Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 13.2.2011 21:52:44
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
. А инаку ако сакаат да ти помогнат, тогаш можеш да им кажеш дека не ти треба помош за бебето, туку да ја фатат крпата. Немаат простор да ти се лутат во тој случај, а и ќе ја сфатат пораката
Уште не кажано ова г-ѓата се пожали дека ако таа не го исчистела вцто никој не фаќал демек на свекор ми му вели ама беше нагарам ти ќерко сети се снао, а чистењето се состоело од собирање на влакната од топ сифонот, е сега тука се капат тројца мажи ( свекор девер и мм ) е нема јас да им одам по калта на мм да ама на другите не планирам , а останатото во вц не е исчистено од славата кога јас чистев и ај сега. Ми иде да збеснам ми се плаче јас сама со мало цел ден колку можам фаќам се алишта испрани собрани здиплени маса наместена измиени садови и уште да ми приговараат е значи ќутев дур ќутев ама ќе почнам да кажувам и јас
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 15.2.2011 0:19:00
amelbebe
jas msama ke si se pofalam ne cekam snaata da me falijas so mojata dobrina za se i se mesam duri i na koja strana od spalnata da spie jas i kazuvam,od sto sum si dobra i go razubavuvam zivotot so moite naredbi od sabajle
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 15.2.2011 0:21:32
Viktori
ако бе амелбебе, да си жива и здрава вака ние ќе си се фалиме самите по сокаци! Е не, ќе чекаме распекмезени снашки да не фалат! А бе ко на Мартинс мам свекрвата и ние! Да се знае дека сме најдобри свекрви, што е битно снаите шо мислат!
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 15.2.2011 0:38:21
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: veckasr
sreka sto mojata nema pojma od kompjuter za nea toa e spansko selo
не се радуј многу! Кампања на Владата: Компјутер за секое дете вечерно школо за возрасни, бесплатни курсеви, а бе Македонија земја на интернет алапачатори
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 15.2.2011 0:41:40
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
ИЗВОРНА ПОРАКА: veckasr
sreka sto mojata nema pojma od kompjuter za nea toa e spansko selo
не се радуј многу! Кампања на Владата: Компјутер за секое дете вечерно школо за возрасни, бесплатни курсеви, а бе Македонија земја на интернет алапачатори
ме насмеа да мк земја со мн можности
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 15.2.2011 1:17:39
veckasr
ke vi kazam eden vic za sveki sveki i vika na snaata ajde snao tvojte druski otkoga stanaa i dvorovite gi izmetea a pak snaata i vika ajde sveki tvojte drugarki od koga se zakaceni na tabloto tebe uste te nema
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.