Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Хај женски јас еве малку да ве ѕирнам а инаку многу лошо се чуствувам синојка се разбудив со болки накај 3часот и цела нок не заспав увото ме болеше и рано по сабајле кај матичниот по упат па на ушно и што да види ми се воспалило средно уво грло црвено амоксиклав синуси се воспалиле капки со антибиотик исто и увото умрев од болки,а детево ме напна денес е најлошшш
Да Лукас работат и во недела рамстор, веро,сити галери(на плоштад),има каде да се прошета.Вие ќе шетате низ Скопје а?Убаво да си поменете,па да си се подновиш нешто .Како сте женички инаку,има некој буден??Јас спиев преку ден и сега си читам на рр што да правам
Да Лукас работат и во недела рамстор, веро,сити галери(на плоштад),има каде да се прошета.Вие ќе шетате низ Скопје а?Убаво да си поменете,па да си се подновиш нешто .Како сте женички инаку,има некој буден??Јас спиев преку ден и сега си читам на рр што да правам
Jaс сега се прибрав. Па си пијам кафенце, цигарче на раат, кога сите спијат
Јас прва денес на кафе и муабет а?!? додека сите си спијат. Што ти е рутина, 6 месеци стануваш во 7 и првиот ден кога ќе си речеш, е денес ќе спијам до 9, е тогаш уште во 7.15 си буден Јас сега ќе направам кафе, за да биде спремно кога ќе станете сите со млеко, без млеко, со пена, а има и турско со локумче
Тешко јас дека ќе станам порано од неа ,дури покасно станувам и Ме буди со шлаканица по лице ...свестување за секунда ....фала на кафенцето еве и јас си пијам со млеко ,денес можам,имам пауза со диетата кој а сака нека каже стварно се ослабнува до 10 кг или 15 за 15 дена. И така РРки!
Ранобудни сте женски браво, јас сега спијам до 9 и пол незнам што му стана на детево уствари знам навечер седи до ниедно време пред него заспиваме сите . И јас сум за благо ќе земам од локумчето се надевам ќе ми помине ова грозно расположение тмурно никакво и овие проблеми
jas izgleda sum najgolema stanka na rr,ne odam na rabota i sekoj den si pospivam ali denes edna komsivka me izvadi od takt uste vo 7 casot se razvoni na zvonceto sto dodeka ne stanav ne go pusti, mislam deka da go podrzese uste malku ke pregorese i toa za glupost,abe se zvoni li tolku rano po komsii
Daj zenski kazete kakva e taa dieta 10-15 kg za 15 dena. Aj mora nesto itno da prezemam nisto od alistava ne me sobira, a ovie trudnickive mi bea letni, a sega e ladno i nemozeso niv , a novo ne mi se kupuva se nadevam ke si se vratam na prvicna kilaza. Po celovreme sum vo edni trenerki. HELP
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.