|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување - II дел
26.4.2011 11:02:05   
bile_r
ako moze nekoj da mi kaze do koga go primavte estrofemot jas eve denes 5 den od transfer ne se cuvstvuvam dobro gadenje omalaksanost i navistina ne se cuvstvuvam voopsto dobro dali mi e od estrofemot ne znam
Ve mmolam pisete mi

(Одговор на членот taci14)
Непосредна врска до пораките: 1551
26.4.2011 11:27:34   
taci14
bile_r mila jas koga gi pravev ivf estrofemot go piev dodeka ne otidov da ispitam preku krv dali nastanala bremenost i bideki rezultatot bese negativen sestrata mi rece da gi prekinam ama ne custvuvav nikakvo gadenje neznam sto da pravis javi se kaj sestrite i prasaj.Ti posakuvam se najubavo i da si gi vidisuser posted image .Pozdrav

(Одговор на членот bile_r)
Непосредна врска до пораките: 1552
26.4.2011 11:34:43   
bile_r
taci14 fala na odgovorot ne znam sto e pricinata za ova loso cuvstvo i se javiv na sestrata mi veli stisni zabi i izdrzi sto e lesno da se kazi jas barav iskustvo zatoa sto nikoj do sega nemase napisano de se cuvstvuva vaka so postojano gadenje a prvite tri dena se cuvstvuvav super i od cetvrtiot eve ne prekinuva

Непосредна врска до пораките: 1553
26.4.2011 12:32:23   
taci14
bile_r izdrzi mila pa toa mozebi e znak deka se fatile bepcinjatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот bile_r)
Непосредна врска до пораките: 1554
26.4.2011 12:34:25   
taci14
dragi moi rr utre e i mojata punkcija so netrpenie cekam sto pobrzo sve da se zavrsi i se nadevam deka ovoj pat ke bidam srekna da vidamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1555
26.4.2011 12:35:45   
Gorde J
Ajde Bile toa ti e od sto ne si bila odamna na RR eve sega ke vidis deka ke ti bide podobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i posle user posted image pa user posted image i na kraj user posted image

Непосредна врска до пораките: 1556
26.4.2011 12:46:03   
bile_r
da daj Boze samo se neka e dobro za site i neka pomine ova vremeto pobrzo ovie dve teski nedeli

(Одговор на членот Gorde J)
Непосредна врска до пораките: 1557
26.4.2011 12:46:13   
eva3
Dali nekoj moze da mi kaze  psle ne uspesno invitro  dali imala nekoj posledici,zosto na mene mnogu  posle mens. potocno vo plodnite denovi mnogu me boleea jnicite duri imav i  iscedok so  krv  dali e  toa normalno ili....poz.

Непосредна врска до пораките: 1558
26.4.2011 12:53:12   
Olivia
Eva seto toa e normalno po celata primena terapija za ivf i voopsto nema potreba da gi smetas kako posledici, tvojot organizam seuste e pod vlijanie na primenite hormoni,i jas go imav istiot slucaj duri so prolongirano krvarenje i super ovulacija na koja bev custvitelna, ne se grizi pocekaj barem uste mesec dva se ke se sredi no ne e na odmet da si napravis eho za sekoj slucaj!pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот eva3)
Непосредна врска до пораките: 1559
26.4.2011 13:29:39   
eva3
ti blagodaram Olivia na odgovorot mnogu mi znaci  cekav praznicite da pominat pa da oda na eho  denes porucek ke odam daj boze da nema niso poz.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1560
26.4.2011 22:58:28   
siki1
dragi rr jasdenes napraviv et i sega sum vo krevet na macenje.dva embrioni se i edniot e do blastocista pod slikata pisuva 2AA a drugoto ne bese taka dobro a pod nego pisuve4-8 gr 3.sega cekam da pravam test pa se nadevam na uspeh a treba da go pravam na 5 maj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот eva3)
Непосредна врска до пораките: 1561
26.4.2011 23:06:10   
Bogdancanka
Siki mila od srce ti posakuvam nabrzo da se izraduvas nauser posted image crtki,samo opusteno ke bide se vo red,tuka sme nie site zaedno ke cekame user posted image user posted image user posted image ne si sama

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 1562
26.4.2011 23:42:53   
Olivia
Siki iskreno ti posakuvam uspeh i neka nema izmacuvanja poveke , neka ova bide pocetok na tvojata sreka koja ke te prati vecno,ti prakam mnoguuser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1563
27.4.2011 0:18:17   
betti
olivia ti blagodaram mila za poderska i sto me tesis mora eden den da dojdeme do nasata sreka ne se otkazuvam nikako no vo posledno vreme poveke se razocaruvam

Непосредна врска до пораките: 1564
27.4.2011 0:23:52   
betti
veckeser mila da jas vo strannsto imam praveno ivf i toa e tocno deka kaj nas doktorite se po intelegentni no jas resiv da dodam vo turcija i vo turcija slusam deka imaat golem uspeh za ivf mislam drugiot messec da odam na kontrolla i da zakazam za ivf

Непосредна врска до пораките: 1565
27.4.2011 20:28:58   
taci14
mili rr denes bese mojata punkcija i mi izvadija 2 j kletki,jas sum dobro malku me boli stomakot ama ke pomine utre ke mi se javi biologot da vidime kako napreduvaat i koga ke bide transverot.inaku mi dadoa da pijam 2 po 2 estrofem i3 po 2 da stavam utrogestan folna kiselina  a za aspirin 100 ne mi rekoa neznam daliu da zemam pozdrav

(Одговор на членот betti)
Непосредна врска до пораките: 1566
28.4.2011 9:54:04   
siki1
cestitki taci 14 znaci blisku ke bideme so raduvanjeto na user posted image samo napret i samo so pozitivni misli taka ke uspeeme pozzzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1567
28.4.2011 10:37:18   
taci14
mila siki neznam dali ke bide bas taka sega mi se javi biologot ednata j kletka ne e dobra a drugata uste ne e oplodena rece da pocekame do utre pa ke vidime dali ke se oplodi.Dali imala nekoja rr vakvo iskustvo j kletka da ne i se oplodi prviot den a da e uspesno.ima li nadez za mene ovoj pat ili ne?

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 1568
28.4.2011 10:37:46   
evceto
zdravo,nova sum,na 13 ti pravev et i se vozdrzuvav od brz test preku mokraca,denes test preku krv i pozitiven e:) strav mi e da se raduvam uste nemozam da veruvam, posle et i nemav nekoe lejenje samo prviot denm inaku i mene stomakot mi bese ko 5 mesec da sum no poslednive tri dena se podnamali malku,a gradite mi se mnoguuuu osetlivi.Vi posakuvam na site mnogu sreka i bidete opusteni i najvazno pozitivni, inaku mislam deka ona so smeenjeto e vistina taka da opustete se i ne se plasite da se smeete.
pozdrav do site

(Одговор на членот lilita)
Непосредна врска до пораките: 1569
28.4.2011 10:40:11   
Gorde J
cestitki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vidime uste mnogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na site RR

(Одговор на членот evceto)
Непосредна врска до пораките: 1570
28.4.2011 10:47:15   
arh_diz
Evceto dobredojde na RR
Cestitki za tvojata bremenost

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1571
28.4.2011 11:02:14   
Gorde J
bile r kako e denes  javi se malku na forumot nie sme so tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1572
28.4.2011 11:10:37   
evceto
mnogu fala, posakuvam site da go osetite cuvstvoto koga ke recat pozitiven e testot, nokeska nemozev da zaspijam, se vrtev do beskraj so milion misli vo glavava, jas slusnav odamna deka sonovite polesno ke se ostvarat ako gi vizualizirame vo nasata glava, i ne se plasev da si gi zamisluvam, mali bebuski vo pampersi, ponekogas mislev deka poluduvam no izgleda da se bide pozitiven e najdobroto sto mozeme da si go napravaime
Uspeh i sila na site sto se vo postapka i mnogu mnogu sreka!

Непосредна врска до пораките: 1573
28.4.2011 12:17:56   
betti
evceto ti posakuvam lesna bremenost od pervo ivf uspea bremenosta ako mozes pisi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот evceto)
Непосредна врска до пораките: 1574
28.4.2011 12:47:48   
veckasr
evceto cestitki mila imaj si lesna bremenostuser posted image i edno zivo i zdravo bebceuser posted image

(Одговор на членот betti)
Непосредна врска до пораките: 1575
Страница:   <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

*Машко име*
Хепи мами

Ве молам да гласате за најубаво машко име според вас. Благодарам!

Матеј (52%)

Калин (28%)

Ненад (20%)

Број на сите гласови: 468

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!