|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
25.4.2011 12:00:01   
Natasa981
Felly,

sreken rodenden!    user posted image user posted image user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 1126
25.4.2011 13:03:55   
Martins mom
Најсреќен роденден Фели, да си ни здрава и жива уште 100 години!!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1127
25.4.2011 13:29:50   
Viktori
Sreken rodenden Felly! Site zelbi da ti se ispolnat!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1128
25.4.2011 13:33:48   
mama26
sreken rodenden felly user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1129
26.4.2011 9:20:05   
arh_diz
Dobro utro RR
kako ste se odmorivte li za praznikot

Биди тоа што си

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1130
26.4.2011 11:01:53   
Tanjat7880
Dobro utro i od mene
Cel praznik bev doma,relaksirano,opushteno so deca,drugari na sin mi na ruceci i teranje gosti i eve denes se osekjam ko voz da me zgazil,grb me boli,shmrkam,nastinata...user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1131
26.4.2011 11:03:00   
Martins mom
Е ај добро утро на сите!!! Повелете едно ајс кофи за инает, да му одиме контра на времетоuser posted image

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1132
26.4.2011 11:05:12   
Tanjat7880
Martins mom,grlo me boli,cela snaga me boli no mozda si vo pravo,mozda ova ledeno kafe  ke me opasulji!!!

Непосредна врска до пораките: 1133
26.4.2011 11:12:24   
Martins mom
Абе Тања, клин со клин се избиваuser posted image user posted image Времево ептен ме изнервира, ете малиот од сабајле го носев кај матичната, кашла корне, носот де му е затнат де му тече, на плуќата нема ништо, грлото е во редuser posted image user posted image И јас не се осеќам ко што требаuser posted image user posted image Затоа пијам газиран сок (а у принцип никогаш не го практикувам), мавам камен ладно кафе, гризам суви кифли и се надевам ќе ми се подобри општата состојбаuser posted image user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1134
26.4.2011 11:15:10   
Pepelaska *
Здраво и од мене женски, јас немам ништо убаво да се пофалам ова наместо најсреќен ми беше најтажен Велигден , Мартин се разболе , со мм искарани сите денови, три дена беше дома наместо да уживаме заедно ние со караници, се заради што му кажав дека ми треба малку слобода и мир дека малку сакам да сме сами, не ме сфати се изналути и не планирам повеќе ништо да зборам, ќе ќутам и ќе си трпам во срцето и душата, побрав малку љубов само а добив навреди , понижувања и слично, јас сум била расипано створење, не сум почитувала никого а во оваа година дена овде збор не сум рекла настранаизвинете на мојава негативност ама стварно не можам повеќеuser posted image user posted image user posted image  не моѓам да поминам преку овие навреди мислев дека ме сака ама изгледа многу грешев

Дајте ми и мене од кафето само тоа ми останува да си пијам кафе овде со вас

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1135
26.4.2011 11:17:47   
Tanjat7880
Dali e vremevo,dali e pak nekoj virus ama i moevo dete e so sekret vo noseto i kashlica ama eve go si otide vo gradinka,Amerigosi za kashlica preporacucaat striktno SLADOLED!Znaci sega treba toa da probame pa ako bash nebiva ke lapneme po nekoj antibiotikuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1136
26.4.2011 11:19:47   
Pepelaska *
Тања мене докторката ми рече дека биле вирусни настинки ,а според мене и времево влијае, и моето е настинато

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1137
26.4.2011 11:21:45   
strelec 8
ke puknam od vremevo.od prvi maj sum na rabota a se brojat na prsti kolku pati izlegov so sara da se prosetame.ic ne mi se pogodi porodilnoto.doma i doma.nikakov ksmet

Непосредна врска до пораките: 1138
26.4.2011 11:24:09   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Здраво и од мене женски, јас немам ништо убаво да се пофалам ова наместо најсреќен ми беше најтажен Велигден , Мартин се разболе , со мм искарани сите денови, три дена беше дома наместо да уживаме заедно ние со караници, се заради што му кажав дека ми треба малку слобода и мир дека малку сакам да сме сами, не ме сфати се изналути и не планирам повеќе ништо да зборам, ќе ќутам и ќе си трпам во срцето и душата, побрав малку љубов само а добив навреди , понижувања и слично, јас сум била расипано створење, не сум почитувала никого а во оваа година дена овде збор не сум рекла настранаизвинете на мојава негативност ама стварно не можам повеќеuser posted image user posted image user posted image  не моѓам да поминам преку овие навреди мислев дека ме сака ама изгледа многу грешев

Дајте ми и мене од кафето само тоа ми останува да си пијам кафе овде со вас

Pepelashka,neli veti deka nema da se nervirash i deka ke bidesh maksimalno samodisciplinirana!!!Bolno dete pa i za vreme na praznik e stvarno horor situacija i za toa te razbiram ama seto ostanato,ne!Netreba da dozvolish nikoj da te iznervira i mnogu e dobro shto si KAZALA I OBJASNILA ZA TOA KAKO SE CUVSTVUVASH I SHTO TI TREBA.E sega za tvojot mm ova e novonastanata situacija i napadot e najdobra odbrana,no ti nesmeesh da se otkazuvash,samo jasna cel i rabota i se ke bide vo red,daj mu malku vreme na mm da svati shto si kazala!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1139
26.4.2011 11:27:55   
Pepelaska *
Да мила баш хорор ситуација беше, која не сакам никогаш да ми се повтори, фала ти на поддршката, јас сум си крива за се , требаше да знам дека ќе се налути ама повеќе не се трпеше, како и да е мене ми останува да си уживам со детето , да најдам утеха на Рингераја зошто никој друг не ме сфаќа а останатото ако сум заслужила нешто убаво да ми се случи  му оставам на Господ да ми го донесеuser posted image , немам сили да се борам веќе

Непосредна врска до пораките: 1140
26.4.2011 11:34:18   
Tanjat7880
Of devojko moja,kako bre nemash sila,ova e samo pocetok a i od iskustvo ti kazuvam EDNO ZLO NEIDE SAMO,UVEK NOSI DRUGARA!
Malku samokontrola,malku konkretno deluvanje a ne molcenje,prekutuvanje za da ne se naluti,ke se luti,ednash dvapati i ke mu pomine no ti morash da si ja reshish situacijata i da ZBORUVASH za tvoite potrebi,jasno i glasno,ke si kazesh se shto imash da kazesh,mirno stalozeno bez nikogo da obvinish i ke si ja fatish vratata,ti bar imash majka i imash koj da te razbere i pribere vo sekoe vreme i koga ke se vratish se ke terash po staro i mnogu e bitno da si relaksirana i sigurna vo sebe,koj saka da se luti neka se luti ama ti nesmeesh!

Непосредна врска до пораките: 1141
26.4.2011 11:50:00   
Pepelaska *
Не мила, немам сила, 6 години се обидувам да кажам што сакам , не ме сфаќа, како и да е морам да живеам зарди детето да е среќно со нас , не можам повеќе , ќе пишам во друга тема како ми е да не ја расипувам магијата на нашава позитивна рингеријадаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1142
26.4.2011 11:54:02   
Martins mom
Уживај бре Пепелашка, нашава РР што се не видела, па овој најнормален човечки проблем не е ништоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1143
26.4.2011 11:54:20   
Tanjat7880
Napishi,otvori se,toa e del od terapijata koja stvarno pomaga,treba makata da se kaze!

Непосредна врска до пораките: 1144
26.4.2011 16:03:15   
Hunny
Ама е тивко денес!Затишје пред бура или?

Непосредна врска до пораките: 1145
26.4.2011 17:50:49   
Martins mom
Стави сладолед, па ќе видиш дали е затишје или бураuser posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 1146
26.4.2011 18:18:43   
Палешка РР
Сладоледџикиве ги нема па настапи општа криза за сладолед user posted image

Еве од мене една банана сплит user posted image

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1147
26.4.2011 22:28:54   
Maca25
Јас цел ќе си го изедам сладоледов од Палешка! Ко што ме боли грло...мммм...клин со клин се избива user posted image
И јас и Нина сме заникаде деновиве, некако немав ни желба ни сила за шетање деновиве, денес се влечкавем по доктори, па утре резултати чекаме.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1148
26.4.2011 22:55:46   
Julie1
Маца една кугла јас ке кркнам од сладоледот другите за тебе user posted image братска делба user posted image

Но сакав да ве прашам мила мама веќе е во Мк така? има пишано некому? Јас мислев дека имам нејзин број но кога менував телефони сум го изгубила.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1149
26.4.2011 23:00:23   
Olivia
Ej Paleska bravo za sladoledov mi go razora zeludnokot uf uf ama po se izgleda jas samo bananata ke si ja izedam, da si se pofalam po eden mesec vezbanje polesna sum za 4kg, ama Julie ke mi nedostasuvas nedelava.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1150
Страница:   <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?