|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Како се чувствувате денес?
17.3.2011 14:44:49   
vodickata
olivija nemoj da si takva te molam razmisluvaj pozitivno i ispravi ja glavat napravi prijaten precek na toa sto treba da se stvori vo tebe napravi da mu bide ubavo za da bide tuka te guskam silno i ti ja prakam seta sreka na svetov i ti davam silna podrska i uste ednas te molam pusti ubava muzika gushni go stomaceto i kazi mu deka mora da se stvori bebushot zosto ti mnoooogu si go sakash user posted image user posted image user posted image

:))СЕКОЈ НОВ ДЕН НОСИ НОВА НАДЕЖ :))

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1801
17.3.2011 17:29:27   
skorpijana
dobroooooooooooooooooo

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот vodickata)
Непосредна врска до пораките: 1802
17.3.2011 17:38:12   
Tanjat7880
Olivija,mnogu dobro te svkjam i tocno znam kako ti e!
Eve kako jas se spravuvam so vakvite situacii:
-Dobro isplaci se,taguvaj i sekiraj se no ne povekje od tri dena!
-Napravi plan i programa za se ona shto treba da go srabotish a nikako da go napravish i frli se na rabota!
-Vidi si gi tvoite RESURSI koi ti se nudat vo ovoj period i niv eksploatiraj gi(kozmeticar,patuvanje,druzenje,kupuvanje...)
Jas vaka funkcioniram i mi uspeva-ke uspeesh i ti!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1803
23.3.2011 10:32:51   
Ana Dani
Olivija, ne znam da ti dadam zbor za uteha koj leci naednas se, no znam po sebe deka najgolemata sila ja crpime od nas samite, ja imame postojano vo nas, no nekogas kako da nemame zelba da posigneme po nea, pa eden mal zbor od prijatel kako potsetnik moze da ja ponisti nasata apatija i da ne natera da bideme ona sto nasvistina sme, silni, izdrzlivi i nepobedlivi! Ni jas vo momentov ne se cuvstvuvam fino, no znam deka prakticnite vezbi mozat da pomognat. Zatoa smej se i koga ne ti se smee, koga ti idat neubavi misli brkaj gi kako so raka i ako treba sprotivno na niv misli na bilo sto, na gluposti ako treba, ke vidis pomaga. Ne se razocaruvaj pred se vo sebe i veruvaj deka se ke se sredi. Toa poleka ke ti ja vraka silata i zelbata da uspees i pokraj se! Mislam deka ima vistina vo ona - kakva energija mu isparkame ne univerzumot, takav i nam ni se vraka. Zatoa glavata gore i nisto ne e posilno od tebe! Guski!!!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1804
23.3.2011 19:34:04   
Bogdancanka
umornouser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Ana Dani)
Непосредна врска до пораките: 1805
23.3.2011 19:59:33   
Martins mom
Лошо....многу лошо !!! Денес дури правев ручек, за секунда го испуштив Мартин од вид и дури да се свртам тој сакал да се исправи на стакленото масиче, но се лизна и слушнав еден силен тресок и ми се пресокоа нозетеuser posted image user posted image Се удри на главчето, пиштеше вриштеше, не се расече, ама има огрооомна џунка.
Уф колку виновно се чувствувамuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1806
24.3.2011 17:29:07   
Snowhite RR
Ох душиче, не се секирај Мартинс мам, ехе колку пати ќе се удираат, ќе паѓаат, викаат 500 пати додека не падне, не бива, па не можеме цело време да ги пазиме, тоа е, само Господ нека ги чува

Да не бидам оф топик, јас денеска се чувствувам како деновuser posted image , а немам посебна причина за тоа

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1807
30.3.2011 15:47:34   
Martins mom
Наелектризирано

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1808
30.3.2011 16:19:28   
zapce
Mi se spie, ta mi se place, i deneska ne sum bas raspolozena za druzba i ne sum dobro drustvo za nikoj.

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

Непосредна врска до пораките: 1809
30.3.2011 16:23:42   
mamamoni
депресивно user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 1810
18.4.2011 13:10:43   
skorpijana
denes mnogu sum nervozna celo vreme plakam uzasno mi e edvaj cekam da dojde vecer da pomine ovoj malerozen den user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1811
18.4.2011 13:52:35   
strelec 8
kako udrena so mokar corap

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1812
18.4.2011 14:24:04   
antonie
denska naj naj glupo

(Одговор на членот vodickata)
Непосредна врска до пораките: 1813
18.4.2011 14:47:30   
Џесика
Одвратно се чувствувам, внука ми денес ја задржале на инфективно, цела недела ќе остане таму на инфузија... душата ме боли... аман веќе со овие градинки, аман!!! user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот antonie)
Непосредна врска до пораките: 1814
18.4.2011 14:54:30   
rina13
se osekjam ko da me pominal valjak edno 5 6 pati ama asalno,mi se spie uzasno user posted image me ostavi bez minutka son,kaj i da ke se flekosam  u nesves....user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1815
18.4.2011 15:01:08   
Annet
se osekam omalaksano i dosadno i vremevo neka se stopli da se setam povise oti od doma mi e preku glava ;-)))))))))))))

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1816
18.4.2011 15:16:44   
Martins mom
Ај фил гуд...тананананананаuser posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1817
18.4.2011 15:51:15   
Pepelaska *
Размрдано ( читај генералка од сабајле ) user posted image ама супер ми е сега малку тажно мм ми е 2 смена до 11 user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1818
13.5.2011 10:11:58   
annie
уште е рано да кажам како се чувствувам денес пошто е рано сабајле ама ако денот по утрото се познава ке биде денов ужасен.

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1819
13.5.2011 10:18:50   
Yummy Mammy
Petocki :))))

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот annie)
Непосредна врска до пораките: 1820
13.5.2011 10:21:22   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

user posted image Исто

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1821
13.5.2011 10:38:19   
kuklica
plus to i soncevo ihuuuuuuuuuuuuuuu user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

user posted image Исто

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1822
13.5.2011 10:51:03   
zapce
Pa se custvuvam ubavo so pomislata deka denes e petok i ide vikend, ama ke se custvuvam uste poubavo koga ke si odam doma od rabota i ako se zadrzi vremeto ke prostema so sinceto

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 1823
13.5.2011 10:56:17   
anedespo
Premorena veke 2 meseci nanazad. Definitivno treba da ja proveram tiroidata

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 1824
13.5.2011 18:02:25   
mama26
deneska edna zena vo avtobus nakaj doma si odime i kupiv nesto i za doma..mi veli devojce da sednam zemi go maliot vo skut..ok vikam nema problem sedni si ama molimte kesickava neka e kaj tebe vo skut posto imam nesto krslivo vnatre...leleee zbesna taka sto i kazv i prodolzi da si stoi..ova starive bile bogdacuvauser posted image i uste si se cudam user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот anedespo)
Непосредна врска до пораките: 1825
Страница:   <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

najubavo zensko ime
izivkovik

koe ime za devojce najmnogu vi se dopaga?

Kalina (28%)

Kiara (13%)

Andrea (21%)

Matea (15%)

Mihaela (19%)

Simeona (4%)

Број на сите гласови: 439

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!