|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
18.7.2011 11:06:57   
Beatris
Праќај ги негде зашто богами не е на арно user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2026
18.7.2011 11:18:52   
Pepelaska *
Честито веридба Битолчанка , се најубаво.
ние пак си бевме Охрид вчера се изнакапивме и изнауживавме, син ми не можеш од вода да го извадиш ја крева плажата во воздух од пиштење, дури и кога шетавме ја виде фонтаната мислеше дека и таму се бања па вриштеше низ цела чаршијаuser posted image

анамоли и свеки моја ми е на одмор сите дома сме тоест јас свеки свекор и девер ми ( не смета тој)само мм на посаоuser posted image и лудило ќе е овие 3 недели ама барем раат сум од готвењеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2027
18.7.2011 12:47:14   
tinush
Лимон тортата од денешниот рецепт бидна. Фала на редакцијата, само немав бадеми малку оревчиња ставив . Имам тон лимони ќе ги пуштам низ соковникот за лимонада. Не знам како се поставуваат слики за да видите ама кој е за ај бујрум има за сите

Највредниот накит околу мојот врат се рацете на мојот Син

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2028
18.7.2011 12:56:11   
dostickage
ne vikaj dva patiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот tinush)
Непосредна врска до пораките: 2029
18.7.2011 14:38:41   
Maca25
тинуш ај почасти од тортата!!! ми се јаде блачко!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 2030
18.7.2011 23:55:27   
mama26
zenski da ve pozdravam ne mi zamerajte sega so mm sami posle tolkuuu vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ve sakam site pozdrav

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2031
18.7.2011 23:57:23   
Pepelaska *
опаааааааааа мама 26 ај да частишuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2032
19.7.2011 0:00:41   
mama26
hahaha ama ste ja grasbnale kapina na intervjuto duri pojke od mene ste ja isprasale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si pepelaske? ke castam abe sredba ke organiziram so rr ki,, samo sega mnoogu raboti novi se slucuvaat user posted image

Непосредна врска до пораките: 2033
19.7.2011 0:06:49   
Viktori
мама26 мт се вратил???
Е па значи ќе дојдеш на наредната дружба така??? Да изорганизираме одма.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2034
19.7.2011 0:14:35   
mama26
da viktors se vrati obavezno druzba user posted image sega sme nataka navaka nekoi planovi si ostvaruvame da sredime toa na normala i da se vidime malku znas intimnouser posted image ostajte prostor i zakazuvame 100 posto sredba..

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2035
19.7.2011 14:28:47   
Felly RR
Женски, ајде повелете нешто за разладување.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2036
19.7.2011 15:30:11   
Natuska85
Аууу Фелиии фала ти незнаеш како ме освежи ова коктелчевоuser posted image user posted image user posted image .

Мама 26 ајде средбааааааааааааа.Ај во сабота или недела во Зоолошка од поручек кај 6-7 сте за?Да правам списоци?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2037
19.7.2011 15:34:00   
AnnaMolly RR
Ајде!!! ДРУЖБАААААААААААА!

Live and let live

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2038
19.7.2011 15:37:06   
arh_diz
Mama26 poleka so mt nemoj zemjotres golem da pravite user posted image
Koktelceto e nemam zborovi

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2039
19.7.2011 22:40:55   
Martins mom
Опааа мамааа, завршија постите кај тебеuser posted image user posted image Удри сегаааuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2040
19.7.2011 22:53:49   
Natuska85
user posted image

Виктори еве слободно можеш да си сечеш едно парче од сладолетнава тортаuser posted image user posted image user posted image ,кога не беше во можност да осетиш ин лајф барем вака виртуелно.user posted image user posted image user posted image user posted image . А има и за сите други рингерајки желни за сладолед во оваа жешка вечерuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2041
19.7.2011 22:58:05   
Martins mom
Натушке маааа...лиги ми течатuser posted image Ја сакам тортавааа!!!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2042
19.7.2011 22:59:09   
Viktori
Nato, ne mi praj vakvi raboti!!! Se ispoligaviv na tastatura user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2043
19.7.2011 22:59:23   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Натушке маааа...лиги ми течатuser posted image Ја сакам тортавааа!!!!

И мене user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2044
19.7.2011 23:56:44   
Pepelaska *
Натушка е лошаuser posted image од онаа песната со калина е лоша знаете нели од детствотоuser posted image
и јас би каснала не едно туку цела торта тука ептен интересно било

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2045
20.7.2011 0:22:56   
Beatris
Дајте и за мене од тортата. Кутра јас не можев да си седнам на пе-це од мм user posted image user posted image user posted image  Се внесе во супер-феникс-психо-нова прикаската user posted image user posted image user posted image  А за читање колку сакаш... Него дај Нато од тортата да оладам глава и јас

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2046
20.7.2011 0:25:12   
Viktori
Се внесе во супер-феникс-психо-нова прикаската user posted image user posted image user posted image

ха ха ха регистрирај го и него user posted image user posted image user posted image После у рингеријада ќе ти пишува: Иди ма стај кафе user posted image user posted image user posted image а чопор жени ќе те бранат

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2047
20.7.2011 0:30:58   
Тања РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Се внесе во супер-феникс-психо-нова прикаската user posted image user posted image user posted image

ха ха ха регистрирај го и него user posted image user posted image user posted image После у рингеријада ќе ти пишува: Иди ма стај кафе user posted image user posted image user posted image а чопор жени ќе те бранат

user posted image user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 2048
20.7.2011 0:31:19   
Beatris
Ми рече да Ви кажам вака: Додека жена ми си седи на форум јас раскревам маса, јас купувам за јадење и сите други останати домаќински тракатанци user posted image  Вика да ми го пратите "фенче" да ми го дотера паметот малку user posted image

п.с. А не знае дека битката му е однапред изгубена user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2049
20.7.2011 0:37:17   
Viktori
Додека жена ми си седи на форум јас раскревам маса, јас купувам за јадење и сите други останати домаќински тракатанци user posted image

нека не се секира, апсолутно сум во тие 2 % што го поддржуваат и во знак на поддршка оваа изјава ќе ми биде статус на фб во наредниве 2 саати user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2050
Страница:   <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?