Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Честито и од мене. Јас сум денес гроги. Вчера бевме на гудбај парти на една другарка која се враќа во Англија, а после тоа забегавме во Браво со мм. Па и се запивме, денес цел ден се гасам со Синалко некое грдо...
"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Честита слава и честито име на сите кои слават Јас славам име за син ми Повелете на име вечер покасно ќе почестам од слатките, сега сум на хром, а и батериајта од апартот ми се полни
neka im e vecno imeto na site sto slavat, ah koga jas sum kaj moite se osekjam ko teen da sum uste kafinja mafinja drugarki, prijateli i na brat mi i na moite nonstop guzva taka sekogas e tamu + ima koj da mi go cuva deteto,a koga si odam majka mi place standard, i koga ke se vratam doma me mava depresija sami ja i bebeto po celi denovi.
Вечно име на Михаил и на сите што слават денеска. Јас денес си отидов на шопинг конечно си се подновив со тренерки ми се свиѓа како ми стојат сум оослабела без оглед на благото што го јадам јее, значи не се секирајте женски.И за Мартин си изнакупив ствари се изнашетав сама и уживанција лек за душа било ова шетањето.
Многу убав празник, денов посебно си го сакам, на денешен ден мм ме бараше од мама Инаку има ли некој онлајн? Јас сум утепана, не ми треба ништо за јадење и пиење, ама еден кревет и ќебенце ќе завршат работа, за цела недела ми се доволни само тие две ствари
мене ама ич не ми се јаде...на некоја терапија за полицистични јајници ме ставија и откако ги појам апчињата ама ич не осеќам глад. јадам само колку да го испијам апчето, затоа што за време на оброк се пие.
Што си правите женски , денес тмурно и ладно нема шетање, ај кажете ми некоја идеја за поклон за 5 годишно девојче? И имам се купувано играчки ,алишта ,кукли за овие 5 години сакам сега да е нешто поинтересно?
Што си правите женски , денес тмурно и ладно нема шетање, ај кажете ми некоја идеја за поклон за 5 годишно девојче? И имам се купувано играчки ,алишта ,кукли за овие 5 години сакам сега да е нешто поинтересно?
Ima mnogu ubava detska enciklopedija na prosvetno delo,ja ima po knizarnicive..Za taa vozrast ti e taman...
lelee 5 min ne mozam da posedam me brkaat od kompjuter..od rabota dojdov samo sto dojdov jadenje nabrzina za sinceto pa za kuceto pa za maceto [ ova ne lazam ] imam navistina polna kuka mislam sarko e nadvor samo i taka moj den poln so nataka navaka i da se priberam bozem ama aj
Денеска после незнам колку време т.е месеци се во прашање, излегов малку до гтц во потрага по чизми. Абе овие се ненормални со цениве!!! Од 6000 до 30000 денари болесници, ме нанервираа ама опасно. И така со подвиткан опаш и смрзнати стапала си се вратив дома си подгреав манџата од завчера и со 2-3 ракиички се утешив дека ќе дојдат подобри времиња
Денеска после незнам колку време т.е месеци се во прашање, излегов малку до гтц во потрага по чизми. Абе овие се ненормални со цениве!!! Од 6000 до 30000 денари болесници, ме нанервираа ама опасно. И така со подвиткан опаш и смрзнати стапала си се вратив дома си подгреав манџата од завчера и со 2-3 ракиички се утешив дека ќе дојдат подобри времиња
Темјана оди во помалите градови исти чизми ниски цени!