|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
16.8.2009 18:29:20   
mother 29
zenicki ve napustam za nedela dena ...otidovme na moreee

[/link]
[link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://pulverblog.pulver.com/archives/miami08/sunrise-apr26.jpg&imgrefurl=http://pulverblog.pulver.com/archives/2008_04.html&usg=__VMQd6MY4hWV2QH0dQC2PG8fT9z0=&h=640&w=425&sz=409&hl=en&start=10&tbnid=o94rKa1EJo8CPM:&tbnh=137&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3Dsunrise%26gbv%3D2%26hl%3Den%26sa%3DX]

[/link]
[link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://blog.nola.com/dailyphoto/2008/01/large_sunrise.JPG&imgrefurl=http://blog.nola.com/dailyphoto/2008/01/sunrise.html&usg=__FfpocpCPqmlGEZ8xxWFYD51NlW4=&h=338&w=453&sz=45&hl=en&start=12&tbnid=7GEaoAS3QSmyXM:&tbnh=95&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dsunrise%26gbv%3D2%26hl%3Den%26sa%3DX]
ostanete mi so zdravje hehehh

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 976
16.8.2009 18:36:16   
Julie1
mother29 убаво помини на одмор и избањај се еднаш и за нас во морето user posted image user posted image user posted image  Со нетрпение ќе чекаме да ни се придружиш повторно во нашето дружење и во нашите разговори!user posted image user posted image user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 977
16.8.2009 18:56:32   
Еца
Леле сакам и јас на мореuser posted image user posted image   user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 978
21.8.2009 10:42:34   
mami
ајде молим лепо кој е за кафе..јас ке ве дружам само вака, неможам, скарани сме со кафето

user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 979
21.8.2009 10:45:34   
Еца
Ау ајде жени доагајте во барот на кафе и ред муабетuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 980
21.8.2009 12:57:49   
Еца
би останала јас user posted image , но мили мои ме чека user posted image , и една машина user posted image .
Ручекот веќе е ставен user posted image , па штом завршам се враќам назад на рр user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 981
21.8.2009 15:01:01   
Adrijana
Ke casti li nekoj nesto ladnicko???
Ke izlezam od kozauser posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 982
21.8.2009 15:03:36   
mami
може сладолед? еве повели, само ти не се нервирајuser posted image
user posted image

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 983
21.8.2009 15:07:49   
Adrijana
Mnooogu fala mamiuser posted image user posted image user posted image
bas e slaaaaadooooookkkkk i laaadeeennnnnuser posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 984
21.8.2009 15:11:10   
penelopa
I jas sum za eden sladoleduser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 985
21.8.2009 15:16:10   
mami
user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 986
21.8.2009 15:23:22   
penelopa
Aaaaa ova dobro ke mi dojdeuser posted image ....falaaaaa

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 987
22.8.2009 1:10:54   
mami
ајде нокни птици на некоја чашка јогуртче или сокче, доцна е за кафе..мами ја тепа несоница нешто па и текна да пушти 2 машини, да прави солени мафинс, да гледа некој глуп филм, а знае дека утре Лука ке стане во 7 и ке плаче за спиење ама сон не ме фака, се мислам дали да направам една тура благиuser posted image а што викате? ви се јадат?

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 988
22.8.2009 1:12:44   
Еца
јАС КАКО СУМ НЕРВОЗНА ШТО ЌЕ МИ ДАДЕШ ТОА ЌЕ ЈАДАМ, А ДЕНЕС ЗА ЗЕМЈОТРЕСОТ СИ ПОГОДИЛА МАМИ, ЈАС ИСКРЕНО НИШТО НЕ ОСЕТИВuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 989
22.8.2009 1:13:20   
Еца
И извинете за големите буквиuser posted image не се дерам само да знаете иако сум user posted image user posted image user posted image лута

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 990
22.8.2009 1:15:41   
niki
A sto si luta i komu?

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 991
22.8.2009 1:18:19   
mami
ама страв ме фати..имам слушано дека оној земјотрес што тресе лево десно е пострашен од оној горе долу, а овој беше лево десно, оти мониторот не знаете како ми играше и едно време се замислив да излезам, ама ај си викам не е толку јак..а ти миличка кому си лута?

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 992
22.8.2009 1:18:29   
Еца
На самата себе.Некогаш се нервирам што сум таква каква што сумuser posted image и сакам да плачам, но мразам кога работите ми бегаат од раце, посебно кога е Мартина во прашањеuser posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 993
22.8.2009 1:20:55   
mami
Ајде немој да се нервираш, особено не да се лутиш сама на себе..време е да сфатиме дека нашите деца имаат и татко и баба и дедо кои имаат улога во нивниот живот и воспитување, не е само мама- иако ми недостига оној период додека доев и буквално јас му бев се...сега како да не сум му потребна веке..ене горе со тато си се гушнале и спијат заедно

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 994
22.8.2009 1:23:14   
Еца
Бевме прееееееемногу приврзани, и сега некако поради тоа кај мене се создава некоја чудна нервоза, а може малку ме дрма и постпородилна депресија, а што викате вие?Има шансиuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 995
22.8.2009 1:26:22   
mami
сосема нормално, и сосема во право...па јас сеуште се лутам кога други му спремаат јадење..сакам се јас...и затоа ми е страв да размислувам за второ, па знам дека нема да биде исто како со Лука. Смири се мила, ако почувствуваш дека ептен те дрма постпородилната депресија оди на доктор може ке ти даде нешто, знам дека таа може да биде и многу опасна

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 996
22.8.2009 1:29:21   
niki
Ti, depresivna? Sto ti e sto zboruvas, koga imas vreme da si depresivna........ sigurno si samo malku umorna i imas griza na sovest sto nemozes samo na Martina da i se posvetis tuku treba da te deli so Mila. Nisto ne tie ke ti pomine, aj ne se nerviraj. I zapamti kaj saka neka odi, so kogo saka neka e, moze na glava da dubat, se da pravat pak kaj mamicka na kraj ke dojde, ne si go izgubila deteto, ne tie pomalku privrzano, samo malku se distancirala dodeka da vospostavite nekoj red vo domot.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 997
22.8.2009 1:29:35   
mami
 Ви кажувам добра нок оти снемува батерија на лаптопот а другиот комп. не ми се уклучува сега, а и Лука каји да ке стане за млеко, вода, љубовuser posted image user posted image не се нервирајте, сонувајте убаво, па се читаме утреuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 998
22.8.2009 1:32:43   
Еца
на доктор да ми даде нешто?user posted image е сега ме насмеаuser posted image јас за глава не пијам апче, а не па вака.Нема шанси, туку може и да сум малку уморна, ама ќе помине, па тоа е периодuser posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 999
22.8.2009 13:11:26   
mami
значи си ја погодив целтаuser posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1000
Страница:   <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?