Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување - II дел 4.3.2011 23:39:02
vodickata
dobra sum bezdomna ketonalceto si go pravi svoeto nemam bolki pa toa me pravi i posmirena eve denes i po doma si cistkav i taka si pominuva vremeto . pozdravce i do tebe i fala na prasanje ubavo e custvoto koga nekoj misli barem na kratko na mene :)
RE: Вештачко оплодување - II дел 4.3.2011 23:42:13
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
Ovoj pat endometriumot ne bese mnogu poslusen i poleka rastese no sepak go dostignavme sakaniot rezultat, mojot transfer e zakazan za ponedelnik i ke bide tocno na 19 den od ciklus samo neka bide se vo red so odmrznuvanjeto i so novi sili. Alal neka mu e na doktorot mi go razubavi denot so negoviot optimizam i pozitivnost na mojot slucaj.
стискаме палци мила, за се да помине во најдобар ред. ајде да не израдуваш и ти оваа година со
RE: Вештачко оплодување - II дел 4.3.2011 23:42:44
Olivia
Devojki moi RR prijatelki vi blagodaram na vasata podrska i vaseto bodrenje, jas sum tolku umorna od neuspeh, zivotot ni nosi postojano novi predizvici, ovoj pat so cista sovest zapocnuvam eden nov pocetok koj se nadevam ke zavrsi ne so kraj tuku so uste eden nov pocetok i nov i posakuvan preddizvik,bebence koe ke mozam da go miluvam so majcinstvo i mnogu ljubov, bez vasata i RR podrska nemase da bidam tolku hrabra kako sto sum denes
Jas sum vo ponedelnik popladne i togas ke go merime endometriumot sega mi e blizu 10 mm pa ke vidime ponedelnicki ako e ok vo vtornik bi trebalo da e transferot i bi mi bil 15 den od ciklus Pozdrav Olivia se citkame pak
< Поракaта ја уредил arh_diz -- 5.3.2011 8:55:29 >
RE: Вештачко оплодување - II дел 5.3.2011 10:33:42
sladjana ms
Olivia draga ti posakuvam uspeh od se srce i konecno da si gi vidis tvoite . Sigurna sum deka ke uspees ovoj pat i blagodarenie na tvojot trnliv pat vo ovaa borba BOG ke te nagradi so edno .Pozdrav i ti posakuvam sreka
RE: Вештачко оплодување - II дел 5.3.2011 15:03:00
cece81
Olivija, nate neka ve prati mnogu sreka , neka personalot sto raboti so vas ima lesna raka da ve izraduva so po ili , pa site zaedno da se raduvame . Golem pozdrav !
RE: Вештачко оплодување - II дел 5.3.2011 18:02:54
verica p
Olivia so sreka duso samo so pozitivni misli i konecno da zavrsi tvojata borba dodeka da si gi vidis i konecno da vo se ispolni najgolemata zelba atoa e bar dve v race.
RE: Вештачко оплодување - II дел 5.3.2011 22:06:32
siki1
golema poddrska za olivija i nate ,,,,,i znaete kako vikaat doktotite citiram ,,,,,,,,,epa majku mu ednas ke zalepi valda hahhahaahha.i navistina e taka pa ke zalepi veke eeeeeeeeeeeee,taka golema poddrska i za dvete
RE: Вештачко оплодување - II дел 5.3.2011 23:38:44
cece81
Siki1 cestiki do tebe za tvoeto odobruvanje od fondot ,(nervite sigurno ti stanale od celik ), za bakterijata ne se nerviraj za edna nedela brzo ke se sredi i jas taka pocnav , koga sme cekale dolgo za malku ke se strpime, ke pomine se . Znam deka planiras da odis vo Plodnost, neka ti e srekno i na tebe , jas veke pocnav pa ke ti go prenesam za brzo moeto iskustvo od tamu. Pozdrav do site i sekoe dobro do kade i da ste
RE: Вештачко оплодување - II дел 5.3.2011 23:47:01
liljak
zdr na site olivia gi procitav prethodnite tvoi postovi i vidov deka si imala spontan arbotus - prasanjeto mi e kako vide , dali dobi ili na pregledot veke ti kazaja.jas imav transver na 02.02 so zamrznati.no sega me maci nesto.imav smrten slucaj....... i mnogu se vozbudiv,eve veku duri sega se prizemam sama na sebe.i placam i se plasam dali mozi nesto da mu se sluci na moeto bebce.znam deka ti e tesko da zboruvas za toa no te molam kazimi dali ako nesto mi se sluci od vozbudata ke dobija menstruacija.dali ako nisto ne mi dojdi e se vo red,dali pominala vozbudata bez posledici......mnogu mi e tesko ........molam za pomos.......
RE: Вештачко оплодување - II дел 6.3.2011 15:05:40
siki1
cece81 ti blagodaram za tvojata poddrska se nadevam ke ne izraduvas ovoj pat ke zalepi neli.................................. da jas ke odam vo plodnostsamo da se procistam od bakteriive i ok ke bide veke stanaf imun na se pozzzzzzzzzzzzz
RE: Вештачко оплодување - II дел 6.3.2011 22:14:10
Olivia
Eve me mene vo nokta pred transfer, probuvam da se relaksiram maksimalno, edno najgolemo blagodaram na site sto me bodrite i posakuvate sreka, se nadevam ovoj pat ke go istrcam maratonot ve cekam i vas na celta