|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Термин за породување
28.1.2011 13:44:37   
maickasr
Se blizi i mojot termin za poroduvanje...14.02.2011
Dosega imav samo bolki vo preponite i toa pred edna nedela i toa traese 3 dena :) a sega samo stomaceto od vreme na vreme stanuva tvrd kako kamen a od bolki nisto :) izgleda ke pocekame uste malku ..user posted image

< Поракaта ја уредил maickasr -- 28.1.2011 13:51:53 >

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 751
28.1.2011 15:42:49   
none
mene ne da mi e tvrd stomakot nego bebeto kloca i od dve strani znae cel stomak da mi odi od leva na desna nemiren e mnogu saka nadvor a i jas isto da si go gusnam 

(Одговор на членот maickasr)
Непосредна врска до пораките: 752
28.1.2011 15:52:31   
maickasr
Ajde ako ostetis nekoja druga promena pisi mi da znam sto me ceka user posted image , mene mi kazaa deka moze porano od datata da se porodam zosto od 7mi mesec pocna postelkata da mi zree a veke e 3ti stepen zrela, a user posted image isto kako i tvoeto samo mrda se mesti a nikako da izleze da se poguskame user posted image ti posakuvam vo brzo vreme da se olesnis i so lesno da ti e..

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 753
28.1.2011 20:08:27   
Lidina
Pisete me i mene na spisokov, terminot mi e na 24.06.2011. Otkako ja pronajdov Ringeraja, ostanav bremena i nema den da ne ve citam! Pozdrav do site devojki, zeni i mamicki user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 754
30.1.2011 10:58:40   
Tanjicka
mamicki, LUCI se porodi utrovo, ima masko bebe 3750g, neka i zivo i zdravo, i golemo da raste, jas eve sega se spremam da odam da gi vidam.

(Одговор на членот Lidina)
Непосредна врска до пораките: 755
30.1.2011 12:14:12   
none
i od mene cestitiki do luci da e zivo i zdravo ,jas seuste si cekam sekoj moment da se porodam user posted image

(Одговор на членот Tanjicka)
Непосредна врска до пораките: 756
30.1.2011 12:28:03   
nelaa
mene terminot mi e 7.7.2011 user posted image

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 757
30.1.2011 15:10:52   
prettygirl
nelaa mene na 8.7 2011 tuka sme mozi vo iste den pa ke se rodat ne se znae user posted image

(Одговор на членот nelaa)
Непосредна врска до пораките: 758
30.1.2011 19:41:28   
happy
mojot termin e 18 mart 2011,edvaj cekam da si ja vidam bebuskata

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 759
6.2.2011 1:17:04   
aleksandra90
12 maj mi e terminot za poroduvanje user posted image pozdrav do site idni mamicki :)

(Одговор на членот happy)
Непосредна врска до пораките: 760
6.2.2011 3:02:37   
mihaelababy
DA E ZDRAVA I ZIVA,SREKA DA JA PRATI POZDRAVuser posted image

(Одговор на членот jasmina18031990)
Непосредна врска до пораките: 761
6.2.2011 16:43:14   
Nadezna
[
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjicka

mamicki, LUCI se porodi utrovo, ima masko bebe 3750g, neka i zivo i zdravo, i golemo da raste, jas eve sega se spremam da odam da gi vidam.

Se najubavo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Tanjicka)
Непосредна врска до пораките: 762
9.2.2011 13:39:59   
Adora
Честитки за сите...јас ви се придружувам...термин до 10.10.2011 user posted image

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 763
9.2.2011 13:54:38   
lady_bug
Vi cestitam na site idni majki ..jas vi se pridruzuvam zaedno so moeto sonceuser posted image ...so termin vo letoooooooooooo vo avgust posle 20tiuser posted image user posted image

(Одговор на членот Adora)
Непосредна врска до пораките: 764
13.2.2011 21:04:03   
sonjuska
eve i jas da vi se pridruzam so lesno na site mojot termin e na 7.4.2011 i edvaj cekam dosega nemav nikakvi maki osven kiselinite koi sekade si gi nosam so mene :)) 

(Одговор на членот lady_bug)
Непосредна врска до пораките: 765
14.2.2011 12:37:27   
Andriance
Мене ми кажаа септемвриско user posted image околу 12...се чудам што ли ќе правам цело лето....како што до сега се поправив можам само да замислам колку ќе се тркалам летоска

(Одговор на членот sonjuska)
Непосредна врска до пораките: 766
14.2.2011 12:43:11   
jana81
andriance tuka nekade sum i jas mene mi e termin 08.09.2011 user posted image user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 767
14.2.2011 16:02:05   
simona09
mene terminot mi bese do 10.02.2011, nemam nikakvi bolki.....sabajlevo koga stanav osetiv kako rozenikav svetlo kafeav sekret. Se isplasiv mislev deka pocnav da krvaram.... Se istusirav i veke cel den nemam nitu bolki nitu pak mi se povtori istoto....Dali mu se ima sluceno istoto na nekogo.....Utre odam vo bolnica pa ako dojde na svet moeto angelce ke vi pisam otkako ke izlezeme... I uste nesto me maci neznam kako da se porodam na poslednata kontrola doktorot mi kaza deka sin mi e 3800 nekako mi izgleda kako golemo bebce za prvorodka neznam dali da odam prirodno ili carski....

Непосредна врска до пораките: 768
14.2.2011 17:03:08   
Luci
simona09 3800g ne e mnogu golemo, i tie merenja ne se bas sekogas tocni. Jas ne bi pobarala sama carski nikogas, dokolku doktorot insistira togas da, ke prifatam, a vo sprotivno ne. I veruvaj mi deka prirodniot poragjaj e mnoooogu poubav i podobar od carskiot, ne se plasi, ke pomine. Jas se porodiv pred 15 dena, rodiv sin tezok 3740g i super pominav, se oporaviv odma posle 3-4 dena sto so carskiot ne e slucaj, pozz i so lesnouser posted image

(Одговор на членот simona09)
Непосредна врска до пораките: 769
14.2.2011 17:40:35   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: simona09

mene terminot mi bese do 10.02.2011, nemam nikakvi bolki.....sabajlevo koga stanav osetiv kako rozenikav svetlo kafeav sekret. Se isplasiv mislev deka pocnav da krvaram.... Se istusirav i veke cel den nemam nitu bolki nitu pak mi se povtori istoto....Dali mu se ima sluceno istoto na nekogo.....Utre odam vo bolnica pa ako dojde na svet moeto angelce ke vi pisam otkako ke izlezeme... I uste nesto me maci neznam kako da se porodam na poslednata kontrola doktorot mi kaza deka sin mi e 3800 nekako mi izgleda kako golemo bebce za prvorodka neznam dali da odam prirodno ili carski....

И јас имав розов  светло кафеав секрет една недела пред да се породам, не е страшно тоа е знак дека породувањето наскоро ќе започне, во врска со твојата дилема, би ти рекла најдобро природно, освен ако докторот не каже поинаку, јас се породив царски(мораше така) и сега ми е криво за тоа
Со лесно да поминеш, па чекаме ново бебчеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот simona09)
Непосредна врска до пораките: 770
14.2.2011 18:15:28   
tnade
devojki jas sum seuste tuka, strumfetkava ni testira nervi, ama krajniot termin e blisku, vo petok sum na kontrola ako ne se porodam do togas, pa najverojatno pravec vo bolnica, ne znam zosto (ova me isplasi malku ama zdravje), inaku denes imav vaginalen pregled user posted image

Непосредна врска до пораките: 771
14.2.2011 21:30:35   
Luci
ajde tnade strpi se uste nekoj den, ili nekoj casuser posted image , sto bi rekol mm mnogu bilo malku ostanalouser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот tnade)
Непосредна врска до пораките: 772
15.2.2011 23:02:29   
ljupkagoran
Zdravo na site...
konecno da pisam i jas iako gi sledam porakite:)
mojot termin e 23.07.2011 and it's a boy user posted image
edvaj cekameee

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 773
15.2.2011 23:05:11   
Luci
tnade te nema.....izgleda ima nesto novouser posted image ajde te cekame da pisesuser posted image

(Одговор на членот tnade)
Непосредна врска до пораките: 774
16.2.2011 10:29:15   
gaga
zdravo idni mamickiuser posted image ,i jas da bidam nekade vo spisokot,mene terminot mi e 13.05.2011 god,sega za sega fala mu na boga nie "dvete" zenski kako sto bi kazal idniot taticko sme super,samo sto sega pocnuvaat kiselinite no se za moeto najmilo user posted image ,mamicka ke izdrzi.pozdrav do site

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.