|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: слабеење (диети и совети)
2.8.2010 14:55:32   
dragana_vane
Posle poragaj znaci od 29 maj do sega oslabev 5 kg, bez dieta, so mnogu fizicka aktivnost (trcanje po decata), no mi e malku, treba da oslabam uste 15. Me interesira dali nekoj ima iskustvo so turbofast kapsulite za slabeenje. Proizvodstvo se na jaka Radovis mi kazaa deka se mnogu efikasni i gi kupiv eve 3 dena kako gi pijam mnogu se potam ipijam po 2 litra voda dnevno. i imam - 800 g.

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 251
2.8.2010 15:01:23   
dragana_vane
Znaci ne sum na nikakva dieta, jadam se no umereno , pa ke vidime do kade ke stasam, planiram ovoj mesec da simnam 4 kg. I najvazno od se se meram na vaga tripati dnevno i navistina kako sto kaza Mellody mozes da primetis koja hrana ti ja pokacuva tezinata.

(Одговор на членот dragana_vane)
Непосредна врска до пораките: 252
2.8.2010 15:35:49   
mama26
a za debeleenje tableti ima?????

Непосредна врска до пораките: 253
2.8.2010 15:41:53   
Maca25
браво драгана_ване!!! мислам дека фзичката активност и течностите си го прват своето. јас не сум многу по апчиња и чаеви за слабеење, мислам дека кога ќе престанам да пијам пак ќе си ги вратам кг. ЈАс пред некој ден пак се мерев, уште сум -10 кг, а јадам се нормално, само пијам многу повеќе вода од порано. Додека сум на работа пијам по 3 л.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 254
2.8.2010 23:37:00   
dragana_vane
Da ti kazam iskreno i jas nikogas ne veruvav vo tableti i sega koga gi kupiv nekako sum rezervirana, no sakam da probam, a sigurno deka vodata e najbitna ne samo za kg tuku i za funkcijata site vnatresni organi. Posle 7 dena ke ve izvestam od efektot na Turbofast. user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 255
2.8.2010 23:43:37   
Bitolcanka
Драгана_Ване твој е изборот кој начин ќе одиш за намалување на килограмите. И јас не сум за таблети, подобро повеќе течности, на пример вода да внесуваш, овошје и зеленчук и ефектот сигурно нема да изостане. Јас забушавам, не сум достојна на сопствениот збор (се редеа свадби, крштевки и сл.прослави, па нели - глупаво е да не јадеш). Инаку за појадок јадам овошје, за ручек 1-2 парчиња интегрален леб, а за вечера салата-зелка, моркови и магдонос. Една колешка ми кажа дека ако еден оброк заменуваш со ваква салата редовно 100% ќе ослабиш.

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 2.8.2010 23:44:29 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 256
3.8.2010 0:10:43   
dragana_vane
Ej bas sega mi tekna, vo srednoskolskite denovi se vrtea mnogu dieti megu koi imase cela lista na jadenja so toa kolku kalorii sodrzat ( na pr. vo 100g). Ima nekoj od vas takvo nesto? Procitav pogore deka dnevno treba da se vnesuvaat po 800 kalorii pa mozeme sami da si pravime kombinacii .. by the way .. i zabavno ke ni bideuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 257
14.8.2010 12:43:39   
MamaOhrid
Јас конечно се вратив на моите 57 кг. Во бременоста стигнав до 74 кг. 6 недели по породување имав 59 кг. и нив ги носев до пред 1 месец. Сега ослабев уште 2 кг. и сум very happy. Добро имам малце стомаче, ама многу мало. Не држев никаква диета, туку не вечерав.

Непосредна врска до пораките: 258
14.8.2010 13:58:06   
Палешка РР
user posted image Мама

Јас повеќе не помислувам на диета, а знам дека имам бајаги вишок килограми user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 259
14.8.2010 21:40:34   
Annet
Јас ќе ви препорачам поздрав начин на исхрана, не мора да биде пропишано, самите ќе си направите ред.
Јас веке 6 год јадам само диетален леб и се друго ама во помали количини, не сум се поправила повеќе од 2 кг.
И знаете како викаат: покадокот изеди го сам, ручекот подели го ,а вечерата остави му ја на душманотuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 260
15.8.2010 13:11:26   
MamaOhrid
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

Јас ќе ви препорачам поздрав начин на исхрана, не мора да биде пропишано, самите ќе си направите ред.
Јас веке 6 год јадам само диетален леб и се друго ама во помали количини, не сум се поправила повеќе од 2 кг.
И знаете како викаат: покадокот изеди го сам, ручекот подели го ,а вечерата остави му ја на душманотuser posted image

Потпишувам.  user posted image  user posted image  user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 261
16.8.2010 21:20:08   
lukas
Da ti kazam iskreno i jas nikogas ne veruvav vo tableti i sega koga gi kupiv nekako sum rezervirana, no sakam da probam, a sigurno deka vodata e najbitna ne samo za kg tuku i za funkcijata site vnatresni organi. Posle 7 dena ke ve izvestam od efektot na Turbofast.

edna drugarka moja koristese i nemase apetit od niv kako so mi kaza taa oslabe samo 3-4 kila od edno pakovanje...jas mislam deka nemaat efekt probaj..mislam deka ne se tie stetni kako sto slusnav ne me fakaj za zbor...pozz..

Непосредна врска до пораките: 262
17.8.2010 16:36:16   
dragana_vane
Lukas, tocno e toa nemas apetit od turbofast, i te teraat da pies mnogu voda, postojano si zeden i mnogu se potis. jas oslabev 3 kg za 10 dena, no bidejki gi nemase vo zegin, a samo tamu gi ima zemav herbafast, no turbofast se podobri. eve gi pijam veke 8 dena pa ke vidime na krajot na mesecot ke ve izvestam kolku sum oslabela od 3 dozi.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 263
31.8.2010 9:31:10   
dragana_vane
Ima nekoj iskustvo so PU-ERH cajot za slabeenje, go kupiv od Organika. Linija na caevi La CHAuser posted image

Непосредна врска до пораките: 264
   RE: слабеење
8.11.2010 9:06:48   
Pepelaska *
MAmicki pomagajte! Se porodiv pred dva meseci a mojot stomak seuste izgleda kako da sum 5 mesec.probav da ne jadam mnogu no bidejki mi oslabe krvta mi se vrti i ne mozam da si go cuvam sinceto? nekoj efikasen metod?

(Одговор на членот Katuska)
Непосредна врска до пораките: 265
8.11.2010 9:11:53   
arh_diz
Pepelaska neznaci deka ako nejades ke ti oslabne stomakot. Treba da pocnes so stomacni vezbi navecer i nautro.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 266
8.11.2010 9:15:40   
Aleksandra
Pepelaska, jas koga se porodiv i za dvete postarite mi rekoa odma da oblecam mider sto ke me stega i ke mi go stega stomakot, i jas taka napraviv i stomakot mi se povlece. Treba i ti toa da go napravis moze ke ima nekoj efekt, probaj.....

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 267
8.11.2010 9:32:43   
denim
ИЗВОРНА ПОРАКА: dragana_vane

Ej bas sega mi tekna, vo srednoskolskite denovi se vrtea mnogu dieti megu koi imase cela lista na jadenja so toa kolku kalorii sodrzat ( na pr. vo 100g). Ima nekoj od vas takvo nesto? Procitav pogore deka dnevno treba da se vnesuvaat po 800 kalorii pa mozeme sami da si pravime kombinacii .. by the way .. i zabavno ke ni bideuser posted image user posted image user posted image

Pred mnogu godini drzev dieta (ili podobro kazano -imav rezim na ishrana) kade sto jadev dnevno 1250 cal. Toa se kalorii koi so minimalna aktivnost na organizmot ke bidat sogoreni. Vo toa vreme gi znaev site kaloriski vrednosti na mnogu artikli koi gi vnesuvame, na pr:

1 parce leb- okolu 70 call.
1 parce torta - okolu 500 call.
100 gr. krastavica - okolu 16 call.
100 gr. svinsko meso - okolu 300 call. itn

Taka funkcionirav mnogu godini. Znaci bukvalno jadev se ama vnimavav da ne ja pominam granicata od 1250 call. na den. Voedno pesacev mnogu (odev na rabota peski i sekade kade ne bev ogranicena so vreme). Taka da pesacenjeto mi ostana do denes i sekade kade sto mozam i koga vremeto mi dozvoluva odam peski. Od togas nemav problem so tezinata. Sega sum popravena nekoi 4 kg. (se porodiv pred 2 mess.) i planiram povtorno na istiot nacin da gi simnam. Toa ne e najbrz nacin na slabeenje- no zatoa e posiguren i apsolutno pozdrav. Bez nepotrebni sokovi za organizmotuser posted image .

Непосредна врска до пораките: 268
8.11.2010 9:32:51   
mamica 30
Zdravo Aleksandra,

Kakov mider stavase za zategnuvanje na stomakot i koga pocna da go nosis ,dali da ponesam mider vo bolnica?

Blagodaram

(Одговор на членот Aleksandra)
Непосредна врска до пораките: 269
8.11.2010 13:58:57   
ben10
E MENE TESKO MI ODI SO SLBENJETO

(Одговор на членот mamica 30)
Непосредна врска до пораките: 270
5.12.2010 0:33:23   
mosa
jas vo momentov drzam nekoja dieta ni rekoa deka se drzela dve nedeli se slabeelo 7-8 kila pa 1 nedela pauza pa pak pocnav pa ke vidime kako ke mi odi

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот Katuska)
Непосредна врска до пораките: 271
5.12.2010 0:37:50   
Viktori
ajde pisi sto jades a sto ne 

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 272
5.12.2010 0:38:05   
mosa
Taka da pesacenjeto mi ostana do denes i sekade kade sto mozam i koga vremeto mi dozvoluva odam peski. Od togas nemav problem so tezinata. Sega sum popravena nekoi 4 kg. (se porodiv pred 2 mess.) i planiram povtorno na istiot nacin da gi simnam. Toa ne e najbrz nacin na slabeenje- no zatoa e posiguren i apsolutno pozdrav. Bez nepotrebni sokovi za organizmo

ova so pesacenjeto da se oddeka odev peski jas imav 54 kela i si izgledav onaka ok sega otkako se usedov doma mi se kacija kilata sega imam 68 i toa so dieta koj znae dali ke oslabam zosto teso odi najveke se bnerviram koga nestata mi se zabraniti za jadenje togas najveke mi se jade isvrliv leb od ishrana i sekako sokovi sto gi piev duri i premnogu mozev sama da ispijam 2l gaziran sok.zatoa i si se zdebeliv.sega na dieta.

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 273
21.1.2011 9:18:59   
Pepelaska *
Морам да се пофалам дека трудничките панталони веќе почнаа да ми паѓааат и тоа на она најмногу затегнати како на почетокот, се надевам до пролет ќе личам на човекuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 274
21.1.2011 9:51:53   
Felly RR
Никогаш не сум држела диети, а после породувањето секој месец симнував по едно кило. Ама последниов месец сум многу ослабена, а тоа се должи единствено на тоа што цело време трчам по Матеа, и навечер некогаш не вечерам, толку сум преморена што гледам само да си легнам user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?