|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Со или без свекрва дома?
30.11.2010 13:09:50   
veckasr
nie pak sme vo eden stan ziveeme zaedno nemozam da ja podnesuvam ic 

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 251
1.12.2010 13:53:29   
bushavka
lele vecka sr jas i ti ista sudbina imame, po cel den sum si doma so svekrvceto moe user posted image  user posted image

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 252
1.12.2010 14:16:23   
veckasr
taman taka e i mojata nikade ne ode po cel den e doma 

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 253
25.1.2011 16:12:18   
Nadezna
Вака вика снаа ми за брат :
Подалеку кога сме си со мајка ти од очи ( тие живеат одвоено ) и мерак ни е да се видиме. Да сме заедно- секкао дека очи ке си ископаме.
И има право

Непосредна врска до пораките: 254
25.1.2011 16:17:09   
Pepelaska *
Moite se na rabota do 4 ama za viken ili praznik ne mrdaat od doma, sega z avodici otidoa ohrid mm bese sloboden dva dena lele rekov ubavini sami, ama vtoriot den svekor mi si dojde doma vo 9h ko za inat

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 255
23.2.2011 16:00:43   
Џесика
Свекрва на јапонски---- ПО КУЧИ МИ ФУЧИ !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 256
23.2.2011 18:44:28   
mama26
user posted image user posted image user posted image ili po kuci mi cuci user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 257
23.2.2011 18:46:23   
mama26
user posted image user posted image user posted image posle mene snaata ke mi se prefrli na ovaa tema user posted image na rr ne samo mojata bogami uste na mnogu rr user posted image lelee bruki epa sega sto?i oni nas ne ogovaraat malku i nie niv..bitno doma da e ok user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 258
24.2.2011 1:39:59   
Cvekelencule
Da vi kazam pravo jas sum skoro 5godini sum sama user posted image    i za tie 5 godini svekrvami se nema javeno ama pet pati da prasa soprajte deca a se preselivme user posted image koga kerka mi imase dva i pol meseci  imene ne mi se javuvase dali mi treba pomos dali se snaogam deka sama ama bas nisto i da vi kazam iskreno mnogu malku idi ne ja zema vnuka mu da ja poigraat a zamislete e prvo vnuce .Ja zemaat samo ako nesto  ne sum arna ili jas da mu recam a sami ko sto gi baraat vmucte da mu se poraduvaat ovie ne taka  iIda vi kazam iskreno mie mnogu krivo idi ko jas da gi mplam za da ja zemat ako im recam nesto ami sega znaes ke urefuvam generalka ke pravam nebare jas ne cistam ne mi se veruva ako nie ne pojdime tie nema da dojdat da ja vidat ,mislam mene nemora da me gledaat ama sinot v nuceto
strasni raboti pa da ne zboruvam za kupuvajne ili za pomagajne veruvajte deka ova mikade go nema user posted image   .Apak jas sum bremena za vtoro pa sega da vidime user posted image  

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 259
24.2.2011 1:45:47   
mila mama
Lele cvekelencule! Pa tebe mnogu nasi majki ke ti zablazat user posted image user posted image user posted image user posted image
Kamo na niv da ne im se javuvaat svekrvite i da ne im se mesaat, toa veruvaj mi e son na mnooogu user posted image user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Cvekelencule)
Непосредна врска до пораките: 260
24.2.2011 3:15:14   
veckasr
oo dusa davam da ja nemam doma pa i oti ziveeme vo ist stan 

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 261
24.2.2011 8:16:16   
bebuskicka
jas sum so svekrva doma  i izgleda e edna od retkite koja mi pomaga vo se; majka si e majka a svekrva kakva takva postara dovolno e samo pocit kako postara licnost a ako te pocituva i ti ke ja pocituvas

Непосредна врска до пораките: 262
24.2.2011 8:21:27   
Pepelaska *
кај мене прави ручек ( некогаш и јас ) пошто е на работа до 4 и пол, а чистење перење и слично правам јас и не ни сакам помагање, е сега ппрблемот е во мене user posted image  што јас сакам да живеам сама, да правам јадење за нас тројца што јас сакам а не другиве ( освен ориз и компири ништо не јадат свекор ми и девер ми ) и секој ден скоро исто е. И да сакам кога ќе ми дојдат гости да седам раат без нив, кога ќе оставам садови за сабајле таа ќе ги измие и многу се нервирам а ретко оставам бз дефинитивно клку и убаво да се согласуваш сам си е сам

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот bebuskicka)
Непосредна врска до пораките: 263
24.2.2011 20:25:27   
animsaj
Nie sme sami,si kupivme kuka se iselivme,no sepak ponekogas "ja ceska gazot" mojata...ama sto da i pravam?Eve na primer obozava da se javuva kaj nas otkako jas ke izlezam na rabota(mazot mi odi pokasno)da si napraat muabet na raat,da go vika na dorucek,se razbira samda odi(bidejki jas ne mu ostavam doma jadenje ili ne mu gotvam),a da ne zboram deka zaedno ne vika dvapati godisno na svecen ruccek,za bozik i veligden....user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 264
24.2.2011 21:26:22   
Nadezna
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebuskicka

jas sum so svekrva doma  i izgleda e edna od retkite koja mi pomaga vo se; majka si e majka a svekrva kakva takva postara dovolno e samo pocit kako postara licnost a ako te pocituva i ti ke ja pocituvas

E i jas mislev taka. Ama ne bilo.
Ke si najde bre rcka i gotovo!
Ignor, uopste ne slusajte gi sto zborat, moze ke primetat deka ne gi percepirate pa ke si pokutat.

(Одговор на членот bebuskicka)
Непосредна врска до пораките: 265
24.2.2011 22:34:41   
suzeto

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

Lele cvekelencule! Pa tebe mnogu nasi majki ke ti zablazat user posted image user posted image user posted image user posted image
Kamo na niv da ne im se javuvaat svekrvite i da ne im se mesaat, toa veruvaj mi e son na mnooogu user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 266
25.2.2011 12:00:51   
Nadezna
ИЗВОРНА ПОРАКА: suzeto

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

potpisuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 267
18.3.2011 11:17:12   
Anabanana
Без свекрва ДЕФИНИТИВНО !!! Еве сами сме си веќе пола година ( на посебен спрат) пак си се гледаме по 100 пати на ден, али раат сум си што не се меша сега ама баш за ништо! 

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 268
20.3.2011 22:43:39   
mila1
Lele se iznasmeav od site izjavi user posted image Vie barem si znaete so imate doma user posted image user posted image user posted image . Mojata pocna 3 godini pred da se zemime. Koga odevme zaedno kakva gluma odigra, za oskar, kako e taa moderna, so moderni svakana, gi razbira mladite, kako taa imala mnogu dobra sverkva i takva i taa ke bidi user posted image
Se toa bese ubavo, kanenje na veceri, ruceci ko da mu sum kerka ama ova samo si berese materijal za ogovaranje po komzii i rodnini. So se ne razbrav od po rodninite na mm kako be zbora, deka sekoj moj zbor e preraskazan i ogovaran, ismevan... uzasi :) ko doznav ke se izedev ziva. poveke ne zborav so nea, ne odev kaj mm doma... nisto poveke. ama koj posleden se smej najslatko se smej user posted image sega sme vo brak, ne ziveeme so nea.. toa bese ultimatumot za da se zememe... dve zeni vo edna kuka ne biva, ili ke ziveeme odelno da nemam nikakov kontakt ili nisto.sega imam laden i stalozen odnos prema nea, znam samo deka e edna zaostanata glupaca user posted image Nikogas ne se skarav so nea ili raspravav...mazot mi bese toj so presece... za sukna ne se drzi cel zivotuser posted image

Непосредна врска до пораките: 269
20.3.2011 23:29:52   
Tanjat7880
Dali e svekrva,svekor,majka, tatko,jas sum za toa deka nikoj netreba da bide svedok na nicii zivot!

(Одговор на членот mila1)
Непосредна врска до пораките: 270
21.3.2011 9:46:51   
stela
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Dali e svekrva,svekor,majka, tatko,jas sum za toa deka nikoj netreba da bide svedok na nicii zivot!

Sosema se soglasuvamuser posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 271
8.4.2011 13:55:41   
kuklica
aaah svekrva nemam pocinata e ama toj drugiot lige ne mozam da go podnesam znaci.Ne ziveeme zaedno na poseben sprat ama se nesto ke najde da se ispletka breeej samo da se kara da se rasprava da se zakaca znaci da neznae bukvalno ubaj zbor od usta da mu izleze kako zmii da jade a ne leb cudo nekoe.I plus toa ke pukne od ljubomora sto rabotime trcame se borime za nas ne sne pobarale nisto od nego sve sami i spratot da go sredime sami i kola i seee ama bukvalno eden denar ne dal za nisto i non stop jas jas jas e sto ti cel zivot ke te trpam mislis aj upm i ne se zamaram veke so nego ne go gledam ( se tesam ne e taka si pravam film vo umov a inace dusava mi znae dali go gledam ili ne ) uuuf user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот stela)
Непосредна врска до пораките: 272
8.4.2011 14:42:40   
mosa

isto taka i jas se soglasuvam znaci bilo koj a se mesa ke ima karnica kaj mladite .Inaku mojata zamona za selo i tamu neka si ostane bese pred nekoe vreme koga jatrvami se porodi i nacistro me polude i zatoa tamu neka si sedi.

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 273
8.4.2011 14:51:23   
veckasr
i jas taka vikav dodeka ne svativ kolku mi se od pomos svekorot i svekrvata sega koga odam po bolnici i ostanav bez denar se oni mi pomagat mi davat pari i za bolnici i za se sto mi  treba  sega nemozam da kazam nisto protiv niv ono najubavo e da si sam da si zivees da imas uslovi zatoa no sto da pravime koga drzavata ni e takva ne ni stvara uslovi zatoa 

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 274
9.4.2011 9:10:45   
darfil

ИЗВОРНА ПОРАКА: stela

(Одговор на членот stela)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?