|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што купивме денес?
28.5.2011 16:31:12   
AnnaMolly RR
Денес кумот му купи подарок кола со акомулатор на Филип за роденденот/крштевка. Малку порано ја земавме, ама кумот додека не ја купи збесна да не се продадела за две недели.

user posted image

Live and let live

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 601
28.5.2011 22:34:33   
lukas
denes si kupiv fustance za na 10 godisnina od matura...tananananana...user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 602
29.5.2011 12:29:46   
mama26
vcera dve bluzicki ,a denes leb i cigari user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 603
29.5.2011 12:34:12   
Палешка РР
Месо, леб, млеко, пудинг, виршли (здрава храна за Марио), слатки и сок user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 604
3.6.2011 15:36:29   
Nadezna
Столце за храненје и седисте за во кола за Дамјан user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 605
3.6.2011 16:51:27   
Maca25
Денес се подновив јас малце. Си купив сандали, високи, црни, многу удобни, но на еден дел од ремчињата ми се направија пликчиња.user posted image Си купив кошулки и маичка една за на работа, а мајка ми ми купи тексас сукња. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 606
3.6.2011 17:33:01   
Natuska85
Ааа Мацо се спремаш ти за на работаuser posted image .Со здравје да си ги носиш

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 607
3.6.2011 18:00:11   
arh_diz
So zdravje da si nosis Maca , i da ti se pogodi rabotata

Биди тоа што си

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 608
3.6.2011 20:02:32   
Maca25
Фала ви многу, поубаво да си купите. Да, се спремам за работа во понеделник!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 609
4.6.2011 14:48:12   
penelopa
За user posted image : 3 бодија, сет маичка, боди и кратки панталони уште едни кратки целосни панталончиња.
За мама: летно фустанче од H&Muser posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 4.6.2011 14:49:16 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 610
5.6.2011 9:48:02   
lukas
si kupivme kukarka i celiot e kefoj onaa kukarka od naljon sto e,i samo izlezi vlezi pravi,mu zedovme i slonce za krle vrle,a posle se pravi i kako na trkalca za da si go turka,i kucence sto lae nemozev nigde da najdam..e kefovi e celiot,si zedovme i cevlinja od ciciban,kako sandalcinja potocno.
a mama si zede pantaloncinja leneni kusi  iscelo,i dve blzinja..:)

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 611
5.6.2011 10:53:15   
mila mama
Ajde so zdravje da si se sluzite Lukas! user posted image user posted image user posted image

Nie pred dva dena si kupivme dve fustancinja, edno kapce so strea sto vcera go zagubivme user posted image Edni kratki crveni pantoloncinja i corapcinja! user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 612
11.6.2011 19:00:44   
mila mama
Deneska si kupiv dva para obetki i edno lance-bizuterija. Nikogas ne sum nosela toa vo zivot i kojznae i dali ke pronosam user posted image user posted image user posted image Ama eve mi predizvik i si dadov rok od edna nedela da se nacrtam nadvor nakontena so bizuterija user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 613
11.6.2011 19:19:07   
temjana
од родендени и свадби не можам да куртулам, секој викенд почнувајки од мај ние сме или на свадба или на роденден или пак и на двете. и денес на роденден и утре и во четвротокот бевме епа што е многу многу е user posted image за мене ќе почекам во Канада за еден месец кога ќе заминеме е тогаш богами не се штедамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 614
15.6.2011 15:06:26   
penelopa
Вакви летни патичиња за user posted image само темно сини user posted image и боди, маичка и панталончиња. Мама ќе ги чека распродажбите за да се подновиuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 615
15.6.2011 17:25:55   
mamamoni

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Вакви летни патичиња за user posted image само темно сини user posted image и боди, маичка и панталончиња. Мама ќе ги чека распродажбите за да се подновиuser posted image

преубави се со здравије да си ги носите, и јас меркам вакви многу слични само бели

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 616
15.6.2011 17:43:35   
Bjanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Kazi od kade gi kupi..super se!! so zdravje da gi nosi!!

Непосредна врска до пораките: 617
16.6.2011 0:01:15   
Carelija

Vakvo e prvoto kompletce sto denes go kupivme za nasiot bebus, sto go ocekuvame vo septemvri . Od nesto mora da se pocne neli user posted image

Модератор: Надворешни линкови не се дозволени.

< Поракaта ја уредил Snowhite -- 21.6.2011 10:57:27 >

Непосредна врска до пораките: 618
16.6.2011 10:39:42   
mama26
user posted image user posted image user posted image user posted image nistoooooooo,ja merkam edna bluzicka odamna pa ja kupija drugi i radi mene pak na izlog ja stavija [ odma donesoa posto se bunev oti ja nema na izlog] i ajde de da ja zemam da odam..na 10 metra mi e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Carelija)
Непосредна врска до пораките: 619
16.6.2011 13:08:09   
penelopa
Бјанка фала ги купив од C&A 7€. Во СК сигурно има нешто слично во некоја од детски продавници.
Гледам од денес во продавниците почнале распродажбите user posted image user posted image user posted image веќе се купив фустанче од Orsayuser posted image ...ми фали уште некој пар сандалки user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 620
20.6.2011 16:56:22   
blond
Чешел бе, чешел хаххахаа си немав таков со запци, па преска велгов во една продавница па да не е за џабе влегувањето.

Непосредна врска до пораките: 621
20.6.2011 23:18:20   
mila mama
Si kupiv malo slatko laptopce Delluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sosem slucajno, ama od srce! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 622
20.6.2011 23:18:54   
Carelija
edna lubenica i 3kg sladoled user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 623
20.6.2011 23:43:40   
Snowhite RR
Табла пиши бриши за Михаил, банани и пудинг

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Carelija)
Непосредна врска до пораките: 624
28.6.2011 14:18:28   
Nadezna
Eve gi prvite anatomski sandali na Damjan

user posted image

Ciciban :)
mozebi e podobro gazenje na boso nodze za prooduvanje ama i onka moravme d mu kupime sandali za letovo :)

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?