Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Оливиа мила оти долга непроспиена .Богданчанка извини ама на диета сум .Мислам се трудам де .Ама ако частиш нешто вака виртуелно може и ќе ја рушам за моменат
Dobro utro i od mene.Neznam kade da go napisam ova sto sakam da go kazam pa zemav tuka da go napisam. Znaci vaka: Mnogu golema blagodarnost do RINGERAJA,eve denes ni stasa podarokot za trudnici vo mesec Avgust,dobivme bebi tablicka i kozmetika na Baby nova i uste nekoi drugi raboti mnogu ubavi.Mnogu ne napravivte srekni i radozni i ni go razubavivte denot. Vi blagodaram mnogu pozdrav za site;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
добро утро жеМскииии јас да ве почастам ама не ми оди ова со фоткиве инаку ве частам коктел секс он дхе бич Вцера го положив најтешкиот испит од 2000страни и ми падна камен од срцето. Од сега полесно ќе дишам
Браво, темјана! И треба да се части за тоа. Анет, со здравје да си ги користи Ива подароците од Рингераја! Еве јас ќе сварам по едно кафе и ќе послужам појадок за тие што не сте јаделе. Јас сум на диета и еве што ќе јадам денес додека сум на работа. Кој сака нека ми се придружи.
тууу бе ама сте фрлени на здрава исхрана, а јас па алкохол од сабајле ви нудам Благодарам на честитките па кажете кога сте слободни да ве почастам во живо напокон
Jeee Кафе!!! Ми се пиеше многу! Фала Анет! Ми се спие ми се плаче....детево нешто нервозно, кенкаво....амам више вчера повраќаше, денес пролив, утре не знам што не чека!
< Поракaта ја уредил Maca RR -- 7.10.2011 19:29:07 >
јас вчера ја имав најубавата вечер. Со мојата најдобра другарка и старосватица ја славевме нејзината магистрска одбрана. И таман ми тргна винцето и убавото мезе ни ја соопштија најубавата вест дека е труднааааааа Скокав рипав и вриштев иако му рече на мм да ми ја затне устата бидејќи знеше како ќе реаѓирам Денеска цел ден го поминавме заедно кај мене и си ја лигавев и готвев и правев овошни салати, спремив еден куп бебешки алишта и се лигавевме заедно двете Ја обожавам и ќе станам тетаааа