|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
18.12.2010 11:17:30   
Viktori
Честитоооо на другарката!!!! Ајде поздрави ја и кажии дека на РР има гратис дружба 9 месеци од нас user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1326
18.12.2010 11:20:51   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Женскиии колку сум среќна,една од најдобрите другарки што ми е од Гевгелија сеа ми кажа дека е user posted image .Лелел колку се радуваммммммм,заедно ќе ни растат дечињата.Ми го разубави денотттттuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ајде во барот частаммммммммм

Ајде нека и е со среќа user posted image . Него тој барот некако не ни е функционален со денови никој таму не влага user posted image  Дај тука ти што имаш за давање user posted image user posted image user posted image

Беатрис репете до вечер ќе има,ајде сега трк во барот таму почастив веќеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1327
18.12.2010 11:22:38   
Beatris
Си земав јас ич да не му ја мислиш user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1328
18.12.2010 11:24:59   
Pepelaska *
Леле пак јадетее и тоа од сабајле пченици торти мафини ау ау ау уууу, Мартинс мам кај си отварај побрзо Менза user posted image

Јас денес ќе си одам малку кај моите да ја видам дада ми а вечер на слава сакам и Мартин да го носиме ама ми е мака да го влечам во снегов а и во гужви. Ќе издржам белки саат два без него

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1329
18.12.2010 11:30:44   
Beatris
Пазете на кого ги оставате децата!!!
КЛИК 

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1330
18.12.2010 11:50:43   
Viktori
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ијаааа ова е ко  " моја зубарка је врло добра девојка" user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1331
18.12.2010 11:51:55   
Beatris
Абе битно на детето да му е арно user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Боље него на мразој да зјапа па де се утепа user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1332
18.12.2010 11:57:14   
Natuska85
Знаете колку е надвор температурата??? -7 ејјјјјјјјјј.Мислев до центар да одам пак да разгледам нешто за ова предновогодишната вечер,ама не мрдам.Од понеделник здравјеuser posted image .Одам до тинекс само да го наполниме малку фрижидерот за кречење ни стигнал или за продавање евентуалноuser posted image user posted image user posted image .А да и пица ќе правиме со мм се договоривмеuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1333
18.12.2010 11:59:25   
Beatris
Знае некој која стопанска работи во реонов? Ама да има успат и комерцијална за да направам тури претури user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1334
18.12.2010 12:14:23   
Viktori
стопанска во Антико. Комерцијална исто во Карпош 4, на Партизанска карши Антико. Во Олимпико мислам нема...

Непосредна врска до пораките: 1335
18.12.2010 12:17:11   
Beatris
Тенк ју вери мач, во Олимико има само празни дуќани и една аптека во која нема ни аналгин user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1336
18.12.2010 13:14:21   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Твинс, те гледам тука си, дај да се дружиме и ние малце, ова скопјанчиштава не згазија...100 дружби направија, а битолчани нај намќори испаднавме. Тука сме, а нејќеме да се видимеuser posted image

user posted image user posted image user posted image kaj me vide be Martins mom????ccccccc nisto ne ti bega user posted image
Koja druzba be drugarce?, pak 3-4 ke dojdeme user posted image Tie barem bea eden kup , gledas duri i ne gi sobralo pa duri i zaplakaa za poklonce a bogami i za bombica user posted image

Ок, не настојувамuser posted image Ја прашав тереза два-три пати, битолчанка исто така - зафатени беа, сеа и ти одбивашuser posted image user posted image Повеќе не спомнувам ништо за видување, оти ќе почните да ме зборите во темата „Како да се справите со досадни другарки“user posted image user posted image (А кој знае може и за мене беше отворена, сум и’ дала инспирација на битолчанкаuser posted image user posted image )
Отсега со Прилепчанки ќе се дружам user posted image

user posted image user posted image user posted image Не се сеќавам кога си ме прашала Martin's mom user posted image Добро ме служи меморијата се' уште user posted image Ме имаше побарано само tereza и се погоди - не можев тогаш. Летниот период кога беше идеално за шетање тебе те немаше ... Инаку, за тебе беше отворена темата со зодевните другарки, како погоди user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1337
18.12.2010 13:26:29   
Maca25
каде сте? што престанавте со храната? мене баш ми се пријаде user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1338
18.12.2010 13:28:01   
Bogdancanka
хехехех Маца ти кажи што треба јас ќе те послужамuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1339
18.12.2010 13:31:43   
elle
bogdancanka имас ппuser posted image

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1340
18.12.2010 13:33:50   
Bogdancanka
ок! мило ми е што те гледам на рр ти како си мила?

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 1341
18.12.2010 13:35:28   
elle
добра сум порано си дојдов од работа па го користам времето додека спие славица, шо викаш за вечер ???

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

Непосредна врска до пораките: 1342
18.12.2010 13:36:38   
Olivia
Ovde od krkanje nemoze glava da se krene...Epa aj za dobar den i od mene nesto da pocastam....user posted image  

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 1343
18.12.2010 13:36:51   
Maca25
еве јас ќе ве почастам со едно топло чоколадо, да се стоплиме

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1344
18.12.2010 13:43:20   
Bogdancanka
ќе се договориме и ќе ти се јавам...ах колку ќе ми биде мило да се видимеuser posted image user posted image user posted image

Оливиа и така после се ништо не ме собира па јадела не јадела исто ми се фаќа така да ќе се послужам мммм а и топлото чоколадо на Маца не го оставам јас што ќе видам се сакамuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 1345
18.12.2010 13:46:13   
Olivia
Zaboraviv da vi kazam deka gi napraviv bombicite na Natuska...mnogu se vkusni ...ke prikacam fotografii podocna...e niv ako gi vidis Bogdancanka do Skopje ke dojdes da gi probas garantiram...

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1346
18.12.2010 13:49:15   
Bogdancanka
ах леле немојте на мене такви искушенија јас ионака сум ептен по благото сигурна сум дека ќе  посакам да ги пробам...абре стрвла невидена сумuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1347
18.12.2010 14:35:13   
Bogdancanka
денес нешто многу ни е мирно на рр каде сте женички?

Непосредна врска до пораките: 1348
18.12.2010 14:44:38   
arh_diz
Jas denes cel den rabotno , spremam za slava utre. Kako si ti Bogdancanka

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1349
18.12.2010 14:48:27   
Maca25
јас се фатив за средување денес, мм ја чува нина, за јас да можам да средам се. Сега ни е мир дома, нина спие, мм гледа ТВ, јас ставив ручек да се прави, си го допивам кафето и одмарам малце.
Арх_диз среќна слава. Јас утре сум кај едната тетка на ручек, па кај другата на вечера. Јеее утре не готвам. user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1350
Страница:   <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?