|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
20.12.2010 0:08:57   
Beatris
Да бе види мајката и јас си помислив така пред малку user posted image Вчера и денес има минус -------- и 2 неоправдани user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1626
20.12.2010 0:13:49   
Viktori
Титни и user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ИЛи пиши и порака: Те чекам у бла бла уште 15 минути!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1627
20.12.2010 0:14:48   
Viktori
и оливија ја нема!!! user posted image
Денес Беатрис, јас и ти дупла дневница ќе бараме user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ко шнајдеркине од Штип сме..... и прва смена и трета....user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 20.12.2010 0:15:40 >

Непосредна врска до пораките: 1628
20.12.2010 0:19:30   
Beatris
Па ќе бараме него како user posted image Еве и пишав на госпожа Ната дека ако не се појави скар сме и user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1629
20.12.2010 0:20:51   
Beatris
Ако не ни ја затвори маж и меанава за вознемирување во ниедно време user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1630
20.12.2010 0:22:21   
agnes77
добро утро, веќе е понеделникuser posted image   рајзеншајн user posted image

Непосредна врска до пораките: 1631
20.12.2010 0:22:59   
nadica
еве ме мене да ја заспијам надица и идам на муабетење

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1632
20.12.2010 0:24:57   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Уффф мразам понеделници, прв ден од турбо работна недела user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1633
20.12.2010 0:26:11   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Ако не ни ја затвори маж и меанава за вознемирување во ниедно време user posted image user posted image user posted image

стварно и пиша???? user posted image user posted image user posted image user posted image лелееее да бришам, да не види Ната дека јас сум ти рекла user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1634
20.12.2010 0:26:29   
agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Уффф мразам понеделници, прв ден од турбо работна недела user posted image user posted image user posted image

ама сега е само 4 дена до ВИКЕНДuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1635
20.12.2010 0:29:00   
Beatris
5.  user posted image Треба прво да помине и понеделников..... ми изгледа како цела вечност.... 

Непосредна врска до пораките: 1636
20.12.2010 0:32:18   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

стварно и пиша???? user posted image user posted image user posted image user posted image лелееее да бришам, да не види Ната дека јас сум ти рекла user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Па ќе и пишам како user posted image user posted image user posted image Нема бришење, плус и пишав дека јас и ти ја чекаме, што само ја да искочам фрики user posted image Ама Ната спие нема гајле ни телефон гледа ни ништо user posted image

Непосредна врска до пораките: 1637
20.12.2010 0:34:24   
agnes77

5.  user posted image Треба прво да помине и понеделников..... ми изгледа како цела вечност.... 

неее, со малко оптимизем, понеделник помине многу брзоuser posted image   ... ама и понеделник треба да биде саканuser posted image  види слика

user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1638
20.12.2010 0:35:40   
Beatris
user posted image user posted image user posted image user posted image Добра слика, вака кога гледам жал ме фаќа за чичко понеделник..... ама па тешко ми е да седам на столица по 9 саати user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1639
20.12.2010 0:36:27   
Viktori
леле срам да и на Ната... Утре да пише у Минатата ноќ да видиме ние шо праела она...Јас мислев ние сме трите салами, ама ништо.. Тоа Натата ја вара и РР и нас....
.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1640
20.12.2010 0:37:21   
Viktori

user posted image user posted image user posted image user posted image Добра слика, вака кога гледам жал ме фаќа за чичко понеделник..... ама па тешко ми е да седам на столица по 9 саати user posted image  

а у недела дома по 20 можеш а??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1641
20.12.2010 0:38:49   
Beatris
Три салами ама она е посебна салама user posted image Сега ќе си вика кај им дадов број на овие мрднативе user posted image user posted image user posted image А во Минатата ноќ и мене ме интересира баш што ќе пише, гледаш ја и ти таков проблем немаме сите знаат што правевме Минатата ноќ user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1642
20.12.2010 0:40:03   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

а у недела дома по 20 можеш а??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Види сега па не е тоа истоооо, па ќе си подлегнам па у скут па налево, надесно, на тросед на фотеља, друг амбиент де...

Непосредна врска до пораките: 1643
20.12.2010 0:42:12   
Viktori
леле и Агнес пишала у добра ноќ user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Агнес ако си тука уште: Вратиииииии се!!!
кој ме тераше 3 нес кафиња да испијам за 2 саати... сеа ко мрдната сум user posted image user posted image user posted image user posted image и уште ми се пиеuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 20.12.2010 0:43:39 >

Непосредна врска до пораките: 1644
20.12.2010 0:43:46   
Beatris
Епа ќе пише,  јас и ти дочекавме, испративме, најадовме, напивме, сите си отидоа ние абер немаме. А кога уствари затвара кафанава?  user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1645
20.12.2010 0:46:19   
Viktori
е па ај да ја затвориме сега, а сабајле прва смена пак сме ние user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
јас да си испијам на раат уште едно кафе у кревет...мм спие јас ќе зјапам некоја серија на А екс-ен

Непосредна врска до пораките: 1646
20.12.2010 0:46:23   
Beatris
Еве и Оливија дојде, она 3та смена е user posted image Сега ги вежба прстите, само што не пишала... пази сега user posted image

Непосредна врска до пораките: 1647
20.12.2010 0:48:01   
Viktori
после оливија и ната гарант ќе дојде user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
коа ќе стане за мочкање ќе види писмо на телефонот user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1648
20.12.2010 0:49:03   
Olivia
Ej Beatris kakva itrica si ti me iznasmea srcka...da eve sum edvaj cekav da vi napisam samo sto se vrativ od gosti...mwaah ..mi nedostasuvavte...

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1649
20.12.2010 0:49:08   
Beatris
И јас така мислам, ама не пиј више кафиња да не ја издежураш и третава смена па после за прва да не можеш да гледаш. Фаќај креветот таму user posted image Јас заборавиви и прозори отворени во спална и се....сега страв ми е да влезам таму, легнување во мразалник, ми отиде паметов со кафанава user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1650
Страница:   <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali ste ljubitel na brendirani casovnici?

Da (50%)

Ne (50%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!