Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
И Филип почна да ми се буди почесто деновиве. Само бара сок, вода навечер, синоќа еве две полни шишиња испи. Едно чај едно сок. Пелената сабајле како балон му беше подуена и плус нокширот го наполни до врв од мочкање.
Сега баш и со снаа ми зборував на тел. и она ми рече дека бебушко наш не сакал да спие. Жива ненаспана била. Цела ноќ се будел и кенкал. Еве го и преку ден не сака да спие, само да си гледа нешто, да не пропушти нешто ист како братучетка му
Arh_diz zavisi kakov vid na lekarsko ti treba da izvadis zavisi od negovata namena, cenite mozat da bidat od 1000 do 6000 denari , jas sum vadela i vo Neuromedika i vo Remedika dvete za razlicna namena i drasticno razlicni ceni no dobroto e sto se vadat vo eden den.
Jas ke pocastam popladnevno cajce so blagicko koj e za povelete.
lugje kaj moite sum i majka mi mi kazuvase za nekoja koleska sto ja izgubila majka i vo soobrakajka pred dve nedeli, a vo kolata bile i snaa i za brat so dve dvegodisni maski bliznacinja. decinjata bile dve nedeli vo koma vo kriticna sostojba, ne se znaelo dali ke preziveat. a rodeni se po 10 godini obiduvanje so in vitro. i po eden cas otkako mi go kaza ova se javi koleskata da i kaze deka ednoto bliznace pocinalo. se utepav od placenje, iako ne gi znam, mnoooogu mi e zal. uzasno!
Gospod da go cuva drugoto detence,samo sto citam solzi mi tecat,i jas imam moja licna prikazna slicnaa na ovaa,mnogu e tazno,dusice....leleeee mnoguuuu ......ahhhh nikogas nema da doznaeme ZOSTO??? ..........................................................
eeeee mora da se vovede zakon za sediste za dete vo avtomobil,MOra. znaci uste sme "razlabaveni"po toa prasanje,sekade po svetot toa e zakon.ne daj Boze da se povtori na nikoj,ama sami sme krivi ponkogas,za 3000 denari se poskrzavuvame,a vaka????? leleeee jas na mm od koga mu vikam,si dal tolku pari za nova kola a sea" so ke ni bilo toa.od cepatlaci??? ama sea se potresov i jas,a baska i na podolgi relacii da drzis dete vo raka,ne se dodrzuva..........
aaa Iva sea zaspiva okolu 21 i posle ja budam da jade,i odvaj jade,ke zaspie,i vo 05 ke mi se razbudi,a sto ubavo spiese do pred nekolku veceri od 23 do 07...............ama izgleda mnogu ke mi dojde taka spienje hahaaa ...............luge mozno li e detevo go primetiv od eden covek koga ke ja vidi posle vristi pisti da ne moze da zapre,mozno li e da ja fakaat uroci??? veruvate li vo toa???
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
АХХ се чудам зошто Леона ми станува веќе 3 вецери шпо ред во 2 ипол???некоја шема тера
eeeee mora da se vovede zakon za sediste za dete vo avtomobil,MOra. znaci uste sme "razlabaveni"po toa prasanje,sekade po svetot toa e zakon.ne daj Boze da se povtori na nikoj,ama sami sme krivi ponkogas,za 3000 denari se poskrzavuvame,a vaka????? leleeee jas na mm od koga mu vikam,si dal tolku pari za nova kola a sea" so ke ni bilo toa.od cepatlaci??? ama sea se potresov i jas,a baska i na podolgi relacii da drzis dete vo raka,ne se dodrzuva..........
Ех овде купивме такво седиште рикала не рикала мора да седи ако не видат овде со дете во раце има да не казнат да не изгорат од пари овде мнг се строги за тоа занчи мораш без разлика колакво е дали месец или 6 години и повеќе .и така си купивме уште кога беше 5 месеци и ја врзувавме она си кенка рика ама ајде една купица играчки во кола и ќе се смири.....друго сега што планираме е со лап топ во кола и цртани оти ич ич не сака врзана се дамла с`клет (старински ) ја фаќа.греота офф господ нека не чува од вакви работи .Нека му е лесна земјата на малото срце
e denes vaka izgledam hahahhaa,znaci detevo moe se zafrkava so mene ne dojdaduva pa bara.pa ne spie,place bezveze..............i sega pijam kafe,ajde izvolte koj e za kafence,da se ozvezime,a baska i vremistevo otepuva,pritisokot sigurno mi e 80 so 50..
e denes vaka izgledam hahahhaa,znaci detevo moe se zafrkava so mene ne dojdaduva pa bara.pa ne spie,place bezveze..............i sega pijam kafe,ajde izvolte koj e za kafence,da se ozvezime,a baska i vremistevo otepuva,pritisokot sigurno mi e 80 so 50..
ako ti zaspiva odma cicajki - budi go bebeto....poleka po nosenceto ili skubnuvaj go poleka da se nacica ubavo i nema da imas maka...Mene taka ne naucija koga se porodiv na GAK sestrite...Vika nacicana ke bide koga na usteto ke bide skoro otecena i ke i bide ocrtano...Budi ja dodeka ne se trgne skroz od gradata....Ili so prst podigaj i go noseto nezno ili skubkaj ja malce kaj uvceto :)Ima da se nacica i muka da nemas
dobro utro na site,kako ste denes? mene mi dojde gostinkata ,i taka sega sum uste pootepanka hahahaa.Se nadevam deka denov ke mi bide ubav i deka nikoj nema da ne nanervira .......a kakko so gledam potoplicko e pa moze ke se prosetam edno krugce so Iva;-)))
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.