Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Добар ден женски и јас богами се наспав иако би можела уште ,Виктори како успеа со хром кафе да направиш кажи ја тајната . Овде тмурно и ладно а пред куќа свадба тапани лупаат весело.Вечер може ќе одиме со мм ако не сакаат свекор ми и свекрва ми.Инаку сега свекрва ми е на одмор па ќе си се одморам малкуу јејејеј
Добар ден рр-ки. Еве и јас да се пофалам дека вчера цел ден го поминав кај мајка ми, иако сме на 15 мин, не сум била да поседам не знам од кога, убаво ми дојде барем и се одморив малку, инаку дома, со Михаил и сигурно цело време нешто ќе најдев да работам и наместо слободниот ден да го искористам за одмор, ќе беше замор.
zenski, ne mozam mnogu da prebaruvam od mobilen, zatoa tuka ke ve prasam. dva dena filip ima gust zelen sekret vo nosot, a denes cel den usite i dlankite mu se vreli, a teloto i celoto ne mu se. ne uspeav da mu izmeram temperatura, ama mislam deka nema. usite mu se zar crveni, a od vreme na vreme duri ednoto mu e ladno, drugoto vrelo.
i preeska go brisev so maramica noseto i mi mrdna mu brcnav so prstot vo oko, ama epten dlaboko. ne placese, nikako ne izreagira, samo si go triese okceto i posle desetina minuti pocna da mu se polni so mnoooogu gurelki! go cistev so kamilica i malku mu se smiri. lele kolku mi e tesko, greota deteto! ako sum go povredila nekako... :'(
go miev, paleska. eve go sega spie. lele samo se tufkam da ne sum go grebnala ili nesto... kako se pogoduva se bolen preku vikend, treba da cekam do vtornik da go nosam na lekar. ako ima infekcija, da ne e mnogu do togas? da go nosam utre na dezuren?
dobro utro nie izgleda prvi sme so stanuvanje denes leona pak pocna so nosot cela vecer ne e spana evdaj od 1 do kaj 3,4 aman veke nema temp ama ja sledam jas katasrofa site nastinavme.
i jas mislam da si otides so porano toa podobro ,moze nekoj kapkicki ke mu dadat za ocite,na edna prijatelka od vetar isto mu vleglo vo ocin jata prasinka i mng gorelki imashe taka kako gnoj izgledaa i i dadoa kapki pa mu pomina.ama prvo bris mu zemaa. Ti otidi si i ne se tufkaj dali mu e nesto sto e sigurno sigurno e!
Пепелашка, кога пребаруваш слики на гугл пример и кога ќе кликнеш на сликата имаш 2 опции од десно: Вебсајт фор дис имиџ и вју фул сајз имиџ. Ти кликаш на вју фул сајз имиг и го копираш линкот од адрес барот и го ставаш помеѓу [img][/img]
вака некако. пак ми успеа.
go miev, paleska. eve go sega spie. lele samo se tufkam da ne sum go grebnala ili nesto... kako se pogoduva se bolen preku vikend, treba da cekam do vtornik da go nosam na lekar. ako ima infekcija, da ne e mnogu do togas? da go nosam utre na dezuren?
А да не се притресуваш многу многу? Си има окцето заштита природна затоа и почнало да се влажни. Камилица јас користев исто и за мене и за децата кога ќе ми солзеа очите, па можеш да пробаш, мада мислам дека ништо не треба...
Стопати му го измив окото со камилица синоќа, дури и додека спиеше. Ама сабајле кога се разбуди му беше залепено, не можеше да го отвори воопшто. Го миев со топла вода и пак со камилица. Немаше да се потресувам ако му беше од настинка, ама ме мисли тоа што му брцнав во око, а имам нокти. Мене кога бев на преглед за контактни леќи сестрата ми го изгреба окото со леќата и цела недела таква бев, не можев да куртулам од гурелки и носев превез како пират. Се мислам дали да му ставам хлорамфеникол на своја рака?
На своја рака во око ништо да не ставаш!!! Подобро оди на дежурен, нека го прегледаат.
Се сложувам и јас би го однела на дежурен. Инаку Ана Моли тука не припорачуваат да се чисти окото на детето со камилица туку исклучиво со физиолошки раствор посебно кога станува збор за инфекција. И ние имавме минатат недела па ни помина со капки Tobrex.
go odnesov filip kaj edna komsika na moite pedijatarka e i mi rece moze hloramfenikol i kamilica pocesto da go mackam. vo vtornik ke odime kaj maticnata da go zirne. aman veke, nikako da pominat dve nedeli bez antibiotik, operacijata epten se odlozi, a mora do nova godina da se operira. izvinete mi za latinicava denovive, celo vreme sum od mobilen.
Добар ден девојки. Мене денес главава ме убива вчера на девојачко изгледа претерав Сега ми се најави едниот внук сакал да спие кај нас душа на тета ич не знае денот да го погоди ама ај ќе ме истрпи