|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
11.11.2011 16:07:08   
Annet
jas gi pravam redovno em brzo em so toa sto ima vo frizider a i koga ke dojdat gosti,uf uf prsti da izlizes;-))))))))))))))))

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 451
11.11.2011 16:21:24   
kikicka
мњам мњам уфффф неможам да одолеам на убава хранаа!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 452
11.11.2011 18:34:29   
*miki mami*
Хај женски јас еве малку да ве ѕирнам а инаку многу лошо се чуствувам синојка се разбудив со болки накај 3часот и цела нок не заспав увото ме болеше
и рано по сабајле кај матичниот по упат па на ушно и што да види ми се воспалило средно уво грло црвено амоксиклав синуси се воспалиле капки со антибиотик исто и увото умрев од болки,а детево ме напна денес е најлошшшuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 453
11.11.2011 18:39:43   
mila mama
Уф Микимами, баш ти се потрефиле коцките денеска user posted image
Ајде user posted image user posted image да оздравиш побрзо и user posted image повеќе да те слуша user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 454
11.11.2011 23:14:32   
lukas
rr-ki,posebno skopjanki,dali nekoj znae dali raboti dgambo vo nedela i nesto drugo od stokovi i do kolku casot? 

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 455
11.11.2011 23:17:07   
miana
umbo raboti do 20 h sigurno ( za poveke neznam ) i ramstore ti raboti do 22h

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 456
11.11.2011 23:17:41   
miana
Jumbo do 20h ramstore do 22h

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 457
11.11.2011 23:21:54   
lukas
poranesnata stokovna kuka na plostad dali  taa raboti?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 458
11.11.2011 23:31:48   
oliva
 i jumbo raboti do 22 00 lukas

Непосредна врска до пораките: 459
11.11.2011 23:36:26   
lukas
mazot mi prasuva i za ovaa poranesna stokovna sto se naoga na plostadot?dali taa raboti!!!

(Одговор на членот oliva)
Непосредна врска до пораките: 460
11.11.2011 23:47:11   
ben10
mislis na siti galeri............rabotat do 22:00h

Непосредна врска до пораките: 461
11.11.2011 23:53:25   
lukas
zboruvam za vo nedela pak da si  povtoram jas,znaci site ovie pogore nabrojani rabotat do 22h i vo nedela taka?ok, fala zenski pozz do vas!

(Одговор на членот ben10)
Непосредна врска до пораките: 462
12.11.2011 0:12:19   
Natuska85
Да Лукас работат и во недела рамстор, веро,сити галери(на плоштад),има каде да се прошета.Вие ќе шетате низ Скопје а?Убаво да си поменете,па да си се подновиш нештоuser posted image .Како сте женички инаку,има некој буден??Јас спиев преку ден и сега си читам на рр што да правамuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 463
12.11.2011 0:28:07   
nadica
јас сум будна ама не за долго user posted image user posted image  утре од 8 сум на работа па затоа ве напуштам добра ноќ

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 464
12.11.2011 0:40:57   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Да Лукас работат и во недела рамстор, веро,сити галери(на плоштад),има каде да се прошета.Вие ќе шетате низ Скопје а?Убаво да си поменете,па да си се подновиш нештоuser posted image .Како сте женички инаку,има некој буден??Јас спиев преку ден и сега си читам на рр што да правамuser posted image

Jaс сега се прибрав. Па си пијам кафенце, цигарче на раат, кога сите спијат user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 465
12.11.2011 8:21:07   
Maca25
Јас прва денес на кафе и муабет а?!? додека сите си спијат.
Што ти е рутина, 6 месеци стануваш во 7 и првиот ден кога ќе си речеш, е денес ќе спијам до 9, е тогаш уште во 7.15 си буден user posted image user posted image
Јас сега ќе направам кафе, за да биде спремно кога ќе станете сите user posted image
со млеко, без млеко, со пена, а има и турско со локумче user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 466
12.11.2011 8:30:23   
Палешка РР
Ох, што убаво! Посебно локумот user posted image

И јас како тебе Маца, доаѓа викенд и јас сум во 6 на нозе, како војник user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 467
12.11.2011 8:50:22   
Maca25
А вчера си ветив дека ќе си спијам до касно и ќе си одмарам....доаѓа сабота и мене веќе во 7 не ми се спие. А секој ден се жалам дека рано станувам user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 468
12.11.2011 11:23:27   
kikicka
Тешко јас дека ќе станам порано од неа ,дури покасно станувам и Ме буди со шлаканица по лице user posted image user posted image ...свестување за секунда user posted image ....фала на кафенцето еве и јас си пијам со млеко ,денес можам,имам пауза со диетата кој а сака нека каже стварно се ослабнува до 10 кг или 15 за 15 дена. И така РРки!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 469
12.11.2011 12:39:22   
Maca25
е каква ти е таа диета, за 15 дена 15 кг?!?! цел ден на воздух и вода user posted image ?

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 470
12.11.2011 13:04:53   
Felly RR
Јас не сум за диета, давајте и нешто благо за со кафево user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 471
12.11.2011 13:17:07   
Pepelaska *
Ранобудни сте женски браво, јас сега спијам до 9 и пол незнам што му стана на детево уствари знам навечер седи до ниедно време пред него заспиваме ситеuser posted image . И јас сум за благо ќе земам од локумчето се надевам ќе ми помине ова грозно расположение тмурно никакво и овие проблемиuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 472
12.11.2011 14:08:22   
Bogdancanka
jas izgleda sum najgolema stanka na rr,ne odam na rabota i sekoj den si pospivam ali denes edna komsivka me izvadi od takt uste vo 7 casot se razvoni na zvonceto sto dodeka ne stanav ne go pusti, mislam deka da go podrzese uste malku ke pregoreseuser posted image user posted image user posted image i toa za glupost,abe se zvoni li tolku rano po komsiiuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 473
12.11.2011 14:13:35   
vanessa30
Daj zenski kazete kakva e taa dieta 10-15 kg za 15 dena. Aj mora nesto itno da prezemam nisto od alistava ne me sobira, a ovie trudnickive mi bea letni, a sega e ladno i nemozeso niv , a novo ne mi se kupuva se nadevam ke si se vratam na prvicna kilaza. Po celovreme sum vo edni trenerki. HELP

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 474
12.11.2011 14:21:53   
Natuska85
Кикичка и јас ја сакам диетата,додуша подослабната сум некои 2-3 кг ама сакам уштеееее.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 475
Страница:   <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.