Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Немој не ме радуј ,знам и немам коментари повеќе грешка се се сваќааа ...поетот сака да каже,...затоа почнавте да ми фалитее.досадно е малку а?Едвај чекам да си дојдам во Македонија
Форумот е форум . Секогаш ќе има различни мислења, различни ставови, што е и многу нормално. Нема човек - дупликат. Сите сме различни.
sakam da prasam nesto ako moze nekoj da mi kaze kako e procedurata za da se doploagaat predmeti za profesor. NEli go zavrsuvame fakulteto i sega trebalo nekoi pedagoski predmeti da se dopolagat nekoi ispiti za da mozes da predavas. Neli sega ke voveduvaat pretpriemnistvo vo osnovnite ucilista. i ke ima potreba od nastavnici pa zatoa ne e na odmet da se ima i ova. IMam slusano deka bitola na pedagoski se polagale isto i skopje no neznam koi i kako Koj ima vakvi informacii ili iskustvo neka pisi
jas ispadnav najgolema kavgadzika izgleda Od sega ne repliciram nikomu za da ne pomislite deka sum kojznae kakva ( a jas samo brzo se revoltiram i ne trpam nepravda ) Pozdrav do site vas od mene,i neka mi prosti nekoj ako sum go navredila...
Majmunce во право си. Испитите се полагаат на некој од Педагошките факултети во државата. Мислам дека се 4: методики, психологија и педагогија, но не ме фаќај за збор.
Инаку јас само што го направив и го дегустирав рецептов. Одличен е, фала РР
Женски добро тмурно утро и од мене(барем тука во Гевгелија) .Како сте ми?Јас сум се одморила за сите пари , среќно,пресреќно со баба му и дедо му .Денес 11.11.2011,многу голем ден ,сеа слушав на вести кинезите се тепале за термин за венчавка и за пораѓај со царски
Не нормална работа ама ако на некој му значе ОК е немам ништо против само што секој датум си има посебно значење за секој од нас без разлика кој број е тоа 10.10.10г или 11.11.11г некако полесно се памти ваљда затоа повеќе се тепаат ....Јас и маж ми на 6.6.2006 се фативме демек ѓаволски број нема да биди ништо паа еве хахахах се е во слога и разбирање
За прв пат пишувам денес на РР. Леле, цел ден глава не кренав од работа. Сега едвај чекам да си одам дома, и да не видам компјутер 2 дена (иако знам дека нема да издржам да не ѕирнам на РР што се случува ).
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.