|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
13.2.2011 23:44:34   
Pepelaska *
Надица ти од Неготино беше нели? Чувај ми неколку буренца наскоро ќе одам за Гевгелија ќе ги земам по патuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2051
13.2.2011 23:53:13   
nadica
user posted image user posted image
еве да не биде виното на голо

да од неготино сум кога сакаш повели

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2052
14.2.2011 0:02:22   
Тања РР
Леле женски многу сум исплашена. Пред малку Јана си ја тресна главата од подот. Цело време кенкаше за спиење ама кога сакав да ја успијам почнуваше да си игра па ја оставив малку на под да се умори. Таа почна да се качува по една табуретка и се лизна, седна и падна по тилот. На подот имаше послано ќебе свиткано од два краја. Почна да плаче сииииилно ама ја креанав и веднаш престана. Се смееше некое време и потоа заспа. Сега ми е страв да не и се случи нешто. Ја разбудив еднаш ама бидејќи цел ден нема спиено почна да плаче и за кратко пак заспаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2053
14.2.2011 0:05:17   
Maca25
Оф Тања! Којзнае колку се исплашила и она и ти. И мене нина лани ми тресна на глава, ама среќа преку ден, па ја терав да оди, да збори, да видам некои промени да не има.
Не се секирај, се смирила, си заспала, иако викаат дека кога се сомневате во потрес да не се дозволува да заспие. Пази ја сега некое време. Сигурна сум дека не е ништо страшно.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 2054
14.2.2011 0:07:54   
Тања РР
Знам Маца дека не треба да спие ама она е капната уморна, не можев да ја сопрам да заспие, плачеше за спиење уште пред да падне. Леле што да правам? user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2055
14.2.2011 0:14:59   
Viktori
Тања, ништо не и е бе, остај ја да спие. Не се секирај...Ако кога пробуваш да ја разбудиш нормално реагира, ко во случајов со плачење оти и се спие, остави ја.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2056
14.2.2011 0:20:17   
Тања РР
Eх Виктори, да знаеш каква кнедла ми стои во грлото, нема да спијам цела вечер ни јас ни мм.
Тој е поголем паничар и од мене, јас на почетокот не се загрижив толку бидејќи не поврати и почна да си игра ама откако заспа мм ми го пресади црвот и сега...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2057
14.2.2011 0:24:45   
Viktori
Срцка таа ма, паднала и си ја акнала главата. Аман не паничете толку! Знаеш ли уште колку пати ќе си ја удри главата при паѓање? Па уште на ќебе??? Ахх а кога ќе почнете на лулашки што ќе правите бе? user posted image Поготово додека се помали и не им се баш сразмерни со телото? user posted image
Тања, НИШТО НЕ И Е!!! Не се секирај!

Непосредна врска до пораките: 2058
14.2.2011 0:31:41   
Тања РР
Сега зјапавме со мм во неа и гледам си ја сврте главата од една на друга страна, си ја помести ногата, штрепна кога мм ја отвори вратата.... дај Боже да биде добро.
Јас знам дека ќе паѓа уште ама ете......

Непосредна врска до пораките: 2059
14.2.2011 9:08:58   
Maca25
Среќен празник!
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2060
14.2.2011 9:51:17   
arh_diz
Fla za kafenceto Maca
Tanja kako e Jana
Sreken praznik na site

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2061
14.2.2011 9:54:47   
Beatris
Еве и јас да го честитам другиот празник user posted image   Малку е рано, ама.... На здравје!!! user posted image

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2062
14.2.2011 10:12:40   
Tanjat7880
Vinoto e hrana shto se pie!Pa zatoa nikogash ne e rano za papkanjeuser posted image
Fala ti Beatris na vincevo i pozdrav do site

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2063
14.2.2011 10:20:51   
Beatris
Ајде еве и мезе да не не фати многу на гладно user posted image
user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2064
14.2.2011 10:27:38   
mama26
paleska te vidov tuka si,,kako e mia?

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 2065
14.2.2011 10:28:48   
Tanjat7880
Kako shto e redot!

Непосредна врска до пораките: 2066
14.2.2011 10:29:31   
mama26
tanja se sekavam i jas kako tebe bev uplasena za prviot pad,,srce malo toa ti e,deca ke pagaat,,ne deka nesto posmirena sum i sega...decava kako sto rastat msilam poveke gi mislisuser posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2067
14.2.2011 10:35:27   
mama26
ljubovta e sekade user posted image vo majka prema dete ,decko i devojka,mazot i zenata,sestra brat ,drugarka prijatelka, sakajte se toa e najvaznouser posted image mojot zivot e celosno ispolnet zatoa sto znam da sakam
user posted image

cestit praznik na site user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2068
14.2.2011 10:40:08   
mama26
mm mi go cestita vcera praznikot i mu vikam abe ti da ne podrani malku?user posted image user posted image user posted image srcka toj me nasmea a i se podrudil da ne zaboravi pa eden den porano no mene toa ne mi e vazno,ljubovta e golema i se trudi sekoj den da me nasmee za bilo sto ama i obratnouser posted image

Непосредна врска до пораките: 2069
14.2.2011 10:48:17   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Еве и јас да го честитам другиот празник   Малку е рано, ама.... На здравје!!!

user posted image

Ајде еве и мезе да не не фати многу на гладно
user posted image

Нека ни е честит Св. Трифун!  Фала Беатрис за винцето и за мезево. Сабајлечки добро доаѓа. До вечер мушички околу уста ќе ни се вртат user posted image user posted image user posted image
Ден на заљубени,  не го ни спомнувам имаме празници за се и сешто, увозни мене не ми требаат. user posted image

Непосредна врска до пораките: 2070
14.2.2011 11:02:30   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

user posted image
viktori
Ден на заљубени,  не го ни спомнувам имаме празници за се и сешто, увозни мене не ми требаат. user posted image

ova ne e vo red ili pak ne e namerno...ne e ubavo dvoenje zatoa sto ima mnogu deca a i majki koi ziveat vo stranstvo i go slavat i den na zaljubeniuser posted image eve primer sinot mi e roden kade sto se slavi ovoj den...u sekoj slucaj srekni praznici na site jas vi pozeluvam zatoa i staviv i vince i srce..za site zaedno..pozdrav

Непосредна врска до пораките: 2071
14.2.2011 11:19:05   
Pepelaska *
Здраво и од мене , мама26 виктори е во право Валентин е католички празник кој кај нас се презема само заради маркетинг и трошење на пари, немој само да ме сфатиш погрешно не мислам ништо лошо а инаку  колку што знам јас има и православен ден на љубовта 30 септември ден на Св маченички Софија Вера Нада и Љубов(мојот роденденuser posted image ) имам негде прочитано дека е ден на љубовта ама и не мора да значи, како и да е поминете си убаво денес и пијте мнооогу вино сепак ова е ден на виното

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 14.2.2011 11:20:12 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2072
14.2.2011 11:35:55   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

viktori

ova ne e vo red ili pak ne e namerno...ne e ubavo dvoenje zatoa sto ima mnogu deca a i majki koi ziveat vo stranstvo i go slavat i den na zaljubeniuser posted image eve primer sinot mi e roden kade sto se slavi ovoj den...u sekoj slucaj srekni praznici na site jas vi pozeluvam zatoa i staviv i vince i srce..za site zaedno..pozdrav

Не знам мама26, не ќе да си во право, Св. Валентин е католички празник, православните затоа го имаат Вера, Љубов и Надеж во септември и тој е празник кој треба да го празнуваме независно од местото на живеење. Значи за православните верници, Свети Трифун, заштитник на лозарите и виното. За Католиците, Денот на вљубените, Св. Валентин. Не знам ти во која категорија се ставаш, дали треба да почнеме да славиме пр. и Ден на благодарноста??? Како тргнало малку ни фали да почнеме да го славиме и 4ти јули.... За мене се тоа чисти глупости! user posted image

Непосредна врска до пораките: 2073
14.2.2011 12:43:29   
Natuska85
Женски ајде и од мене среќни празници,кој што си славиuser posted image .јас одам сега во 13.30 на преглед да го мериме малиот принц да видиме како напредува,ради притисокот да не заостанува нешто.Се надевам дека се ќе биде ок со срцето мое малечко.Пуштете ми среќичкаuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 2074
14.2.2011 12:45:24   
arh_diz
Srekno Natuska cekame informacii za princot
Jas neznam zosto ne ti dadat infuzija MG ke ti se namali pritisokot a i MG e dobar za bremeni  , barem tuka taka pravat

Биди тоа што си

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2075
Страница:   <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?