Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
не се секирајте, има некои нови работи кои се средуваат затоа кочи, ама ке се среди брзо, јас за секоја нова порака морам одново да се логирам, што помалку почнува да нервира
Абе мами, не си ме видела пијана (се случило, не дека не, сега што е право право е)Ама подобро да не ме видиш во тоа издање, зашто не знам каква ќе бидам или ќе се ваљам од смеење или ке рикам од плачење
Zdravo i ovde..bas mi e ilo so ve pronajdov na forumov,uzivam vo razgovori so mamicki so koi mozam da gi spodelam bebeskite raboti ,Pozdravce od mene,i se citkame pocesto...eve od mene,za dobro druzenjeeeeee,dobra nok :-)
Е па лили26 утре те чекаме порано, а не таман ни кажа Здраво, сега веднаш и Добра ноќ Ајде одмарај и утре на муабет да ни наминеш Колку е убаво што бројот на мамички се зголемува, а со тоа и нови, убави искуства и совети