Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Mila28 noviov termin ti e spored merkite na ehoto ili ?
da spored eho megutoa i s esovpaga so ciklusot, prviot termin bese pokasno bidejki so kasna ovulacija (ostanav bremena 2 dena pred ciklus) plodot bese nazad 2 nedeli, megutoa sega si se napreduva super i se i poklopi terminot
Mila 28 jas i ti vo ist den...Aj ke vidime koja prva ke se porodi..
mislam deka ti prva..bidejki ti e vtoro , obicno taka vikaat ..megutoa ne se znae, zdravje ke vidime. Jas cair planir..taka ad ako sme ist den nema da s e sretneme vo gak :D
Mila 28 jas i ti vo ist den...Aj ke vidime koja prva ke se porodi..
mislam deka ti prva..bidejki ti e vtoro , obicno taka vikaat ..megutoa ne se znae, zdravje ke vidime. Jas cair planir..taka ad ako sme ist den nema da s e sretneme vo gak :D
Aaaa tebe Kvisko ( stamboliev ) mi te prati vo Cair a ? Site gi praka on vo cair,mene me terase i so prvoto tamu i sega,ama mu rekov si ima poveke vrski vo GAK a i on mi ja poznava vrskata i on ke mi urgira kaj istiot Jas i so prvoto se porodiv rocno na datum,aj ke vidime so ova Baska slava ni e doma togas Kako ke se vika vaseto? Moeto Daria definitivo
Da maticniot sugerira za cair, megutoa i jas nekako mnogu popozitivni iskustva imam procitano i slusnato z avo cair odkolku za vo GAK, a i vrski poveke imam vo Cair. Mislev GAK dokolku se pusti novata..megutoa sega vaka sto znam..mislam sepak cair..ke odlucam moram..leta vremeto. A za ime imame nekolku ne sme odlucile tocno Marko, Martin, Filip ke vidime..rekov koga ke s eporodam togas ke kazam definitivno Vas bas ubav podarok za slava..Svt Nikola e neli? moze nie I Nikola naseto da go krstime
I mene Stamboliev mi preporacuva cair poveke gi poshtuva izgleda,ama otkako mu kazav za koj doktor vo gak sakam rece deka moze i tamu.Cair moze e bolje vo odnos na personal ama mng e kako karantin.Se slagam deka nema sto luge od nadvor da se setkaraat vo poseta ama ako se sto ti treba ti e obezbedeno navremeno vo bolnicata,da moze tatkoto da si go vidi bebeto makar i preku staklo,na kaj nas uslovite se poinakvi,taka da karantin praviloto ne e oki
Abe i vo cair imas apartmani kade sto primaat poseta..takada mozes i tamu vo apartman da ti dojde mt//...I vo cair ima samo tri apartmana ( pa odi najdi mesto ako mozes) i cinat upola od GAK..Vo gak se 3000 den dnevni a vo cair 1500 den..takada...
znam ama za apartnam tamu treba direktorot da se brka ... i od 3 apartmani aj potepaj se koj poprvo,imam drugarka tamu sto e sestra ona i vo gak ima raboteno vika bolje bile vo cair..ama nekako shube mi e sto znam u pm...naskoro treba das e vidam so doktorot od gak ako mi ostavi oki vpecatok oki ideme dalje ako ne pak site opcii se otvoreni ...na kraj sistina ne mi bega...tuku da vidime dali moze na kulturen nacin da se pomine poeftinko.
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.