|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
21.4.2011 11:40:51   
penelopa
Еве по едно кафенце за сите што се растрчани денес натаму навамуuser posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 21.4.2011 11:42:22 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1076
21.4.2011 11:49:03   
Палешка РР
Ти благодарам пенелопа и убаво да си поминете.
Не жали Мартинс мам, ќе најдеш поубава работа.

Јас сум денес user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1077
21.4.2011 12:03:28   
Џесика
Исто ко мене... се разбудив со истите болки во кичмата, не знам која положба да фатам... малку сум и напната, мм праеше биопсија како последна надеж дека ќе му најдат дијагноза (што никаде не успеаа да откријат) и биопсијата ништо не покажа... не знам дали да се радувам дека не е ништо страшно или да плачам дека не знаеме како да го третираме...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1078
21.4.2011 12:17:01   
Tanjat7880
Zdravo i od mene,dali i vashiot den pocna raannoooo nautro ko mojot i zadovolni od farbanjeto na jajcata?!
Dzesika a koi simptomi gi ima tvojot maz,na shto se zali...?

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1079
21.4.2011 12:22:24   
arh_diz
Martins mam nebilo tvoja sreka ke si najdes poubava rabota.
Dzesika mozebi e se vo red so tvojot soprug zatoa nisto ne nasle
Nie bevme malku nadvor na setanje user posted image zaspa jas da vidam sto ima na RR

Биди тоа што си

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1080
21.4.2011 12:22:38   
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Рана на ногата од ич ништо... рана голема колку цела педа, све испита, ништо нема, ни биопсија ништо не покажа... ова е невидено и страшно сум револтирана од нашиве „специјалисти“, не можат и не знаат да му дадат дијагноза, остана уште по бајачки да одиме... или во А1 user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1081
21.4.2011 12:23:52   
Maca25
Мене ме искина стомак, ми се тресат и раце и нозе, се мислам како да соберам сила и да излезам јајца да купам user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1082
21.4.2011 12:26:24   
arh_diz
Dzesika obicno kaj sekerasite se pojavuvaat rani na nozete
Maca25 sedi uzivaj denes e veliki Cetvrtok ne se raboti , i jas ne sum kupila a ni farbala jajca cekam mm da kupi

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1083
21.4.2011 12:41:06   
Pepelaska *
Јас сум си на живци одмоарање,секако после караница детето под рака и да ме нема надвор,и кај мајка, денес ништо не работам ама ичччuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1084
21.4.2011 12:42:54   
Maca25
Одмори си Пепелашка! Јас вчера се средив низ дома, после цел ден кичма ме болеше, па денес имам слободен ден. Одам да си смучкам едно нескафе. Кој сака?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1085
21.4.2011 12:44:30   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Рана на ногата од ич ништо... рана голема колку цела педа, све испита, ништо нема, ни биопсија ништо не покажа... ова е невидено и страшно сум револтирана од нашиве „специјалисти“, не можат и не знаат да му дадат дијагноза, остана уште по бајачки да одиме... или во А1 user posted image

Zalam Dzesika,da e shekerot so obicna krvna slika ke se vidi i otkrie...Nishto,nema otkazuvanje,ke tropate na secija vrata,od specijalisti,melemi(ne ja potcenuvam medicinata no veruvam vo lekovitata mok na melemite) ako treba i bajacki,mora da se iskluci na shto e posledica ranata koja ne zazdravuva.Vi posakuvam sila i srekja

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1086
21.4.2011 12:45:51   
Pepelaska *
Јас , секако user posted image јас цела недела рмбам дома и уште мм ми вика е кој тетера де,ај да оставам се лом , туку дај од нескафето раат да си пиеме

Мартинс мам не се секирај, поарно е дома да си отколку да губиш нерви негде ( од искуство ти кажувам,уживај во детето , има време ќе работиме млади сме)user posted image

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 21.4.2011 12:47:28 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1087
21.4.2011 12:49:21   
Maca25
Повелете!!!

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1088
21.4.2011 12:51:26   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Повелете!!!

user posted image

MA FALA TIIIIIuser posted image user posted image user posted image  ti podobra si mi,opushti vospalenieto na musluli Maca?

Непосредна врска до пораките: 1089
21.4.2011 12:54:35   
Maca25
Оо не да се опушти воспалението, таман сум за нова масажа.  user posted image

Непосредна врска до пораките: 1090
21.4.2011 14:07:16   
mamamoni
Маца фала за нескафето, и јас се почестив, ние се гушкаме со Софија, другата недела сум на свадба кај мојата најдобра другарка, што ја знам откако знаам за себе, user posted image user posted image user posted image и колешка ми е на работа па и се нафатив да ја сменам некој ден на раат да се спреми и цел ден правам планови и комбинации за јадење за Софија а и како ќе се снајдат без мене, а мислам дека добро ќе ми дојде некој ден промена

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 1091
21.4.2011 14:32:55   
mama26
gjesika tm ima rana kako isekotina ili kako dupka mu e vo nogata?

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1092
21.4.2011 15:28:26   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

gjesika tm ima rana kako isekotina ili kako dupka mu e vo nogata?
user posted image user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1093
22.4.2011 7:26:37   
agnes77
Ви посакувам убави празнични денови

user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1094
22.4.2011 22:34:38   
Тања РР
Женски како сте ми? Стасавте ли за Велигден? Мене ми се случи катастрофа, три дена си немав дома дојдено, сега се прибравме. Имено, изгоре покривот на мојата зграда додека јас бев на работа. Среќа свекрва ми слушнала навреме па наврат нанос излегле со Јана. Глетката беше ужасна, до зградата немаше пристап, во зградата немаше вода и струја. Ниту јајца имам фарбано, ниту слатки направено а утре сум на работа цееееееел денuser posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1095
22.4.2011 22:47:56   
Viktori
Ауу Тања, од памет се исповадиле а? Оштетено ви е нешто од водата во станот или не?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1096
22.4.2011 22:57:36   
Тања РР
Ние сме на втори спрат па за среќа нема некоја штета освен што беше малку исчадено и што залудно бришев прозори пред Велигден,  но додека горело било прилично застрашувачки. Покривот е целосно изгорен а парчиња паѓале надоле па дворот пред зградата беше покриен со слој од пепел. Среќа мм во тоа време се враќал од работа па успеал да ја помести колата.

За тоа колку се испаничиле најдобро зборува фактот дека свекрва ми боса истрчала со Јана надвор и седеле така во паркот додека не дошол свекор ми да ги земе.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1097
22.4.2011 22:58:32   
nadica

ах тања user posted image  жалам за твојата несреќа, ама се радувам што се јана и твоите добро
инаку не си сама неспремана за велигден и јас имам само неколку јајца фарбано за адет другите мислев вечерва откак оќе заспие надица да ги вапцам и да спремам нешто благо ама повероватно е дека ќе заспијам јас пред неа бидејќи додека бев на работа мм ја заспал во 5 попладне и спиеше до 9 user posted image  па еве ја игра со полна пареа user posted image  а утре сум и јас на работа од 9 до 6-7 попладне па за велигден ќе се спремам во недела user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1098
22.4.2011 23:12:45   
Pepelaska *
Ау Тања таа бабата шо ја кажуваа на вестите ве запали , ти ли таму се погоди, ајде ти и Јана сте добро друго не е битно

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1099
22.4.2011 23:29:22   
lukas
kako ste zenski?
sega gledav vremenska prognoza i nedela ke se rasipe vremeto,ke vrnelo za rucek ,a so ubavo si isplaniravme so mm ke odevme na selo ke bidat moite vo dvorceto mmm,ama segauser posted image user posted image user posted image user posted image
aman aj sega neka gresat ovie prognozerite..pozzz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1100
Страница:   <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?