|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
15.1.2011 17:26:33   
Maca25
Како сте ми пријателки? Ние по дома болни, јас и мм со тепература од вчера, нина еве ја денес моите ја земаа и таму кренала па ќе ја враќаат сега. Мене и стомак многу ме боли, а мм само темп. има. Не можам цел ден да се освестам, како во некое бунило сум. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1026
15.1.2011 18:08:52   
mama26
sto pravite zenski gledam koj bolen koj ne mu se ni pisuva koj ni kafe ne pie user posted image

mene pritisokot pak denes ama ke preziveam

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1027
15.1.2011 18:12:37   
Olivia
Maco edvaj se opraviv od taa nastinka daj spustaj taa temperaturata kako znaes da ne stignes do inekcii, koj da mi se javi mi kazuva deka e bolen , ova e viroza nekoja veze nema so grip ama kako pijana ja se osekav vo delirium od temperaturata, pijte Maco caevi so med i limon a Nina ako treba odma na lekar da ja nosis, dusicka slatka taa

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1028
15.1.2011 18:24:22   
arh_diz
Maco pijte cajcinja i vitamini lecete se .Guski za vas

Биди тоа што си

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1029
15.1.2011 18:26:52   
Maca25
сега моите ни ја донесоа, кај нив беше денес и и мерам темп. и 38.5. Одма и дадов thylenol. Вака весела изгледа. Мене многу ме боли стомак. Не можам да се исправам. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1030
15.1.2011 19:11:56   
mila mama
Lelee i jas slusam samo virusi vireat i site bolni se... Se nadevam brzo da se oporavite. Tecnosti pijte, supi, cajcinja so med i limon i vitamin C vo golemi dozi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1031
15.1.2011 19:14:13   
Beatris
Стварно сите се болни, што ќе беше ова со вирусивеuser posted image  Кај ја најде па баш Нина, ајде лечете си се домче па побрзо да оздрави и да ми дојдете пак да го гали бебето user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1032
15.1.2011 19:16:32   
negla
fala bogu,sto mene samo nosot malku mi se zatna ama nisto drugo ne mi bese!pijam imunobor inaku jas sum mnogu bolesliva dosega ke imav fateno 10 pati grip,a cela zime nisto ne mi e!!!user posted image user posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1033
15.1.2011 19:24:48   
Pepelaska *
Сите да оздравите побрзо ајде силни сте ама најбрзо Нина сепак е детенце еве едно чајче за неа

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 1034
15.1.2011 19:29:40   
Maca25
Само да знаете колку не сака нина чајчиња. а ни јас. супа топла може, чај никако. Сега и дадов на нина ацерола, малце да ја освежи, почна да повраќа од апчето. Па и го ставив во сокче. Јас си правам супа, со лимонче. Мене многу ме боли стомак, не знам што да се напијам. Не сакам на своја рака да земам, ама ќе морам. 

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1035
15.1.2011 20:03:30   
arh_diz
Maca napij se caj od nane ili kamilica za stomak

< Поракaта ја уредил arh_diz -- 15.1.2011 20:04:08 >

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1036
15.1.2011 21:20:53   
nadica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  за нина од надица
побрзо оздравување и тебе и на мт маца

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1037
15.1.2011 22:37:02   
Bogdancanka
Maca pravo na lekar, pijte cajcinja supicki limoni jas cel mesec nikako da opravam  zanikade sum kako pijana, eden den ako mi e podobro naredniot den loso....aman od ovie virusi...user posted image user posted image user posted image za vas ajde pobrzo da ozdravite

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1038
16.1.2011 9:12:21   
Snowhite RR
Што е ова во недела никој на станица нема, не возат денеска автобусиве, сите спијат? Ајде утринско кафе повелеле

user posted image

< Поракaта ја уредил Snowhite -- 16.1.2011 9:15:50 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1039
16.1.2011 9:16:52   
Twins
Dobro utro i na tebe,fala snowhite na kefto, ke se posluzam .user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1040
16.1.2011 9:29:12   
Snowhite RR
Еве и една супа да се стоплите, со мм сабајлево од 6 сме станати и варевме супа, чај, топлевме лепчина јадевме

user posted image

А еве и чај ако сака некој

user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 1041
16.1.2011 10:10:38   
Pepelaska *
Добро утро и јас ќе земам од кафето, деновиве многу сум некако уморна и имам страшни болки во грбов. Не знам што да правам сабајле не можам да се исправам, и ние сме од 7 станати многу ранобудни сме. Времево е супер денес ќе шетниме малку

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1042
16.1.2011 10:18:56   
Snowhite RR
Блазесиви ќе си шетните, мене гости ќе ми идат на ручек, свекор ми и свекрва ми, кај на работа од сабајле, па и ручек да спремам, ама тоа е тоа, па немаат ич дојдено во новава година

Непосредна врска до пораките: 1043
16.1.2011 10:23:02   
arh_diz
Nie ne sme stanati rano jas vo 11 a Marko stana pred 30 minuti zatoa sinojka do 02 sedese.Kaj nas nema setanje denes -15 ladno e ke si sedime doma.

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1044
16.1.2011 10:27:38   
Pepelaska *
Ау ептен ладно овде е како пролет па +15 е ама гледа прогнози од утре поладно а од крајов на неделава снегче

Непосредна врска до пораките: 1045
16.1.2011 10:31:43   
Snowhite RR
арх_диз колку е часот кај тебе?

Непосредна врска до пораките: 1046
16.1.2011 10:40:25   
arh_diz
Dva casa sme ponapred od MKD 12 :40

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1047
16.1.2011 10:46:30   
jovanka
Zdravo i od mene!
user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 1048
16.1.2011 10:56:33   
mama26
dobro utro jovanka imaj ubav den user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1049
16.1.2011 11:03:14   
Pepelaska *
gledajte bebe magazin neli ke ja ima natuska eve sega najavija za joga user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1050
Страница:   <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?