|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Термин за породување
10.9.2011 5:08:49   
Michele
Zdravo user posted image . Najmnogu se raduvam sto stanav del od ova semejstvo. Prva bremenost mi e i nasata mala princess ja ocekuvame douser posted image 23.10.2011 user posted image iako jas se nadevam deka nema tolku mnogu da me drzi so netrpenie user posted image Pozdravce

(Одговор на членот sani 13)
Непосредна врска до пораките: 926
10.9.2011 10:01:11   
Andriance
sani13, michele mene termin mi e 12.09..i ja taka vikav da ne me drzi do kraj..ama doktor mi vika...kaj go brzas ti...si go znae on vremeto umen e....ajde kako i da e i dvete ste vekje pri kraj...isturkavme do tuka..pogotovio nie so termini vo septemvri so toplovo Godpod go vidovme

(Одговор на членот Michele)
Непосредна врска до пораките: 927
10.9.2011 12:52:18   
Jana*
I jas otkako vlegov vo 9-ti sekoj den si vikav, ajde denes ke bide, ajde utre ....no eve utre mi posleden termin i pak nistouser posted image sigurno i e ubavo vnatre stom ne saka da izleguvauser posted image ...ama kako i da e veke poveke od dve nedeli nema kade da begauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 928
10.9.2011 12:55:32   
sani 13
abe i jas mu vikam on koga ke odluci pameten e on na mama...ama eve za vcera mu ponudiv ubav datum 09.09 ama ne sakase prethodno na cicko mu bese rodenden i toa mu ponudiv i pak nejkese...izgleda ne saka devica da bide ahahhaha

(Одговор на членот Jana*)
Непосредна врска до пораките: 929
10.9.2011 13:27:08   
Natasa981
Mene termin mi e oktomvri i mislam ke poludam so ova toplovo.. Znaci stvarno gospod go vidovme so letovo, nit se sedi nit se spie..

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 930
10.9.2011 15:55:00   
Andriance
Jana* mene termin kraen ponedelnik...si cekam eve a od bolku ni B....ama doktor mi rece ako ne bide nishto do ponedlenik kje pravime eho..cisto da ja vidime situacijata vnatre..a i da se vidi bebe kolkavo...ako e se vo red kje pocekam maximum uste 5-7 dena...spored novi protokoli ne se ceka povekje posle termin..a ako e placenta vekje stara moze kje ideme i so provokacii..kako i da e...tuka e vekje nema beganje

(Одговор на членот Jana*)
Непосредна врска до пораките: 931
10.9.2011 17:58:49   
Jana*
I jas vo ponedelnik ke odam na eho (ako ne bide nisto do togasuser posted image user posted image )pa ke vdime so ke kaze doktorkata..Ajde cunki za siteuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 932
13.9.2011 12:19:09   
stefni
08.04.2012

(Одговор на членот stefni)
Непосредна врска до пораките: 933
13.9.2011 12:45:33   
zmej1
Mene mi e kraen termin 26.11.2011 ama nosam bliznaci i dr.mi kaza samo vlezi vo 9-ti mesec i moze da dojdes da te porodime.taka da mola gospod da stasam do 36 nedela pa posle neka izlagaat ako sakaat.

(Одговор на членот stefni)
Непосредна врска до пораките: 934
22.9.2011 12:33:03   
soncko 2007
20.11.2011user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот zmej1)
Непосредна врска до пораките: 935
23.9.2011 11:06:46   
ana mari
zmej1 tuka sme jas i ti mojot termin e na 27.11.11 pozz..

(Одговор на членот soncko 2007)
Непосредна врска до пораките: 936
23.9.2011 11:50:13   
Ikana
Zdravo! Terminot mi e od 7 do 12 januari 2012...Megjutoa imame mala dilema, na sekoj pregled ehoto pokazuva deka plodot e 1 nedela ponapred so razvojot i deka dimenziite ne odgovaraat na segasnata 25 nedela tuku 26...mozebi imame greska napraveno so prviot den od posledna menstruacija, no se somnevam bidejki zapisuvam tocno koga mi doaga...ima li nekoj drug vakva nedoumica?? Pozdrav :)

(Одговор на членот ana mari)
Непосредна врска до пораките: 937
23.9.2011 12:12:26   
sani 13
Ikana vo toj period mnogu cesto da e bebeto ponapredno-toa ne znaci deka ti e pomesten terminot ili nesto slicno samo deka user posted image e napredno pu pu masala!
lele i mene eve vo cetvrtok mi e kraen termin ama gospodinov uste nema aber user posted image veke sekoja vecer go sanjam odvaj cekam da izleze!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 938
23.9.2011 12:19:14   
kremco
Ikana nie sme blisku so termin jas sum 2jan i mislam deka se e vo red so datumot,toa e znak deka detenceto e napredno i se razviva pobrzo otkolku sto treba!user posted image e i kaj mene .Kolku tezi tvoeto moeto vo 25ned+5dena bese 1kg..

Непосредна врска до пораките: 939
23.9.2011 12:21:33   
kremco
Sani13 so srekja neka ti e,se blizi tvojot den!!blaze si tiuser posted image

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 940
23.9.2011 12:35:51   
Ikana
@sani13: Fala za odgovorot...iskreno si vikav sigurno nekoja utka sum napravila, megjutoa doktorkata (koja sto voedno mi e i 1va bratucetka) koga ke odam na eho samo si meri i gleda i ke mi rece super si ajde uzivaj i terapija ke mi dade...komedii sme :D Samo hrabro za terminot ti posakuvam sto pobrzo da si go vidis maloto angelce, jas nosam zensko i mi rekoa deka zensite malku porano se ragaat a deka maskite aber nemaat...moja drugarka go nosese 10 meseci ako ti se veruva i aber nemase...ama sega ima najubav bebus pu masala...taka sto ...se e zapisano vo zvezdite samo ti pobrzo da se olesnis!!!!!

Непосредна врска до пораките: 941
23.9.2011 12:39:32   
Ikana
@kremco: Zdravo eve bas sega me utesivte, iskreno zasto znaes kako e ne daj boze ke ti spomnat nesto od pamet ke se izvadis, kaj mene bese bas rollercoaster...pravev screening prisca i mi rekoa deka imam biohemiski rizik za bebeto da ima daun...pa amniocenteza, pa ispituvanja vo manu za da doznaam deka se e vo red bidejki ehoto mi bese super i transnuhalnata...od pamet se izvadiv!!!! poslednoto eho go pravev na polni 24 nedeli i bebeto bese 680 grama, zensko nosam :) Lele ajde pobrzo da se olesnime...navivam za site vas, i vi blagodaram na poddrskata...prekrasni ste!!!!!

Непосредна врска до пораките: 942
23.9.2011 13:11:59   
kremco
Si se namacila Ikana okolu tie snimanja pa zatoa i mislis na najlosoto..Ama super stom e se vo red user posted image ..Aj so srekja ponatamu i moeto e user posted image i bas super sto e i tvoeto pa i toa e krupno!user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 943
23.9.2011 14:04:53   
Ikana
Za bremenosta mislam deka spored moevo iskustvo vazi praviloto, sto pomalku znaes, toa podobro user posted image ...ti blagodaram kremco, so lesno isto...i eve mozebi eden link koj ke te zainteresira...
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
pu pu masala za tvoeto...samo napred user posted image

Непосредна врска до пораките: 944
25.9.2011 14:49:19   
simona811
zdravo na site!eve stigna redot i jas ovdeka da se zapisam,prva bremenost mi e nosam bliznacinja mnogu sum vozbudena posledna data nie 5april2012 ima uste vreme tek 12 nedela sum so dusa cekam da pomine pobrzo vremeto i da bide se vo red!pozdravi do site idni mami....

Непосредна врска до пораките: 945
25.9.2011 22:00:03   
jasmina1985
terminot mi bese na 1/10//2011user posted image a dobiv prekrasna kerkicka user posted image na 19/09/2011 ,kolku bilo ubavo custvoto da stanes majka

Непосредна врска до пораките: 946
25.9.2011 22:01:46   
sani 13
lele Simonce kolku brzo ke ti letne vremeto ne si svesna!! i mene mi e prva bremenost i duri ne mi se veruva deka mi se blizi veke datumot 29.09. ama aber nemaaaaa lele mora li da ceka do posleden moment!! tolku bev ubedena deka koga ke vlezeme vo deveti odma ke se porodam...ama jas izgleda i u deseti ke vlezam user posted image pa ajde pa kolku sum nestrpliva!!!

(Одговор на членот simona811)
Непосредна врска до пораките: 947
28.9.2011 13:54:41   
Lastovicka
Zdravo, pozdrav do site idni mamickiuser posted image momentalno sum vo 11 nedela od bremenosta a terminot mi e 21 april 2012, mnogu sum vozbudena edvaj cekam da si go vidam bebuskotouser posted image

Непосредна врска до пораките: 948
28.9.2011 14:32:57   
Buuu
Mene mi e kraen termin 15.10.2011 edvaj cekam user posted image pozdrav do site idni mamickiuser posted image

(Одговор на членот Lastovicka)
Непосредна врска до пораките: 949
28.9.2011 14:35:24   
@Mila@
Mene kraen termin mi e 2 Dekemvri, ima li nekoja druga mamicka vo pocetokot na dekemvri ??!?!?

(Одговор на членот Buuu)
Непосредна врска до пораките: 950
Страница:   <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.