|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
10.11.2011 12:47:08   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Морее ЖЕНИ кај сте ??? што е ова сите во зимски сон паѓате?? Почнавте да ми фалитеuser posted image user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 426
10.11.2011 12:47:53   
AnnaMolly RR
Тука сме, кикичка! Кој на работа, кој по дома. Јас еве на работа, а повеќе на форум.
Многу жестоки дискусии ни се развиле, па читам кој што се кара user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 427
10.11.2011 13:00:27   
kikicka
Немој не ме радуј user posted image ,знам и немам коментари повеќе грешка се се сваќааа ...поетот сака да каже,...затоа почнавте да ми фалитее.досадно е малку а?Едвај чекам да си дојдам во Македонија

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 428
10.11.2011 13:11:18   
AnnaMolly RR
А каде си сега, всушност? Читам дека не си во МК, ама поим немам каде си user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 429
10.11.2011 13:42:14   
kikicka
Хрватскааа сумм ми фале Македонија...колку и да се жалиме и да не ја бидува државата пак ни е најубава и најдрага!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 430
10.11.2011 21:34:47   
Pepelaska *
кај сте бе женски, гледам многу караници што е ова? не сме деца од 5 одделение ало? кикичка ајде уште малку ќе си дојдите

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 431
10.11.2011 21:56:11   
lilicka
Да ви кажам искрено форумов стана таратушницаа........незнам што им е на женивее искреноо,едни се караат едни се бранат.....изгледа ќе да е од времево што е променливоuser posted image
Почнува да станува досадноо!!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 432
10.11.2011 22:04:33   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Да ви кажам искрено форумов стана таратушницаа........незнам што им е на женивее искреноо,едни се караат едни се бранат.....изгледа ќе да е од времево што е променливоuser posted image
Почнува да станува досадноо!!!!

Форумот е форумuser posted image . Секогаш ќе има различни мислења, различни ставови, што е и многу нормално. Нема човек - дупликат. Сите сме различни.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 433
10.11.2011 22:25:30   
Natasa981
oo Viktori, pa kaj si ti.. te snema nesto:) Pozdrav zenicki, kako ste? Jas ziva nenaspana:)

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 434
10.11.2011 22:27:18   
majmunce
sakam da prasam nesto ako moze nekoj da mi kaze kako e procedurata za da se doploagaat predmeti za profesor. NEli go zavrsuvame fakulteto i sega trebalo nekoi pedagoski predmeti da se dopolagat nekoi ispiti za da mozes da predavas. Neli sega ke voveduvaat pretpriemnistvo vo osnovnite ucilista. i ke ima potreba od nastavnici pa zatoa ne e na odmet da se ima i ova. IMam slusano deka bitola na pedagoski se polagale isto i skopje no neznam koi i kako
Koj ima vakvi informacii ili iskustvo neka pisi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 435
10.11.2011 22:40:29   
kikicka
панаџур user posted image

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 436
10.11.2011 22:43:41   
miana
user posted image jas ispadnav najgolema kavgadzika izgledauser posted image  Od sega ne repliciram nikomu za da ne pomislite deka sum kojznae kakva ( a jas samo brzo se revoltiram i ne trpam nepravda ) Pozdrav do site vas od mene,i neka mi prosti nekoj ako sum go navredila...

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 437
10.11.2011 23:28:45   
Тања РР
Majmunce  во право си. Испитите се полагаат на некој од Педагошките факултети во државата. Мислам дека се 4: методики, психологија и педагогија, но не ме фаќај за збор.

Инаку јас само што го направив и го дегустирав рецептов.
Одличен е, фала РР

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 438
11.11.2011 7:29:49   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

oo Viktori, pa kaj si ti.. te snema nesto:) Pozdrav zenicki, kako ste? Jas ziva nenaspana:)

Тука сум Наташке, ама преморена од работа, па послабо пишувам. Инаку задолжително читкам кој, што, како user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 439
11.11.2011 10:24:17   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Да Богданчанка , 2 недели сигурно ќе си поседиме а може и повеќе,барај ме кога и да доаѓаш наваму.

dogovorenouser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 440
11.11.2011 11:22:02   
Natuska85
Женски добро тмурно утро и од мене(барем тука во Гевгелија) user posted image .Како сте ми?Јас сум се одморила за сите париuser posted image ,user posted image среќно,пресреќно со баба му и дедо муuser posted image .Денес 11.11.2011,многу голем денuser posted image ,сеа слушав на вести кинезите се тепале за термин за венчавка и за пораѓај со царскиuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 441
11.11.2011 11:52:42   
kikicka
Не нормална работа ама ако на некој му значе ОК е user posted image немам ништо против само што секој датум си има посебно значење за секој од нас без разлика кој број е user posted image тоа 10.10.10г или 11.11.11г некако полесно се памти ваљда затоа повеќе се тепаат user posted image ....Јас и маж ми на 6.6.2006 се фативме демек ѓаволски број нема да биди ништо паа еве хахахах се е во слога и разбирање user posted image

Непосредна врска до пораките: 442
11.11.2011 12:15:22   
Bogdancanka
da ne sedam badijala pred kom si zemav eden vakov cips

user posted image ajde koj e za?da ne mi dojde mnogu meneuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 11.11.2011 12:16:20 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 443
11.11.2011 14:52:24   
lilicka
Ах што убав ден.......една моја блиска другарка ми кажа дека е трудна и МНОГУ сум си среќнаа ми го разубави овој тмурен денuser posted image

Непосредна врска до пораките: 444
11.11.2011 14:55:11   
miana
[Одговори на пораката]

eve uste nesto da vi go razubavi denot ---http://opaa.mk/148-kukla-ili-bebe-2

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 445
11.11.2011 14:55:55   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR

da ne sedam badijala pred kom si zemav eden vakov cips

user posted image ajde koj e za?da ne mi dojde mnogu meneuser posted image user posted image user posted image

Богданчанка бе јас знам дека постојат и помали чипсови,неморало хххл да зимашuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 446
11.11.2011 15:42:26   
kikicka
ХАХАХХА знае дека сите сме јадачи тука затоа поголемо посигурно да не снема случајно после што правимеuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 447
11.11.2011 16:00:49   
Annet
jas od kaj se narucav tavce-gravce ,sega i na blakceto mu navrtev........aiiiiii kriza za jadenje,breeeeee,sega se mislam za nekoe vreme da napravam i brusketi;-)))) povelete user posted image

Непосредна врска до пораките: 448
11.11.2011 16:01:35   
Maca25
За прв пат пишувам денес на РР. Леле, цел ден глава не кренав од работа. Сега едвај чекам да си одам дома, и да не видам компјутер 2 дена (иако знам дека нема да издржам да не ѕирнам на РР што се случува user posted image ).

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 449
11.11.2011 16:03:07   
Maca25
Анет браво за сликава. баш ова ќе го направам вечер како вечеричка, брускети со домати, маслинки и босилек...мммм....може и пармезан одозгора...њам, њам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 450
Страница:   <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.