Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
olivija nemoj da si takva te molam razmisluvaj pozitivno i ispravi ja glavat napravi prijaten precek na toa sto treba da se stvori vo tebe napravi da mu bide ubavo za da bide tuka te guskam silno i ti ja prakam seta sreka na svetov i ti davam silna podrska i uste ednas te molam pusti ubava muzika gushni go stomaceto i kazi mu deka mora da se stvori bebushot zosto ti mnoooogu si go sakash
Olivija,mnogu dobro te svkjam i tocno znam kako ti e! Eve kako jas se spravuvam so vakvite situacii: -Dobro isplaci se,taguvaj i sekiraj se no ne povekje od tri dena! -Napravi plan i programa za se ona shto treba da go srabotish a nikako da go napravish i frli se na rabota! -Vidi si gi tvoite RESURSI koi ti se nudat vo ovoj period i niv eksploatiraj gi(kozmeticar,patuvanje,druzenje,kupuvanje...) Jas vaka funkcioniram i mi uspeva-ke uspeesh i ti!
Olivija, ne znam da ti dadam zbor za uteha koj leci naednas se, no znam po sebe deka najgolemata sila ja crpime od nas samite, ja imame postojano vo nas, no nekogas kako da nemame zelba da posigneme po nea, pa eden mal zbor od prijatel kako potsetnik moze da ja ponisti nasata apatija i da ne natera da bideme ona sto nasvistina sme, silni, izdrzlivi i nepobedlivi! Ni jas vo momentov ne se cuvstvuvam fino, no znam deka prakticnite vezbi mozat da pomognat. Zatoa smej se i koga ne ti se smee, koga ti idat neubavi misli brkaj gi kako so raka i ako treba sprotivno na niv misli na bilo sto, na gluposti ako treba, ke vidis pomaga. Ne se razocaruvaj pred se vo sebe i veruvaj deka se ke se sredi. Toa poleka ke ti ja vraka silata i zelbata da uspees i pokraj se! Mislam deka ima vistina vo ona - kakva energija mu isparkame ne univerzumot, takav i nam ni se vraka. Zatoa glavata gore i nisto ne e posilno od tebe! Guski!!!!!
Лошо....многу лошо !!! Денес дури правев ручек, за секунда го испуштив Мартин од вид и дури да се свртам тој сакал да се исправи на стакленото масиче, но се лизна и слушнав еден силен тресок и ми се пресокоа нозете Се удри на главчето, пиштеше вриштеше, не се расече, ама има огрооомна џунка. Уф колку виновно се чувствувам
Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Pa se custvuvam ubavo so pomislata deka denes e petok i ide vikend, ama ke se custvuvam uste poubavo koga ke si odam doma od rabota i ako se zadrzi vremeto ke prostema so sinceto
deneska edna zena vo avtobus nakaj doma si odime i kupiv nesto i za doma..mi veli devojce da sednam zemi go maliot vo skut..ok vikam nema problem sedni si ama molimte kesickava neka e kaj tebe vo skut posto imam nesto krslivo vnatre...leleee zbesna taka sto i kazv i prodolzi da si stoi..ova starive bile bogdacuva i uste si se cudam