|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Како се чувствувате денес?
13.5.2011 20:44:34   
prettygirl
neznam denes sho mi e cel den imam glavobolka i mi se loshi.Dvapati izlegov malku na sonce i 2ta pati mi se slosiuser posted image

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1826
13.5.2011 22:06:33   
Палешка РР
Како воз да ме прегазил user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1827
13.5.2011 23:54:48   
podarok
Преубаво, бев на мигун масажа. Поубавото е што си договорив и за утре. Девојки морате да го пробате ова, ве враќа во животuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1828
14.5.2011 0:07:28   
Maca25
изморена сум, денес многу пешачев, ама не се предавам и не легнувам додека не го изгрицкам целито сончоглед што го имам дома  user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот podarok)
Непосредна врска до пораките: 1829
14.5.2011 10:01:12   
Olivia
Vozbudena sum i raseana i srekna utre e golem den na svadba sum user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1830
22.5.2011 15:13:59   
twin girls
Несреќна сум user posted image затоа што не можам да најдам начин смирено да разговарам со сопругот за нашиот заеднички живот (ние двајцата и децата), а да не ги спомнува неговите. Пред развод сме, имаме закажано рочиште, а и тој не знае зашто ја поднел тужбата.

The best inheritance a parent can give to his children is a few minutes of their time each day.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1831
22.5.2011 17:40:19   
skorpijana
dobra sum malku nastinata ali dobro e

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот twin girls)
Непосредна врска до пораките: 1832
23.5.2011 9:54:00   
temjana
Сеуште се опоравувам од викендот во Охрид, свадба, пиење, јадење, играње, пеење уфф многу ми дојде. и денес оп на работа а мене всушност ми треба уште еден викенд за да се вратам во колосекuser posted image

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1833
23.5.2011 10:12:54   
kuklica
Pospanouser posted image sabotata izlezena do 3 vcera stanav vo 8 sabajle i pak legnav snosti vo 12 i stanav vo 6 sabajle i kako da se osekam denes user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1834
23.5.2011 12:37:13   
Martins mom
баш финоuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 1835
23.5.2011 13:12:49   
mamadeja
Изнервирано. Денес имав закажано на Очна клиника преглед за детето, земав смена од работа, пола саат баравме паркинг и на крај кога дојдовме доле во амбулантата ни кажаа дека докторот нема да дојде. 

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1836
3.6.2011 18:11:23   
blond
Речиси одлично.
Нема поубаво чувство од тоа кога родителите кои живеат далеку, ќе те изненадат. Прекрасно поминато попладне со нив.

(Одговор на членот mamadeja)
Непосредна врска до пораките: 1837
3.6.2011 19:14:53   
amelbebe
mi pomina rabotnata nedela,ama eten sum umorna denes,mi se spie mi se place od umor

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1838
9.6.2011 13:29:40   
blond
Денес полна со енергија, уште рано сабајле си фатив дома се да пребришувам. А секој ден си чистам по нешто, ама денес генералка (а каква генералка треба на реновиран спрат user posted image ), ама само си барам причина да работам нешто, си велам ај ќе го натерам малово да излезе ако сум поактивна user posted image

< Поракaта ја уредил blond -- 9.6.2011 13:43:18 >

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1839
10.6.2011 2:08:17   
Lidina
Супер, станав пак ноќна птицаuser posted image и рошкам по Рингераја, што можам да прочитам, се си мислам нема да имам време олку, кога ќе се роди бебоuser posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1840
10.6.2011 13:57:56   
prettygirl
katastrofa...grloto crveno piperce, me prefati nastinkata od mm i sega sozdravje da si ja nosam:).Iznervirana...od renoviranjeto po doma pa se samo nesto fali nesto ne odgovara nesto eksik neka zavrsi denot ic ne mi e ubav

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

(Одговор на членот Lidina)
Непосредна врска до пораките: 1841
10.6.2011 15:31:10   
humana
Катастрофално,нервозно без везе,ке одам кај моите да се одморам малку зашто неможам да ги гледам овие овде,ке почнам на цел глас да плачамuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1842
10.6.2011 17:57:11   
strelec 8
i vcera i deneska i se do sreda ke bidam pod stres.abe po cel den samo sum pod stres i nekoi losi misli te vaka ke bide,te onaka.imam 29 godini i seuste se nemam napieno nesto za smiruvanje.ama ako prodolzam pod ovie stresovi mora da se napijam nesto.imam dve deca i koga gi gledam se mi se place.eve i sega koga pisuvam mi se place.ke pukanam se dodeka ne pomine taa bura na rabotata.

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1843
11.6.2011 9:36:43   
Hunny
Леле луѓе, не знам што ми е деновивеuser posted image , само ми се спие, главата ми паѓа за спиење! Аман веќе со тој низок притисок!

(Одговор на членот strelec 8)
Непосредна врска до пораките: 1844
11.6.2011 13:19:10   
lukas
izlegov pred da se napijam kafe i sega glavata mi tezi!!!user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 1845
11.6.2011 13:24:50   
Tanjat7880
Docekav i da mu se rasklati prvoto zapce na mojot sin,bevme na stomatolog,uredno go izvadivme i jas sum vozbudena ko koga istoto ova zapce mu porasnauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1846
11.6.2011 13:34:30   
mamicki
Konfuzno i pospano user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1847
11.6.2011 13:57:09   
mama26
prekrasno user posted image ke mi pukne stomakot deka tetka mi mi dojde user posted image user posted image user posted image abe mi ide da prespijam edna nedela dur si zamine

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 1848
11.6.2011 13:58:23   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Docekav i da mu se rasklati prvoto zapce na mojot sin,bevme na stomatolog,uredno go izvadivme i jas sum vozbudena ko koga istoto ova zapce mu porasnauser posted image user posted image user posted image
hahaha kolku se smesni taka koga im se menuvaat zabite..ajde ajde novi i uste pojaki idat user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1849
11.6.2011 15:06:47   
mila mama
Umorno i malaksano user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1850
Страница:   <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Koe ime najmnogu vi se dopaga???
Rossana

Stefani (29%)

Erika (8%)

Anabela (40%)

Hana (23%)

Број на сите гласови: 121

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!