|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што купивме денес?
14.10.2010 15:23:57   
Maca25
Денес конечно си купив кондури за на свадбата на брат ми. Мислев да носам сандали ама времево не зезна сите, па моравме да мењаме гардероба. На нина и купив бели хулахопки, бели стегачи и шнолички. Попладне одиме да купиме кондурчиња и спремни сме за кај вујче на свадба. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 551
14.10.2010 15:27:27   
arh_diz
So zdravje da si nosite Maca25 ubavo da si pominete na svadba

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 552
14.10.2010 15:31:11   
Maca25
фала арх_диз, едвај чекам да дојде сабота, да се исподотераме и изнаиграме. Нина ќе биде како принцеза облечена, во невестинско фустанче и со вел на глава. Кој знае колку ќе издржи со велот?!?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 553
14.10.2010 16:12:22   
AnnaMolly RR
Срцка ќе биде Нина како невестулче. Ама гарант нема да издржи долго со велот. И јас имав едно невестиче, братучетка ми Алекс, носеше идентичен фустан на мојот. Издржа во црква и 30 минути во ресторан. Ама важно Нина за сликање сигурно ќе издржи. Убав помин на свадба.
Еве го моето невестиче, Мацо да ставиш и од Нина да ја видиме.
user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 554
14.10.2010 16:23:02   
Maca25
ќе ставам слика обавезно - од нина и од мене. сеуште се мислам за фустанот, има огромно деколте па не знам како малце да го затворам. ама немам ни време. дизајнерката ми направи гооолем брош кој можам да го ставам и да прикријам еден дел од градите. ќе видиме како ќе испадне.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 555
14.10.2010 17:27:48   
AnnaMolly RR
И јас така го затварам деколтето, со брош. Не дека ми е срам, туку немам баш што да покажам. user posted image Па и да имаш отворено деколте, што има врска? Само добро, во граници на нормала user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 556
18.10.2010 12:54:00   
penelopa
Моментално се што купувам е за бебето...боди, шпикозни, маички, капи...само бројчиња ми се вртат низ главаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 557
5.12.2010 17:20:50   
brineta88
Denes mu kupiv cetka za zabi na filip i stakleno sise od nuk za mlekce.
Samo neznam dali da go izvrijam siseto ili samo cuclata. mi e strav da ne mi pukne. Aj neka pise nekoj sto ima stakleni sisenca dali gi vrie ili neuser posted image

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 558
5.12.2010 17:42:09   
Maca25
Денеска бевме на мал шопинг до Џамбо. Од дома рековме дека не купуваме нешто многу, ама кога влеговме не можевме да се сопреме. Нина си доби нова жаба, пајчиња, стикерси, 2 бодиња, топчиња, мама лампиони, тато некој авијатичар user posted image , а и уште нешто за по дома. 

(Одговор на членот brineta88)
Непосредна врска до пораките: 559
13.1.2011 16:52:45   
penelopa
За мама: фармерки, кошулка и фустанче од Мангоuser posted image
За синчето: пижамки, бодија, маичка со џемперче, тренерчиња, штосни фармерчиња,  Памперс....

< Поракaта ја уредил penelopa -- 13.1.2011 16:53:08 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 560
13.1.2011 18:17:55   
strelec 8
mleko i peleni

Непосредна врска до пораките: 561
6.3.2011 17:23:23   
penelopa
 Столче за хранење, лулашка и лежалник 3 во 1- Peg perego Tatamiauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот strelec 8)
Непосредна врска до пораките: 562
6.3.2011 21:57:33   
Natuska85
Со здравје да си го користите Пенелопа,Цирилче да си уживка во него. Јас денес за дома си купував некои ситници од џамбо,цедалка пластична,дрвени подметачи, миризливи свеќи за декорација на клуб масичката и уште некои ситници,а и чорапчиња и патичиња за user posted image .

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 6.3.2011 21:58:16 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 563
6.3.2011 23:58:46   
denim
Denes so kerka mi kupuvavme nekoi sitnici koi ke gi isprati na drugarka so koja se dopisuva od USA. Kupuvavme nekoi raboti koi go simboliziraat Makedonskiot folklor, mali stomnicki, kuklicka vo MK nosija, malo tkaeno cergice ... Kako i vencinja, snolicki itd. Takov tip na paketce dobi kerka mi pa i ona saka da se revansira. Nekolku dena samo za toa zbori i nemame doma veke mir dodeka ne ja realizirame taa ideja user posted image .

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 564
7.3.2011 0:45:42   
mamicka_26
Ние денес си купувме неколку рамки за големи слики,штитници за фиоки и штекери и некои дрангулии за по дома и нормално некое играче за Мики

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 565
7.3.2011 13:56:30   
penelopa
Ми го купив на син му првото тањирче и лажиче за јадење.
user posted image
Практично нелиuser posted image

(Одговор на членот mamicka_26)
Непосредна врска до пораките: 566
7.3.2011 14:05:40   
ole2004
Penelopa mnogu se ubavi,slatko da si papate user posted image

Непосредна врска до пораките: 567
7.3.2011 14:11:11   
Џесика
Со здравје да ги служите, и ние имаме исти само зелени, многу практични се, само што нас лажичката многу бргу ни стана мала за кркањеuser posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот ole2004)
Непосредна врска до пораките: 568
7.3.2011 14:19:41   
penelopa
Фала поубави да си купитеuser posted image
Овие се на Тommee tippee имаат и лажичиња што покажуваат температура, шишенца и разни други чуда....

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 569
7.3.2011 14:35:12   
Pepelaska *
Си купивме нови цуцли , стигнавме на 2 ориз од нестле да видиме како ќе го прифатиме, и книга бебешки готвач мислам дека многу ќе ми служи, Пенелопа создравје да си слуќите и јадете јас имам слично ама жолто да многу практично е секогаш ти е чиста лажичката пошто покриена е кај и да одишuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 570
7.3.2011 14:38:34   
penelopa
Јупиии...да да баш заради тоа најмногу ми се бендисаа...вие Пепелашка слатко да си јадетеuser posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 571
16.3.2011 9:25:16   
penelopa
Вчера за син ми купивме нови бодија, чорапчиња, капа, чај и една играчка. Ваков пингвин user posted image се изнасмеваме со маж ми син ми го обожава...пее и врти со перките, али песната му се законuser posted image

Непосредна врска до пораките: 572
16.3.2011 10:47:41   
srnicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Вчера за син ми купивме нови бодија, чорапчиња, капа, чај и една играчка. Ваков пингвин user posted image се изнасмеваме со маж ми син ми го обожава...пее и врти со перките, али песната му се законuser posted image

od kade ja kuoivte i kolku pari ja zemavte?

kolku e ubav zivotot mmmmmmmmmmm

Непосредна врска до пораките: 573
16.3.2011 11:15:32   
Pepelaska *
Вчера конечно си купив нешто за мене едни панталони целосни во кои се заљубив и фустан, после толку трудничка облека прекрасно беше да се влезе во нешто другоuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 574
16.3.2011 13:51:54   
penelopa
Срничка не живеам во Мк. Инаку пингвинот го купивме во една детска продавница околу 16€.
Ех Пепелашка знам какво е тоа чувство јас прв пат кога облеков фармерки мислам нормални бев живи радостиuser posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?