|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
14.2.2011 12:47:41   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Здраво и од мене , мама26 виктори е во право Валентин е католички празник кој кај нас се презема само заради маркетинг и трошење на пари, немој само да ме сфатиш погрешно не мислам ништо лошо а инаку  колку што знам јас има и православен ден на љубовта 30 септември ден на Св маченички Софија Вера Нада и Љубов(мојот роденденuser posted image ) имам негде прочитано дека е ден на љубовта ама и не мора да значи, како и да е поминете си убаво денес и пијте мнооогу вино сепак ова е ден на виното
[/quote ]   user posted image ne pepelaska taman rabota,jas nemisliev zlonamerno nisto..no mozebi mm e katolic????me razbiras/toa go mislev.

i da se nadovrzam  na natuska cestit praznik koj sto si slavi ,veseli da sme ,i da ne zaboravime imendini isto taka moja drugarka ima denes valentina...za mnogu godini neka e user posted image

< Поракaта ја уредил mama26 -- 14.2.2011 12:49:16 >

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2076
14.2.2011 12:49:26   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Женски ајде и од мене среќни празници,кој што си славиuser posted image .јас одам сега во 13.30 на преглед да го мериме малиот принц да видиме како напредува,ради притисокот да не заостанува нешто.Се надевам дека се ќе биде ок со срцето мое малечко.Пуштете ми среќичкаuser posted image .

Ајде Натушке ти ја пуштам цела среќа, да ни пишеш после колку пораснал принцот на мама и тато user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2077
14.2.2011 12:51:54   
mama26
ama go nacuckav ova breee hahaha

povelete vino ima za site user posted image
user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2078
14.2.2011 12:51:56   
*miki mami*
Zenski zdravo
srekeni praznici na site sto gi slavat

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2079
14.2.2011 12:52:38   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Srekno Natuska cekame informacii za princot
Jas neznam zosto ne ti dadat infuzija MG ke ti se namali pritisokot a i MG e dobar za bremeni  , barem tuka taka pravat

Добар ми е сега го мерам секој ден 125,130 со 80,85 негде,лукче си цепам не се замарамuser posted image user posted image user posted image , а магнезиум шумливи  пијам како превентива за грчеви.Ај ќе видиме што ќе каже сега

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2080
14.2.2011 12:53:21   
mama26
miki mami kaj si ti te nemam nacekano odamna zemisi vince a ako nepies kazi sto pies da serviramuser posted image

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 2081
14.2.2011 12:55:38   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Добар ми е сега го мерам секој ден 125,130 со 80,85 негде,лукче си цепам не се замарамuser posted image user posted image user posted image , а магнезиум шумливи  пијам како превентива за грчеви.Ај ќе видиме што ќе каже сега

bravo natuska samo lukce mu e majkata,,jas otekov od pisuvanje deka lukot mnoogu pomaga za visok pritisok a e najzdravo..aj da ne sum dosadna pak user posted image

Непосредна врска до пораките: 2082
14.2.2011 12:59:07   
Pepelaska *
mama26 не мислев ни јас злонамерно, ако е мт католик што има врска тогаш ви посакувам среќни два празници на двајцата, ајде доста е католички православни исти сме сите user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2083
14.2.2011 13:03:49   
mama26
znam deka ne mislese zatoa i tebe ti se obrativ,,uzivaj user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2084
14.2.2011 14:10:17   
Viktori
Ден на заљубени, не го ни спомнувам имаме празници за се и сешто, увозни мене не ми требаат. user posted image
,
mi e roden kade sto se slavi ovoj den...u sekoj slucaj srekni praznici na site jas vi pozeluvam zatoa i staviv i vince i srce..za site zaedno..pozdrav

мама26, мене не ми требаат. мене. Значи мене. Ако не почитуваш индивидуално мислење твој проблем. Не туку барај рчки само. Мислев наш празник, македонски. КОј кај се родил и од кај му е мажот, ич ме не занима! Од кај сте си ги зеле ваши ви се. И не само кукај, се некој на тебе нешто ти пишува. Бууууу!!! секој ден имаш замерка спрема некој. Еј алал да ти е, ние не можеме со тебе... Уживај сеа и не трчај да кукаш пак..

< Поракaта ја уредил виктори -- 14.2.2011 14:12:26 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2085
14.2.2011 14:46:25   
skorpijana
dobar den od mene srekni praznici koj sto slavi

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2086
14.2.2011 15:57:05   
penelopa
Исто и од мене, да си наздравиме со црвено винце user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 2087
14.2.2011 16:05:40   
Џесика
Ај среќен празник и од мене, кој што си слави, јас пред некој ден се залеав со вино, доста ми е... user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2088
14.2.2011 16:12:19   
agnes77
поздрав од мене ... јас несум во група која слави св Валентин ... ова је комерциала, маркетинг ... нема врски со лјубов (ама ова е само моје мишлјењеuser posted image )

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2089
14.2.2011 16:27:10   
Natuska85
Еве ме мене пак,супер е буби мој,супер напредува дури една недела понапреден е, со оглед да татко му се родил 5кг докторот вика не е ни чудоuser posted image user posted image user posted image .Многу ми олесна на душичката,само што ќе мора редовно на контрола на две недели за да го следиме развојот, што воопшто не ми претставува проблем почесто ќе си го гледам.Инаку пак ни сврте газе,неќе да се сликаuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2090
14.2.2011 16:29:18   
nadica
user posted image user posted image user posted image  за твојот бебуш
инаку јас по дома надица тестира до каде и е границата user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 2091
14.2.2011 16:35:50   
mila mama
Bravo Natushka za princot, a i za tebe user posted image  user posted image user posted image

I nie bevme na kontrola deneska, se e vo red, napreduvame, nankame sega user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2092
14.2.2011 17:48:12   
mama26
 se vrativ jas user posted image ne bev doma.otidov do kaj drugarkami i da vi kazam edna pogolema caska pivce si se napivuser posted image

natuska bravo za bebusot user posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 2093
14.2.2011 19:52:14   
agnes77
Натушка супееееерuser posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 2094
14.2.2011 19:52:54   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

I nie bevme na kontrola deneska, se e vo red, napreduvame, nankame sega user posted image

прекрасноuser posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 2095
14.2.2011 20:04:08   
nadica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aјде повелете почастете се денес е празник во мојот крај

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2096
14.2.2011 21:01:15   
Snowhite RR
Надица што ми правиш вака, ех да ми е пред мене трпезава, а не вака само очиве да ги ранам. Ајде нека ни е за многу години празникот, кој што слави, јас СВ Трифун, другиот не го призанвам, не е наш, не сакам присвоени празници кои се повеќе за реклама, односно за заработување на екстра профит

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 2097
14.2.2011 22:54:11   
Bogdancanka
mmmmmmmmm Nadica bas si se potrudila,sreken praznik na siteuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 2098
14.2.2011 23:01:40   
amelbebe
sreken praznik i pazete so pienjevo  do kaj ja terate ,nemojte do sto i nazad pa utre da ne znaete sto vi se slucilouser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2099
14.2.2011 23:07:55   
Pepelaska *
Јас нема да пијам вечерва утре мм ќе прави операција на заб Мартин ќе ја прима последната доза од Дитепер аман веќе со овие со Т вакцини, и многу ми е жал за двајцата утре. Инаку си добив поклон од мм знае дека не славам Валентин ама ете ми купил ама на одмор е па има време

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 2100
Страница:   <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Мојот порок е?
kikicka

Дали и вие имате некој порок?

Цигари (47%)

Алкохол (3%)

Секс (12%)

Коцкање (2%)

Лоша храна (37%)

Број на сите гласови: 104

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!