|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
22.12.2010 14:42:37   
Olivia
Najubavo e na praznici da se pocne so dieta ako togas kazes ne na tie mali sladki zadovolstva , toa znazi si go pominal najkriticniot del od dietata posle e lesno ...isprobano...   

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2051
22.12.2010 14:43:24   
Maca25
ако чекам со диета до после НГ ќе позајмувам облека од трудници! ни XXL нема да ме собере !

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2052
22.12.2010 14:45:01   
Bogdancanka
и јас се мислам што да правам user posted image тука кај нас нема некои фитнес клубови или било што така ми останува сама да си организирам нешто да мислам што да права инаку тешко ја поднесувам оваа килажа се осекам понекогаш како балон...

ах леле што викаш Џесика да чекаме да поминат празниците?Леле мене страв ме фака насекаде ќе има слатки а јас сум душман на благото али мора да ја надрвам глават и да заборавам на него инаку тешко менеuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 2053
22.12.2010 14:47:04   
Beatris
Немате шанси за диети сега со празнициве, а и не е фер сега баш да си ускратувате.....Ајде таму после Божиќ user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2054
22.12.2010 14:47:12   
Maca25
јас на фитнес еве скоро 2 години се запишувам и никако да се запишам. мене ми треба некој фитнес клуб во кој ќе ми го чуваат детето. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2055
22.12.2010 14:55:00   
Џесика
Јас барам доброволец за пливање... лошо искуство со теретана имам, сега сакам на пливање да одам, кој е за?

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2056
22.12.2010 15:24:42   
lukas
LIFT

Kako sto ne mi odi voopsto matematikata ke si odam jas po skali..user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 2057
22.12.2010 15:33:28   
Natuska85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 2058
22.12.2010 15:34:52   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

LIFT

Kako sto ne mi odi voopsto matematikata ke si odam jas po skali..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 2059
22.12.2010 15:38:47   
Maca25
супер лифт!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2060
22.12.2010 15:43:16   
mama26
sto praite zenski jas sega samo sto gi napraviv bombicite resana i da ve sirnam..lukas peski do 6ti? ke oslabis ejjuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 2061
22.12.2010 15:43:17   
Beatris
Ај бегајте таму, пример доаѓам јас од работа мртва, 15 финансиски извештаи ми поминале пред очи и уште да пресметувам на кој спрат одам user posted image  До душа знам, еднаш ќе пресметам на одморено и ќе си го запамтам копчето user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Beatris -- 22.12.2010 15:46:49 >

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2062
22.12.2010 15:47:51   
Beatris
Него врти сучи, јас кога и да погледнам на саат се 15.30 е некако user posted image user posted image user posted image  Ќе дојде ли некогаш 17ч? user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2063
22.12.2010 15:49:43   
Maca25
е колку се нервирам. прееска бев до продавница да купам павлака за ручек и пак ми дале расипана.user posted image user posted image user posted image ова е 3 пат. како да одам сега да ја вратам?!? среќа што ја пробав пред да и дадам на нина.

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 22.12.2010 15:50:48 >

Непосредна врска до пораките: 2064
22.12.2010 15:50:42   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Него врти сучи, јас кога и да погледнам на саат се 15.30 е некако user posted image user posted image user posted image  Ќе дојде ли некогаш 17ч? user posted image user posted image user posted image

Застанат да не ти еuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2065
22.12.2010 15:52:09   
Beatris
Не е застанат, преку ден не оди, а навечер кога ќе се залета ехеее одма доаѓа време за спиење user posted image  

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2066
22.12.2010 15:53:03   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

е колку се нервирам. прееска бев до продавница да купам павлака за ручек и пак ми дале расипана.user posted image user posted image user posted image ова е 3 пат. како да одам сега да ја вратам?!? среќа што ја пробав пред да и дадам на нина.

Оди пушти им ја Нина се да им ишкрта со мрсни боички user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2067
22.12.2010 16:03:00   
Martins mom
Хелоу лејдис...И јас кренав раце од диетата...слаб карактерuser posted image user posted image Пред малку лапнав еден ваков, па мезнав ролатче и сега решив на ананас диета да бидам па пијам сокче...
Шо другарка сум јас ако не поделам со вас мили моиuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2068
22.12.2010 16:03:23   
nadica

Оди пушти им ја Нина се да им ишкрта со мрсни боички user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ако и треба помош на нина еве ја надица user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 2069
22.12.2010 16:03:25   
Maca25

спие нина, инаку одма ќе им отидев. како бе 3 пати да се погоди кај мене расипана роба?!?

Непосредна врска до пораките: 2070
22.12.2010 16:04:33   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

sto praite zenski jas sega samo sto gi napraviv bombicite resana i da ve sirnam..lukas peski do 6ti? ke oslabis ejjuser posted image

aha ,ako sakas da mu gi pominam so jazikot skalite na stanarite...ke svetnat..user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2071
22.12.2010 16:04:39   
Pepelaska *
Каква ви е оваа диета со ананас?user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2072
22.12.2010 16:06:14   
nadica

јас на фитнес еве скоро 2 години се запишувам и никако да се запишам. мене ми треба некој фитнес клуб во кој ќе ми го чуваат детето. 

и јас се се жалев дека немам друштво дека немам време па мм му купи орбитрек кој го користам како закачалка user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 2073
22.12.2010 16:07:26   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Каква ви е оваа диета со ананас?user posted image

јади се освен ананас user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2074
22.12.2010 16:07:50   
Natuska85
Пепелашка диетата со ананас ни е хит на рр и повеќето рингерајки ја применуваат....user posted image user posted image user posted image .Се јадеш освен ананасuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2075
Страница:   <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

ime
ivanas

koja ime zensko najveke vi se dopaga

mihaela (31%)

mia (11%)

mila (22%)

eva (15%)

ema (8%)

ina (13%)

Број на сите гласови: 255

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!