен РОденден на Миа, се најубаво
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.12.2010 11:59:57
penelopa
Јас сум за кафенце а ќе си пробам и од тортата. Убаво празнувајте денес Палешка
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 10:35:15
Martins mom
бе Палешка...ние не се ни сомневавме во тебе Ај па уште погоре да одиш !!!
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 11:01:09
Snowhite RR
Супер комбинација, честитки Палешка
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 13:17:55
Natuska85
Палешка честитки и тука,само напред.Виски не, дека несмеам сега,ама затоа од милката два реда ќе си земам
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 13:40:26
Julie1
Честитам Палешка, среќна сум пресреќна, само убави работи да се случуваат во твојот живот и во иднина
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 15:28:05
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie Честитам Палешка, среќна сум пресреќна, само убави работи да се случуваат во твојот живот и во иднина потпис
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 15:32:21
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie Честитам Палешка, среќна сум пресреќна, само убави работи да се случуваат во твојот живот и во иднина потпис
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 15:38:50
baby mama
Cestitki Paleska! Znaes da pogodis so castenjevo
_____________________________ Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?