|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
18.1.2011 11:46:43   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Beatris, вчера не те сретнав цел ден! Како си? Како окото? Почна да се повлекува црвенилото?

Се подоправив малку, ми рекоа никако на компјутер да седам повеќе од 2-3 саати, само што незнам како да го изведам тоа на работа user posted image  До душа им најавив дека од сега ќе доаѓам на работа само до 14.30-15.00ч зашто вака до 5 не се доседува (ќе си се водам на полно раб. време user posted image ), а од март отварам боловање и последните 2 месеца ќе си седам домче  user posted image  Мислам дека и Ната ќе биде од 1ви март на боловање па нека се пазат мафините, сладоледот и слични слатко-муабетчиски препарати user posted image  Ааа и една лименка нес кафе за тебе, нормално user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1126
18.1.2011 11:52:12   
Natuska85
Браво Беатрис за издејствуваното скратено работно времеuser posted image user posted image user posted image .Јас од 1ви април на боловање здравје, а во март планирам со скратено да сум.Така да пак ќе имам време да те дружам за мафини и сладолед,а за Виктори не верувам дека ќе стигне само една лименка несuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1127
18.1.2011 12:00:46   
Beatris
За првите 2-3 дена ќе стигне, после ќе му ја мислиме, да си посадиме ние кафе уште од сега најубаво ќе биде, иначе у трошкови ќе не стави децата без пелени ќе ни останат user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1128
18.1.2011 12:05:59   
Viktori
Е па нишо тогаш, зборно место кај мене! Јас сум си секогаш наоружана со кафе, а за по еден 2 мафини ќе се најде user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1129
18.1.2011 12:43:49   
Felly RR
Леле луѓе мене ми го хакнале профилот на фејсбукuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1130
18.1.2011 12:45:08   
Viktori
da feli i mene sakaa da mi gi ukradat cipovite na fejsbuk user posted image
vcera TI me molese od 1 do 2 saat po polnok da si vidam slika nekoja koja sto patem barase user i pas na fejsbuk! Znaes kako fraerski te otkaciv??? user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 18.1.2011 12:46:10 >

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1131
18.1.2011 12:45:14   
Felly RR
Од сабајле два пати менувам пасворди, а сношти јас кој знае во кој сон, а мм ми вели он лајн си на фејсбукuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1132
18.1.2011 12:46:07   
Felly RR
Ама мене чиповите ми ги украдоа уште порано, и сега не знам со која цел им беше оваuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1133
18.1.2011 12:46:49   
Viktori
feli, prvo smeni go pasvordot na mail-ot, pa posle na fejsbukot...

Непосредна врска до пораките: 1134
18.1.2011 12:47:52   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly

Ама мене чиповите ми ги украдоа уште порано, и сега не знам со која цел им беше оваuser posted image

gi sakale moite skoro 4 milioni user posted image

Непосредна врска до пораките: 1135
18.1.2011 12:50:49   
Felly RR

feli, prvo smeni go pasvordot na mail-ot, pa posle na fejsbukot...

Да, да, го сменив.
А јас не дека играм покер, ама мм ми имаше пратено едно милионче, ама еве ми го зедоаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1136
18.1.2011 13:41:03   
Olivia
A be Bogdancanka bila tuka se napi kafence i nisto ne se pofali kako pominalo slavjeto vcera, pozz nevestiuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1137
18.1.2011 14:22:52   
Natuska85
Колку ми е цуце детево на почетна страна на рр што е ставено.Ми го разубавува денот

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1138
18.1.2011 15:35:34   
Pepelaska *
Хело и од мене,сега се прибравме времево е топ, проста јас што не шетав есента со Мартин страв ми беше мало е, сега свртевме два круга и заспа како топ а и мене шо убаво ми дојде воздухот ммм

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1139
18.1.2011 15:54:27   
AnnaMolly RR
И ние се прошетавме убаво денеска, па еве го заспа Филип како заклан.
Сега ќе си направам едно кафенце и ќе ве подружам додека не се разбуди буцето мое.

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1140
18.1.2011 16:45:09   
Snowhite RR
Леле денеска чадам значиuser posted image откако дојдов на работа готово ми се расипа цел ден кога ми рече директорот утре пак да идам втора смена, па и кога видов дека ми ги избришале сите обележувачи во мозилата без да ме прашаат, наводно тие го кочеле компјутерот, а тој јадниот плачи за преинсталација, леле колку битни страни имав таму ставено, сега кај ќе ги барам не знам уфффuser posted image user posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1141
18.1.2011 17:38:26   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

A be Bogdancanka bila tuka se napi kafence i nisto ne se pofali kako pominalo slavjeto vcera, pozz nevestiuser posted image

hehehe se napiv kafe i mu ja kidnav,vcera odsabajle bev so sestra mi niz gevgelija se prosetav za da se pocastam nesto ali sega so ovaa kilaza nisto ne mu faka oko, se vrativ so prazni raceuser posted image user posted image user posted image a potoa koga se vrativ vnuk mi dojde so mene i gledavme crtaniuser posted image potoa najbliskite vo domasna atmosfera proslavivme...

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1142
18.1.2011 17:44:36   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly

Леле луѓе мене ми го хакнале профилот на фејсбукuser posted image

i mene ednas mi go zemaa profilot ali samo kolku da mi gi soberat cipovite od pokerot,sreka vednas primetiv i menjav pasvord...kaj mene taka mi stignalo nekoja slika i mm sedel na mojot fb pa da me vidi na slikata se logiral i drugiot den gledam nema cipovi i mi tekna za slikata....sreka sega non stop sum bankrot na pokerot i nema zasto da mi go zemaatuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1143
18.1.2011 17:48:48   
Olivia

vnuk mi dojde so mene i gledavme crtani

Bogdancanka ova bese najdobriot del od denot neli???user posted image user posted image user posted image , za toa sto nisto ne ne sobira ostaj ne zbori, i jas sakam da se podnovam nesto a se mislam deka grdo mi stoi , ama i ova vo koja prodavnica da vlezam se istiot stil nekako se mi e isto! dojdi ovde ke odime zaedno na shoping pa ke se tesime ke si vikame ti stoi ti stoi kupi si go!!! ahaha

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1144
18.1.2011 22:07:14   
Bogdancanka
да да најдобриот дел беше тоа си гледавме цртан и плус ми раскажуваше кој е кој од Снежана и седумте џуџињаuser posted image user posted image user posted image

а за шопинг не е лошо така сами ќе си удираме фалби и ќе си бидеме убавиuser posted image user posted image user posted image

Инаку нешто многу мирно вечерва нема гозби нема кафе?

Непосредна врска до пораките: 1145
18.1.2011 23:00:03   
lukas
zenicki kako ste!!!!!!
da ve pozdravam samo...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1146
18.1.2011 23:01:10   
Viktori
Lukas, па кај си ти??? Те снема

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1147
18.1.2011 23:04:53   
Pepelaska *
Хело еве и јас да ви се пофалам си купив капутче планирав да ј апоминам и оваа зима со старото кое го носам 4 години алал на парите од Битола ми е, ај реков и годинава и онака не шетам многу ама вчера крццц се скина( заради остатокот од кг од бременоста user posted image ), и ајде новоооо па ме фати мерак и за чизми и за се, ама ај другпат
Еве едно топличко чоколатце за поубава ноќ

user posted image

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 18.1.2011 23:05:56 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1148
18.1.2011 23:12:08   
lukas

Lukas, па кај си ти??? Те снема

ne src tuka sum ve citkam no poretko komentiram,ne sedam sega tolku mnogu na komp.i ako sednam od sabajle samo dodeka go pijam kafeto...i preku den cel den e priklucen komp.i si sedi online fb i posle muabeti ke mi vadat prijatelite mimoza e cel den na fbuser posted image ...hhhaha

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1149
18.1.2011 23:14:00   
Olivia
Pepelaska so zdravje da si go nosis kaputceto, pa i cizmi da si kupis, ja si pijam od tvoeto cokolatce mmmm

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1150
Страница:   <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?