Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Eve konecno i jas da se vbrojam vo spisokot na trudnicite
5 nedela, spijam kako mece vo zima, a jadam kako covek sto ne videl jadenje 5 godini Seuste nemam macnini, se madevam deka ke dojdat mn pokasno.... a uste povece se nadevam deka ke gi nema Inaku, terminot mi e na 5 maj Bas sega za keif si napraviv eden test za bremenost da vidam bas kako izgledaat dvete crti
< Поракaта ја уредил brankovic -- 3.9.2011 1:18:40 >
brankovic....cestitki i dobredojde vo klubot na trudnici...prva ili nekoja po red bremenost?? kako i da e si znaes..ovde si imas odgovor na milion i edno prashanje
Toplo dobredojde im posakuvam na site taze trudnici, ako nisto drugo sega imam so koj da se tesam deka ne sum posledna na listata . Imame i ja ocekuvame na 12.12
Fiao, kremco....wellcome to the club...vo nikoj slucaj ne ste posledni sekogas kje ima neko posle vas..pa nie sme si edno gooooolemo semejstvo koe sekoj den e pobogat za uste eden clen...kremco, a shto e prvoto?
Mene terminot mi e nekoj den vo sredinata na januari, nosam bliznacinja, i doktorot mi rece deka do 20 januar ako izdrzam odma ke me porodi, ako ne koga ke si cuknat bebcinjata....
Zdravo na site mene ova mi e vtora bremenost imam kerkicka koja ima 2god i 5 meseci a termin mi e 8 april 2012 . Kerkami e rodena na 1 april 2009 se nadevam deka za 3rodenden ke si dobie bratce ili sestrickam pozz
Се зголемува списокот на трудници, а со тоа и нашето семејството. Ќе има мноооооогу среќа оваа година на РР, а богами и мекици Ајде сите кои не читаат, а не се впишале во списокот, нека го сторат тоа
Andriance, jas poshto sum od Kochani , ovde ke se poragam..samo zdravje..A ti imase lazni bolki dosega??Oti jas nitu ednas dosega i mnogu mi e cudno a eve sitno se broi
Jok....do sega ne sum imala ni lazni bolki..bas prasuvav dali e normalno...samo ponekogas,osobeno koga sakam da se svrtam pri spienje znaat da me zabolat preponite i tolku
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.