|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
13.2.2011 14:49:24   
penelopa
Еве јас ќе те дружам user posted image уз муабет и чакче сервирамuser posted image
И кај нас врне депресивно е ептенuser posted image . Арх_диз јас прашував исто ми рекоа само Лекадол е дозволено за трудници и мајки што дојат.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2026
13.2.2011 16:31:28   
AnnaMolly RR
Еве сум и јас малку. Пак користам туѓ интернет user posted image
Ако се смилуваат да му дадат плата на мм па да си платам сметки почесто ќе ве дружам, вака само на кратко да видам што пропуштам.

Ако има план за некоја дружба, сакам и јас.

Live and let live

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2027
13.2.2011 16:42:26   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Na stanicava nema nikoj site na set_anje.
Jas sum nastinala , se plasam da se se prefrli na user posted image , neznam koi lekarstva ne se stetni zatao sto dojam.

Јас кога настинав првиот месец кога доев ми дадоа само стрепсилс( мед и лимон ) и витамин ц заради што од другите апчиња се менувал вкусот на млекото и можело да не сака а ништо немало да му биде, таак ми кажа мене доктторката , побрзо да оздравиш арх_дизuser posted image

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 13.2.2011 16:43:38 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2028
13.2.2011 17:38:10   
mila mama
Ar_Diz pobrzo da ozdravis! user posted image user posted image user posted image
Za antiobiotici se nadevam da ne dojdes do tamu, no nema problem dodeeka dois, aminopenicilini ili cefalosporini prvo pokolenie, pa i drugi. neli i na bebinjata im davaat antiobiotici user posted image Vo sekoj slucaj, vitamin C 1-2 grama na den, cajce, med, supicka i se nadevam da ozdravis user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2029
13.2.2011 18:35:05   
agnes77
поздрав од менеuser posted image  код нас има снег, многу е убаво, испратам малку снег на РР

user posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 2030
13.2.2011 19:21:12   
mama26
pozdrav i od mene koj e za blag oriz neka se posluzi samo sto go napraviv

user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2031
13.2.2011 19:24:06   
Tanjat7880
Dobro vecer dami,ovoj prekrasen soncev vikend jas go pominav "muzicirajki"pomegju kujna i kupatilouser posted image  i eve tuka me precekuva prekrasen sutlijash od mama26,veke ne se osekjam jadno nego pocasteno@user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2032
13.2.2011 19:45:18   
mama26
milo mi e sto doprinesov da se osekas poubavo user posted image nego kaj te snema pak? ili so net imas problemi user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2033
13.2.2011 21:27:42   
Viktori
B i J kaj mene imaat temperatura 39 so 5-6... jana od zavcera vecerta, a na B mu e taze...se tegavat od krevet na krevet, pa na stolica....
Ne mi se nosat na lekar utre user posted image ako jadat, pijat ne gi nosam. Garant e grip ili virus so tolku visoka temperatura...

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2034
13.2.2011 21:34:46   
Pepelaska *
Душички user posted image user posted image user posted image  за нив побрзо да оздрават а да сигурно е вирус ама ќе помине

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2035
13.2.2011 21:37:44   
agnes77
се  надевам да Б и Ј побрзо оздраве user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2036
13.2.2011 21:40:31   
nadica
еве ме и мене ја заспав надица ама и таа ми е мн кенкава мислам дека за се плаче user posted image  носот и тече два дена а сега додека ја заспивав малку и топла ми делува ама не многу се надевам дека не е нешто страшно

поз до твоите палавковци викториuser posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 2037
13.2.2011 22:02:38   
lukas
bravo se blizite do 100-kata..
kako ste devojki?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2038
13.2.2011 22:37:32   
Viktori
Вирус е да Пепелашка, ама шо да им праам...Бобо сега вечерва крена температура, ама некако не ми е многу успорен

Шишенце Бруфен у живот не сме потрошиле побрзо user posted image
Сеа седат гледаат цртани... И тоа денес, ај болни се па смеат.. инаку нема шанса цел ден пред ТВ user posted image

И утре ни е холидеј, е*ате празникот дома со болни деца..user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 2039
13.2.2011 22:47:42   
mila mama
Ajde Viktori se nadevam brzo da im mine... Dusicki. I napisav i na Arh_Diz i od iskustvo zboram, ja mavam po 4-5 gr. vit. C i uste nekoi drugi vitamini i mi minuva. Daj im slobodno 1-2 gr. vit. C ke vidis razlika ti garantiram! user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2040
13.2.2011 23:09:13   
Pepelaska *
Јас мавнав една чаша винце и ме утепаа киселини дали е од виното или нешто друго незнам, ме грепка и грлото и мене аман веќе од оваа зима и се што носи таа нека си оди веќе

Непосредна врска до пораките: 2041
13.2.2011 23:15:16   
Viktori
mila mama не е многу Ц вит? ќе им дадам за возрасни по 2 и ајт ваљда ќе се опраат user posted image

Непосредна врска до пораките: 2042
13.2.2011 23:16:11   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Јас мавнав една чаша винце и ме утепаа киселини дали е од виното или нешто друго незнам, ме грепка и грлото и мене аман веќе од оваа зима и се што носи таа нека си оди веќе

Пепелашка, вака со винцето нешто често те читам или ми се мешаат ликови и никови user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2043
13.2.2011 23:19:30   
nadica

конечно го отвори шишенцато???

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 2044
13.2.2011 23:22:05   
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

mila mama не е многу Ц вит? ќе им дадам за возрасни по 2 и ајт ваљда ќе се опраат user posted image

Viktori ic ne e mnogu, od iskustvo ti kazuvam. Podobro toa otkolku antiobiotik, vit. C e vodnorastvorliv, organizmot ke si zeme kolku mu treba a drugoto ke go isfrli. Ti nema da davas sekoj den, tuku bolus doza(onaka ednas efektivno), ne se sekiraj!

Непосредна врска до пораките: 2045
13.2.2011 23:26:17   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

конечно го отвори шишенцато???

Да конечно ај во чест на Св Трифунuser posted image  и какво е благо црно тиквешко ама овие пусти киселини ама изгледа на гладно не се пие а јас не сум јадена од 4 саат ај бујрумте

user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2046
13.2.2011 23:33:13   
nadica
повелете утре кај нас на вино и ракија да го прославиме празникот како што треба

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 2047
13.2.2011 23:33:20   
mila mama
Jas eve ke si kasnam od picata, blagodaram Pepelaska, a vince ic ne mozam, isto kako tebe, me grizat kiselini user posted image  user posted image  user posted image
Ama zatoa pivce ke si zemam, koj saka bujrum

user posted image

Непосредна врска до пораките: 2048
13.2.2011 23:35:41   
Maca25
Ние сега бевме на пица и винце кај едни пријатели, да прославиме за празникот утре. Уште од денес почнавме со пиење user posted image . Супер си поминавме, иако пицата загоре (се заправивме муабет и изгоре).  

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2049
13.2.2011 23:42:28   
nadica
еве од мене виното
user posted image  
чаши а колку да има и еве ја централата
user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2050
Страница:   <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?