|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
1.2.2011 23:43:58   
iki82
sharlot jas do sega 3 pati sum piela klomifen, iskustvoto e pozitivno, imase folikuli se bese ok, no ne se fati. sekako tuka ima vrska i spermata na mm. kaj tebe toa mislam deka e ok taka da imas dobri sansi. jas piev po edno apce klomifen na den, a posledniot pat po pola apce, taa mi bese najdobra doza. od celo apce me bolea mn jajnicite i mi se napravija cisti.

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 1951
1.2.2011 23:56:22   
sharlot
Blagodaram Iki 82,mene mi rece doktorot deka ako dobro reagiram na klomifenot moze da ostanam bremena i so edna proodna tuba zatoa sto so mm se e super.pa sega ke odam vo sreda da vidome sto ke mi kaze.Ajde....jas iskreno se nadevam deka ke se iraduvame naskoro dvete:))pa ke si bideme trudnicki zaedno:))

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 1952
2.2.2011 14:47:59   
KRISTIJANA*
vaka da ve izvestam kako sto kazav testot bese negativen dobiv mi traese samo eden den i sega pak napraviv test i pak negativen ....neznam so bese rabotava kako i da e ginekologot mi rece deka se e ok so mene , 3-4 meseci da gi tempirame plodnite denovi pa duri togas ako nema nisto da odam pak na dopolnitelni proverki .... i definitivno resiv da ne se preoptovaruvam ( osven sto gi iskalkulirav plodnite denovi ) pa ke se potrudam malku poveke toj period .....vaka mislam deka i na psiholoska baza ke pocnam simptomi na bremenost da dobivam a nema vrska ......samo bi sakala eden sovet vo vrska so plodnite od 07 do 11 mi se kako da tempiram preku eden den ili .....user posted image

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 1953
2.2.2011 15:02:57   
temjana
Kristijana jas vcera zboruvav so edna prijatelka koja veke ima dete, no znam deka i onie dosta se namachija.Ona mi kaza deka sekako probuvale i preku eden den i samo plodni i so merenje na temperatura voopshto go praktikuvale seto ona shto im bilo recheno od struchnite lica, nakrajot im uspealo po veke dobar star recept sekoj den bez isklucok na plodni i neplodni denoviuser posted image Eve veke osum meseci go imaat prekrasniot sin. Inaku jas za zal dobiv i toa edna nedela porano pa zatoa i sum gi imala site tie simptomi, a tolku se isfilmav deka toa e user posted image . No sekoe zlo za dobro eve sabajlevo razbrav deka sestra mi e bremena po tretti patuser posted image . Odvaj go chekam toa malo sushtestvouser posted image

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 1954
2.2.2011 15:22:39   
temjana
Inaku majka mi neznaela deka e bremena so mene bidejki imala mesecen ciklus skoro dva meseca, normalno ne obilen no sepak imala, i zatoa koga otisla na ginekolog na chista rutinska proverka bile iznenadeni siteuser posted image . Taka da se e vozmozno i ne treba nisto da ne ochajuva, jas probuvam da bidam silna i pozitivna kolku i na momenti da mi se chini deka ke mi se raspukne srceto. No sepak si velam ako ne moze na priroden ke se proba po veshtachki pat, pa zdravje i toa ako ne uspee sigurno nekoja mala dusha me cheka da ja zgrizam. Sekako morame samo pozitivno da razmisluvame site sme so nekakva cel ovde na ovaa planeta. Vi prakam mnogu ljubov i pozitivni misli

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1955
2.2.2011 21:20:44   
Natasa981
Temjana mila, ubavo napisano..bravo za optimizmot! jas na site im posakuvam radost da si docekaat ,pa kako na site taka i kaj mene. Ponekogas mi se cini deka od sto premnogu se grizam i nadevam i razmisluvam , mi se cini ke se ugusam..Ama nikako bez pozitivni misli,samo napred - ke bideuser posted image user posted image user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1956
2.2.2011 23:39:15   
KRISTIJANA*
pozdrav Temjana  prekrasni zborovi navistina e taka site sme so nekoja misija od Bog na planetava i ona sto si e nase ke si dojde ....pozdrav mila cestitki za sestra ti i se nadevam deka sto poskoro ke se raduvame ve guskam site 

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1957
2.2.2011 23:48:07   
humana
Znaete sve mislam deka ni e na psihicka baza,i jas resiv da ne se zamaram vise ako saka Bog ke imame deca,i ke ni se kacuvaat na glava.Samo oposteno,eve deneska majka mi mi vika uzivaj malku vo ovoj mir sto go imas so mm,zasto posle ke sonuvate za tisina,decata koga togas ke si dojdatuser posted image .Od denes resiv samo opusteno ke se se seksam i nema sekoe legnuvanje da mi bide pravenje user posted image ,A koga ke dojde dobro doslo

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 1958
2.2.2011 23:58:53   
KRISTIJANA*
taka e humana so tebe sum istoto i jas si go odluciv zosto stvarno ne mi e potrebno ova preoptovaruvanje , vo pravo e majka ti :) ke uzivame i ke cekam koga ke saka Bog togas :) te guskam 

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1959
3.2.2011 0:01:59   
Olivia
humana
.Od denes resiv samo opusteno ke se se seksam i nema sekoe legnuvanje da mi bide pravenje  ,A koga ke dojde dobro doslo

user posted image

Ova mnogu pati go imam napisano na poveke temi po forumov...
Ne pravete bebinja tuku vodete ljubov, mnogu poveke od jasno deka site ke si docekame bebence samo so vedri misli, porano ili podocna ke go imame!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1960
3.2.2011 1:11:29   
mmileni4ka
ej zdravo jas sakam da ve prasam nesto
vecerva "rabotevme na slucajot" no za 8 dena treba da dobija mislite deka moze da zabremenam :)

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1961
3.2.2011 1:18:09   
Olivia
Milenicka samo vie prodolzete so obidite nikogas ne se znae, ama posle vodenje ljubov najubavo e da se opustis a ne da razmisluvas dali se fatilo ili ne!!! ti posakuvam da e uspesna misijata user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mmileni4ka)
Непосредна врска до пораките: 1962
3.2.2011 1:22:02   
mmileni4ka
blagodaram samo znaes mene malku me forsira partnerov i zato se plasam dvajcata sme skepticni nz zasto i zatoa sakam da bidam ovaj mesec a imam i simtomi na toa mi se gadi od hrana imam nekakvo cesajne vo dolniot del od stomakot me nboluva janicite itn

Непосредна врска до пораките: 1963
3.2.2011 1:27:38   
Olivia
mami4ka ne te razbiram sakas da ostanes bremena zatoa sto te forsira partnerot ili???

Непосредна врска до пораките: 1964
3.2.2011 1:31:12   
mmileni4ka
ne samo za nego mislam deka ako toj ne potikne jas ne bi se resila jas seuste se plasam od toa jas panicam takva sum prirodna mislam na mnogu raboti koi treba da gi napravam pred bebe no sepak nekogas mislam deka ne trba da bidam sebicna i da si gledam samo za mene zatoa se resiv

Непосредна врска до пораките: 1965
3.2.2011 1:37:59   
Olivia
mmileni4ka eve tuka KLIK mozes poveke  da procitas za komifen.

Непосредна врска до пораките: 1966
3.2.2011 21:28:55   
Just baby
Jas treba da dobijam idnata nedela, no ovie 2 dena imam bolki vo stomakot koi epten nalikuvat na menstrualni, kako pred da dobijam. Celo vreme si mislam deka vo sekoj moment kew dobijam. A gradite voopsto ne me bolat. Mozebi od vreme na vreme osekam nekoja teskotija i kako gadenje, no si mislam deka toa e seto od sto mislam dali ke dobijam ili ne. Se nadevam deka ke bidi uspesno ovoj mesec

Непосредна врска до пораките: 1967
3.2.2011 22:55:29   
Bogdancanka
ajde mila od srce ti posakuvam ovoj mesec da bide tvojot najsreken i da si gi vidisuser posted image crtki pozz

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 1968
5.2.2011 20:00:50   
Just baby
Treba da dobijam po cetiri dena, megutoa od nestrplivost deneska napraviv test i bese negativen. dali ima moznost sepak da gi vidam moite user posted image ovoj mesec?

Непосредна врска до пораките: 1969
5.2.2011 20:35:13   
sharlot
pa sekakao deka iam sansi.prerano si go naparavile testot.treba najmalku da ti docni 3 dena pa ako ima nesto da ti se pokaze,no na nekoi pak se pokazuva duri po 5-6 dena.taka da napravi si podocna test.Ajde ti drzam sreka!!!!!!!1

Непосредна врска до пораките: 1970
7.2.2011 19:52:08   
Natasa981
ајде рингерајки, која од нас ке биде следната што ке израдува со убави вести!
user posted image user posted image user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 1971
7.2.2011 22:05:17   
sony79
Zdravo na site

Kako prvo da vi kazam deka mnogu sum zbuneta, napraviv 2 testa (Sure check i od Galafarm) i  i dvata pokazaa dve crtki od koi ednata bledo se poznava. Mi docni samo 2 dena. Dali e mozno testovite da se netocni oti vtorata crticka e bleda. Kako i da e ke pricekam 2-3 dena (ako mozam :) i pak ke povtoram.

Pozz do site :*

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1972
7.2.2011 22:09:03   
Viktori
soni, testovite se sigurni barem kaj mene. Jas sum dosta paranoicna oti imam tri deca, pa sega ne tolku ama porano pola saat da mi kasnese test kupuvav. I nikogas nemav bleda crta  user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот sony79)
Непосредна врска до пораките: 1973
7.2.2011 22:11:10   
lilicka
soni jas mislam deka testovite se tocni od iskustvo znam:)

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1974
7.2.2011 22:14:10   
mila mama
Сону ај едниот да те лаже, ама двата?!  Изгледа ќе има да частиш, мене така ми стои работата user posted image Црта си е црта, бледа или не  user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1975
Страница:   <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?