|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
20.11.2011 19:16:12   
Viktori
Честито и од мене.
Јас сум денес гроги. Вчера бевме на гудбај парти на една другарка која се враќа во Англија, а после тоа забегавме во Браво со мм. Па и се запивме, денес цел ден се гасам со Синалко некое грдо...

user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 576
21.11.2011 2:38:36   
Olivia
Viktori ma , te vidov vcera ti mavtav od kola ama ti ne me viduvase :P
Denes bese dolg i raboten den za mene,cel den vo Ramstor na "Denovi na Zenata" pa sega se pribrav od slava, Dobra nok.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 577
21.11.2011 10:28:22   
Snowhite RR
Честита слава и честито име на сите кои слават
Јас славам име за син ми
Повелете на име вечерuser posted image покасно ќе почестам од слатките, сега сум на хром, а и батериајта од апартот ми се полни

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 578
21.11.2011 10:34:20   
AnnaMolly RR
Честито име на Михаил! Далеку сте, инаку ќе дојдев јас прва на слатки! user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 579
21.11.2011 10:36:46   
kikicka
Вечно име нека му е за многу години слава!
Блонд уште многу години да си дочекате и да си славите заедно!

< Поракaта ја уредил kikicka -- 21.11.2011 10:44:27 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 580
21.11.2011 10:41:58   
Natuska85
Вечно име на син ти Сноувајт, за многу години да ви е празникот. user posted image

Ние од денес се  стара шемаuser posted image .Се вративме синоќа од Гев. и кога тргнавме бев многу тажна,очите полни солзи,ама кога си влегов домче многу ми беше убаво.Дома си е дома бе налиuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 581
21.11.2011 11:06:22   
blond
Вечно име и вечна слава на оние што ја имаат.

Натушке, јас кога си одам од кај моите се си велам: Ајде ред солзи, ред мрсоли ќе има по пат user posted image user posted image
Ама да, дома си е дома.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 582
21.11.2011 11:12:19   
rina13
neka im e vecno imeto na site sto slavat, ah koga jas sum kaj moite se osekjam ko teen da sum uste kafinja mafinja drugarki, prijateli i na brat mi i na moite  nonstop guzva taka sekogas e tamu + ima koj da mi go cuva deteto,a koga si odam majka mi place standard, i koga ke se vratam doma me mava depresija sami ja i bebeto po celi denovi.

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 583
21.11.2011 15:34:55   
Pepelaska *
Вечно име на Михаил и на сите што слават денеска. Јас денес си отидов на шопинг конечно си се подновив со тренерки ми се свиѓа како ми стојат сум оослабела без оглед на благото што го јадам user posted image јее, значи не се секирајте женски.И за Мартин си изнакупив ствари се изнашетав сама и уживанција лек за душа било ова шетањето.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 584
21.11.2011 15:48:24   
Yummy Mammy
I jas imam edna Mihaela od pred mesec dena i uste ne sme se naviknale da slavime ime... aj od slednata godina i jas ke vikam gosti :p

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 585
21.11.2011 15:51:59   
Maca25
честито име на сите што си слават!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 586
21.11.2011 16:01:23   
mila mama
Поздрави и честитки и од мене: мила моја бабичко нека ти е среќна и вечна слава, да си ми жива и здрава! Вечно име на сите што слават!

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 587
21.11.2011 18:55:55   
Martins mom
Ај за многу години славата и вечно име на сите што слават!!! 

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 588
21.11.2011 22:08:12   
Џесика
Многу убав празник, денов посебно си го сакам, на денешен ден мм ме бараше од мама user posted image
Инаку има ли некој онлајн? Јас сум утепана, не ми треба ништо за јадење и пиење, ама еден кревет и ќебенце ќе завршат работа, за цела недела ми се доволни само тие две ствариuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 589
21.11.2011 22:37:25   
Natuska85
Џес може ваков????user posted image   п.с. земи си ќебе од домаuser posted image user posted image user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 21.11.2011 22:38:16 >

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 590
21.11.2011 22:42:34   
Maca25
и јас доаѓам ваму кај натушка!!!user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 591
21.11.2011 22:45:14   
Natuska85
Мацо а да си каснеме јас и ти нешто,мене уште не ми се спиеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 592
21.11.2011 22:49:22   
Maca25
мене ама ич не ми се јаде...на некоја терапија за полицистични јајници ме ставија и откако ги појам апчињата ама ич не осеќам глад. јадам само колку да го испијам апчето, затоа што за време на оброк се пие. 

Непосредна врска до пораките: 593
22.11.2011 13:18:26   
Pepelaska *
Што си правите женски , денес тмурно и ладно нема шетање, ај кажете ми некоја идеја за поклон за 5 годишно девојче? И имам се купувано играчки ,алишта ,кукли за овие 5 години сакам сега да е нешто поинтересно?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 594
22.11.2011 13:23:33   
Maca25
книги! има преубави книги со бајки.

Непосредна врска до пораките: 595
22.11.2011 13:27:26   
Pepelaska *
па баш се мислев ама не бев сигурна дали е добра идеја.Таа оди в градинка а здравје од есен прваче па сигурно добро би и дошло а,фала ти Маца

Непосредна врска до пораките: 596
22.11.2011 13:28:51   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Што си правите женски , денес тмурно и ладно нема шетање, ај кажете ми некоја идеја за поклон за 5 годишно девојче? И имам се купувано играчки ,алишта ,кукли за овие 5 години сакам сега да е нешто поинтересно?

Ima mnogu ubava detska enciklopedija na prosvetno delo,ja ima po knizarnicive..Za taa vozrast ti e taman...

Непосредна врска до пораките: 597
22.11.2011 17:43:35   
mama26
lelee 5 min ne mozam da posedam me brkaat od kompjuter..od rabota dojdov samo sto dojdov jadenje nabrzina za sinceto pa za kuceto pa za maceto [ ova ne lazam ] imam navistina polna kuka user posted image mislam sarko e nadvor samouser posted image i taka moj den poln so nataka navaka i da se priberam bozem ama aj  user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 598
22.11.2011 19:06:22   
temjana
Денеска после незнам колку време т.е месеци се во прашање, излегов малку до гтц во потрага по чизми. Абе овие се ненормални со цениве!!! Од 6000 до 30000 денари болесници, ме нанервираа ама опасно. И така со подвиткан опаш и смрзнати стапала си се вратив дома си подгреав манџата од завчера и со 2-3 ракиички се утешив дека ќе дојдат подобри времињаuser posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 599
22.11.2011 19:09:23   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana

Денеска после незнам колку време т.е месеци се во прашање, излегов малку до гтц во потрага по чизми. Абе овие се ненормални со цениве!!! Од 6000 до 30000 денари болесници, ме нанервираа ама опасно. И така со подвиткан опаш и смрзнати стапала си се вратив дома си подгреав манџата од завчера и со 2-3 ракиички се утешив дека ќе дојдат подобри времињаuser posted image

Темјана оди во помалите градови исти чизми ниски цени!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 600
Страница:   <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Najubavo Ima :)
galena7

Koe ime vi e najubavo?

Ileana (5%)

Iliana (7%)

Joana (27%)

Ilina (39%)

Alina (9%)

Ilijana (13%)

Број на сите гласови: 238

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!