|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
2.11.2011 11:53:52   
AnnaMolly RR
И Филип почна да ми се буди почесто деновиве. Само бара сок, вода навечер, синоќа еве две полни шишиња испи. Едно чај едно сок. Пелената сабајле како балон му беше подуена и плус нокширот го наполни до врв од мочкање. user posted image

Live and let live

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 401
2.11.2011 12:02:40   
Maca25
Сега баш и со снаа ми зборував на тел. и она ми рече дека бебушко наш не сакал да спие. Жива ненаспана била. Цела ноќ се будел и кенкал. Еве го и преку ден не сака да спие, само да си гледа нешто, да не пропушти нешто user posted image user posted image user posted image ист како братучетка му user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 402
4.11.2011 12:00:01   
arh_diz
Denes nema nikoj da pocatsi nesto, site ste se stavile na dietauser posted image user posted image user posted image
Dali znaete kade moze da se izvadi lekarsko za eden den i da ne e mnogu skapouser posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 403
4.11.2011 12:10:51   
nadica
само да ве поздравам и одам на работа а од таму неможам да ве дружам

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 404
4.11.2011 12:59:42   
Olivia
Arh_diz zavisi kakov vid na lekarsko ti treba da izvadis zavisi od negovata namena, cenite mozat da bidat od 1000 do 6000 denari , jas sum vadela i vo Neuromedika i vo Remedika dvete za razlicna namena i drasticno razlicni ceni no dobroto e sto se vadat vo eden den.

Jas ke pocastam popladnevno cajce so blagicko koj e za povelete.user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 405
4.11.2011 15:54:13   
kikicka
АХХ се чудам зошто Леона ми станува веќе 3 вецери шпо ред во 2 ипол???некоја шема тера

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 406
6.11.2011 20:01:58   
AnnaMolly RR
lugje kaj moite sum i majka mi mi kazuvase za nekoja koleska sto ja izgubila majka i vo soobrakajka pred dve nedeli, a vo kolata bile i snaa i za brat so dve dvegodisni maski bliznacinja. decinjata bile dve nedeli vo koma vo kriticna sostojba, ne se znaelo dali ke preziveat. a rodeni se po 10 godini obiduvanje so in vitro. i po eden cas otkako mi go kaza ova se javi koleskata da i kaze deka ednoto bliznace pocinalo. se utepav od placenje, iako ne gi znam, mnoooogu mi e zal. uzasno!

Live and let live

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 407
6.11.2011 20:50:54   
Annet
Gospod da go cuva drugoto detence,samo sto citam solzi mi tecat,i jas imam moja licna prikazna slicnaa na ovaa,mnogu e tazno,dusice....leleeee mnoguuuu ......ahhhh nikogas nema da doznaeme ZOSTO??? ..........................................................

Непосредна врска до пораките: 408
6.11.2011 21:11:59   
AnnaMolly RR
Докторите рекле дека ако седеле во седиште, врзани како што треба, ќе поминеле со полесни повреди. Страшно!

Откако слушнав не го пуштив Филип од раце. Тешко на таа мајка...

Live and let live

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 409
6.11.2011 21:27:40   
Annet
eeeee mora da se vovede zakon za sediste za dete vo avtomobil,MOra. znaci uste sme "razlabaveni"po toa prasanje,sekade po svetot toa e zakon.ne daj Boze da se povtori na nikoj,ama sami sme krivi ponkogas,za 3000 denari se poskrzavuvame,a vaka????? leleeee user posted image jas na mm od koga mu vikam,si dal tolku pari za nova kola a sea" so ke ni bilo toa.od cepatlaci??? ama sea se potresov i jas,a baska i na podolgi relacii da drzis dete vo raka,ne se dodrzuva..........

Непосредна врска до пораките: 410
6.11.2011 21:29:53   
Annet
aaa Iva sea zaspiva okolu 21 i posle ja budam da jade,i odvaj jade,ke zaspie,i vo 05 ke mi se razbudi,a sto ubavo spiese do pred nekolku veceri od 23 do 07...............ama izgleda mnogu ke mi dojde taka spienje hahaaa ...............luge mozno li e detevo go primetiv od eden covek koga ke ja vidi posle vristi pisti da ne moze da zapre,mozno li e da ja fakaat uroci??? veruvate li vo toa???
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

АХХ се чудам зошто Леона ми станува веќе 3 вецери шпо ред во 2 ипол???некоја шема тера

Непосредна врска до пораките: 411
6.11.2011 22:39:35   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

eeeee mora da se vovede zakon za sediste za dete vo avtomobil,MOra. znaci uste sme "razlabaveni"po toa prasanje,sekade po svetot toa e zakon.ne daj Boze da se povtori na nikoj,ama sami sme krivi ponkogas,za 3000 denari se poskrzavuvame,a vaka????? leleeee user posted image jas na mm od koga mu vikam,si dal tolku pari za nova kola a sea" so ke ni bilo toa.od cepatlaci??? ama sea se potresov i jas,a baska i na podolgi relacii da drzis dete vo raka,ne se dodrzuva..........

Ех овде купивме такво седиште рикала не рикала мора да седи ако не видат овде со дете во раце има да не казнат да не изгорат од пари овде мнг се строги за тоа занчи мораш без разлика колакво е дали месец или 6 години и повеќе .и така си купивме уште кога беше 5 месеци и ја врзувавме она си кенка рика ама ајде една купица играчки во кола и ќе се смири.....друго сега што планираме е со лап топ во кола и цртани оти ич ич не сака врзана се дамла с`клет (старински ) ја фаќа.греота офф господ нека не чува од вакви работи .Нека му е лесна земјата на малото срце user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 412
7.11.2011 10:55:09   
Annet
user posted image
e denes vaka izgledam hahahhaa,znaci detevo moe se zafrkava so mene ne dojdaduva pa bara.pa ne spie,place bezveze..............i sega pijam kafe,ajde izvolte koj e za kafence,da se ozvezime,a baska i vremistevo otepuva,pritisokot sigurno mi e 80 so 50..

Непосредна врска до пораките: 413
7.11.2011 10:59:39   
dostickage
lele aj napraj mi i mene edno tursko.mhmhm
ne sum piela kafe sto godini otkako ne pusam ...

Непосредна врска до пораките: 414
7.11.2011 11:06:11   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

user posted image
e denes vaka izgledam hahahhaa,znaci detevo moe se zafrkava so mene ne dojdaduva pa bara.pa ne spie,place bezveze..............i sega pijam kafe,ajde izvolte koj e za kafence,da se ozvezime,a baska i vremistevo otepuva,pritisokot sigurno mi e 80 so 50..
ako ti zaspiva odma cicajki - budi go bebeto....poleka po nosenceto ili skubnuvaj go poleka da se nacica ubavo i nema da imas maka...Mene taka ne naucija koga se porodiv na GAK sestrite...Vika nacicana ke bide koga na usteto ke bide skoro otecena i ke i bide ocrtano...Budi ja dodeka ne se trgne skroz od gradata....Ili so prst podigaj i go noseto nezno ili skubkaj ja malce kaj uvceto :)Ima da se nacica i muka da nemas

Непосредна врска до пораките: 415
7.11.2011 11:10:17   
Natuska85
Еве dotikage јас сварив две кафиња ама ќе мора друг да ти прави друштво јас не пијам кафеuser posted image

user posted image

Инаку јас сум си на гости кај мамичка си уживкамuser posted image .Еве ви слики од вчера од саемот тука user posted image .Многу убаво си поминавме.user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 416
7.11.2011 11:13:42   
AnnaMolly RR
Дајте и нешто за појадок, ние тука се каниме кој да оди по јадење user posted image

Live and let live

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 417
7.11.2011 11:24:37   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Еве dotikage јас сварив две кафиња ама ќе мора друг да ти прави друштво јас не пијам кафеuser posted image

user posted image

Инаку јас сум си на гости кај мамичка си уживкамuser posted image .Еве ви слики од вчера од саемот тука user posted image .Многу убаво си поминавме.user posted image user posted image user posted image

srcka fala ti mnogu na kafenceto.ja ke ti iscedam sokce :-)

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 418
7.11.2011 11:28:23   
Annet
user posted image
eve Anna molly ,zaedno da si pojademe;-))))))))
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Дајте и нешто за појадок, ние тука се каниме кој да оди по јадење user posted image

Непосредна врска до пораките: 419
7.11.2011 16:24:36   
kikicka
Ту брее сите појадок делите никој не дава ручек!!! Јас ајде денес спремам ручек овде па повелете.

user posted image

И благичко после ручек...
user posted image

Непосредна врска до пораките: 420
7.11.2011 17:07:41   
maki1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

user posted image

Natuske znaci stignavte kaj baba.Ti zaviduvam edvaj cekam da dojde dekemvri i nie da si uzivkme.Pozdrav i ubavo da si pominete na gosti.

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 421
7.11.2011 19:14:51   
Bogdancanka
natuska ke si posedite poveke ili?ajde ako posedite ke pieme kafe ili sokce nekoj den

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 422
7.11.2011 19:58:55   
Natuska85
Да Богданчанка , 2 недели сигурно ќе си поседиме а може и повеќе,барај ме кога и да доаѓаш наваму.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 423
9.11.2011 10:06:44   
Annet
user posted image
dobro utro na site,kako ste denes?
mene mi dojde gostinkatauser posted image ,i taka sega sum uste pootepanka hahahaa.Se nadevam deka denov ke mi bide ubav i deka nikoj nema da ne nanervira .......a kakko so gledam potoplicko e pa moze ke se prosetam edno krugce so Iva;-)))

Непосредна врска до пораките: 424
10.11.2011 12:46:02   
kikicka
Морее ЖЕНИ кај сте ??? што е ова сите во зимски сон паѓате?? Ми недостигатее форумот не е интересен без васuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 425
Страница:   <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.