Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.12.2010 8:49:47
Felly RR
Среќен нека му е роденденот Палешка, многу убава тортава!
< Поракaта ја уредил Felly -- 13.12.2010 8:50:10 >
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.12.2010 9:56:51
Beatris
Sreken neka mu e rodendenot na mt Paleska
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.12.2010 10:08:27
Maca25
Повелете од мене едно предновогодишно кафе и колачиња !! Палешка нека ти е жив и здрав мт!! Нека му е среќен роденденот!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.12.2010 16:09:35
Natuska85
Мммм мацоо какво вкусно изгледа,штета што не пијам кафе.Еве од мене едно топло чоколадо
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.12.2010 16:10:53
Beatris
Е кај ти е Натушке топлото чоколадо, ја трчанката накај барот, па не е фер трудни жени да се лажат
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.12.2010 16:11:41
Beatris
Добро е во исто време си го ставила
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.12.2010 16:13:07
Natuska85
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.12.2010 15:36:05
Палешка РР
Леле што ми се јаде нешто вакво
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.12.2010 15:38:04
arh_diz
I na mene mi se prijade Paleska.
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.12.2010 15:40:04
nadica
ах палешке ми направи беља сега да печам бадеми мммммммммммм
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.12.2010 16:08:07
Maca25
и јас сакам. надица ај ако печеш прати малце и накај скопје
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 0:29:19
Тања РР
Мили мои денес е посебен ден за мене. Денес е роденден на моето сонценце па затоа заборавете на диетите и почестете се по едно парче торта. Има за сите
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 0:31:48
Beatris
Уште еднаш, нека и е среќен роденденот на Јана. Се најубаво
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 0:32:06
Maca25
ммм...преубаво Тања.. па дури и 3 торти си направила. си се изнамачила
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 0:33:11
nadica
мммм вкусно пред спиење еве и мм бара парче за добар сон
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 0:35:06
Maca25
за дедо мраз од секоја торта по едно парче!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 0:36:26
Viktori
автоматски заборавам на диетата, оти ми е виртуелна
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 0:39:28
Maca25
диетата со ананас?!?!?
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 0:47:47
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 диетата со ананас?!?!? да! е не е фер сите ми ја дознаа тајната диета!
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 16:28:17
Pepelaska *
женски да ве честам, денес ни е годишнина со мм откако сме заедно правием 6 години. знам дека нему да му текне ама ај ние да си касниме благце и да пивниме ликерче
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 16:30:32
Beatris
Честитки
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 16:38:05
Martins mom
Оооо...честитки...Ќе има вечер романтики Земјотресот ќе се осетел дури ви бт
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 16:53:14
Pepelaska *
eh ako se seti ama
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.12.2010 16:55:56
penelopa
Мммм пробувам од се што сте понудиле, за новото бебенце и срекен роденден на Јана
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 1:59:37
Snowhite RR
Со закаснување, Среќен роденден Јана
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?