|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
15.11.2011 23:56:41   
Maca25
Брзо оздравување на Цирил! И на Оливиа! И јас деновиве сум како од трактор прегазена, за ништо не ме бива!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 526
15.11.2011 23:58:01   
Tanjicka
imame li nekoja ringerajka od Strumica?

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 527
16.11.2011 12:06:41   
AnnaMolly RR
Женски, како сте денес? Пенелопа, Цирил подобар ли е? Оливија, ти како си?

Денес ни е слава, треба да трчам дома после работа да сервираме со свеки. Ја организирав сестра ми да го причува Филип на час-два зашто ми е лепенка, не можам до ве-це од него да отидам и ако ми е дома ќе ме полуди, ништо нема да можам да направам.

Ајде кој е за, повелете вечер user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Tanjicka)
Непосредна врска до пораките: 528
16.11.2011 12:10:00   
Maca25
Среќна слава Ана Моли! А што славите, мислам кој празник е денес? 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 529
16.11.2011 12:10:50   
Pepelaska *
Побрзо да оздрави Цирил и сите што се болни еве и јас нешто безвезно се осеќам се ме боли незнам што е , се ме нервира и ми смета веќе ќе полудам.
Анамоли за многу години славата, а која слава е денес?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 530
16.11.2011 13:02:05   
AnnaMolly RR
Денес е Свети Ѓорѓија, мрсен. Знам дека има уште еден Свети Ѓорѓија зимоска, ама тој секогаш е посен.
Ние за денес спремавме посно зашто се паѓало во среда. Не се разбирам во ова, ама така рече свеки user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 531
16.11.2011 16:24:02   
arh_diz
Srekna slava AnnaMolly
penelopa kako e Ciril

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 532
16.11.2011 23:25:15   
Olivia
Dobrovecer zenicki, denes demek mi bese podobro ama vecerva pak klapnav nemozam da disam od sinusive a utre e golem den za mene sum zaboravila da se pofalam deka pocnuv da rabotam i utre moram da se pokazam na delo so eden proekt, pokraj site neubavi raboti sto mi se slucija periodov pocnuvam da se odnesuvam konecno samostojno.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 533
16.11.2011 23:47:43   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjicka

Јас!

< Поракaта ја уредил Тања РР -- 16.11.2011 23:48:23 >

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Tanjicka)
Непосредна врска до пораките: 534
17.11.2011 9:16:14   
miana
Тодоров го затвори невролошкото одделение во штипската клиника user posted image user posted image   16.11.2011 | 16:17 user posted image Извор: Нетпрес user posted image Прочитано: 1178 пати user posted image user posted image Испрати на пријател user posted image user posted image Сподели на Facebook user posted image user posted image Зголеми го фонтот user posted image user posted image Намали го фонтот   Министерот за здравство, Никола Тодоров, донесе одлука за затворање на невролошкото одделение во штипската Клиничка болница.   Тодоров објасни дека донел ваква одлука оти бил шокиран од глетката на клиниката и од лошите услови во кои биле сместени пациентите.

Тој рече дека и пацинетите и персоналот заслужуваат похумани услови за работа, а не нечисти тоалети и соби, како и прозорци кои не се затвораат.

Министерот за утре најави дека ќе донесе одлука каде ќе бидат распоредени вработените и пациентите од оваа одделение.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 535
17.11.2011 9:18:38   
miana
iZVINETE NEZNAEV KAJ DA GO STAVAM OVA ...Sakam samo da go POZDARAM Ministerov....ALAL DA MU  E user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se nadevam se slozuvate so mene...BRAVO za ministerov -zavcera gi fati na spienje ,sega ova-alal da mu euser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 536
17.11.2011 9:50:24   
AnnaMolly RR
Женски, добро утро. Денес не ми почна убаво денот, мајка ми ми кажа дека мора да прави хистеректомија, ќе и ја вадат матката и јајниците зашто има тумор. Почнал да се шири и неопходна е операција. Малку се исплашив, ама како вечен оптимист се надевам дека се ќе помине како што треба.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 537
17.11.2011 9:58:53   
Luci
Тања, Tanjicka прашуваше дали има некоја РР-ка од Струмица зошто сака да купи чизми што ги видела на ФБ страната на дуќанот Степ Ап што се наоѓа во Глобал на прв спрат. Дали можеби имаш купувано некогаш ти од таму или некој твој близок, дали се квалитетни? Продавачката од дуќанот тврди дека станува збор за квалитетни и кожни чизми ама сепак, продавачка ко продавачка се ќе каже за да продаде нештоuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjicka

Јас!

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 538
17.11.2011 10:37:01   
Annet
more da dojde i vo Veles da vidi kakva e nasava bolnica,posebno ginekologija i akuserstvo,da vidi vo kakvi uslovi se ragaat nasite decinja....i da dojde vo oddelot za imunizacija da vidi kako se tretiraat nasute bebinja ,vo koi uslovi cekat red za vakcina.a bre neka mu e alal za ova.

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Тодоров го затвори невролошкото одделение во штипската клиника user posted image user posted image   16.11.2011 | 16:17 user posted image Извор: Нетпрес user posted image Прочитано: 1178 пати user posted image user posted image Испрати на пријател user posted image user posted image Сподели на Facebook user posted image user posted image Зголеми го фонтот user posted image user posted image Намали го фонтот   Министерот за здравство, Никола Тодоров, донесе одлука за затворање на невролошкото одделение во штипската Клиничка болница.   Тодоров објасни дека донел ваква одлука оти бил шокиран од глетката на клиниката и од лошите услови во кои биле сместени пациентите.

Тој рече дека и пацинетите и персоналот заслужуваат похумани услови за работа, а не нечисти тоалети и соби, како и прозорци кои не се затвораат.

Министерот за утре најави дека ќе донесе одлука каде ќе бидат распоредени вработените и пациентите од оваа одделение.

Непосредна врска до пораките: 539
17.11.2011 10:37:58   
Annet
ahh mila,samo da bide se vo red,nikoj ne sakame ama nikoj ne znaeme sto si nosime,i alal da ti e sto si optimist;-))) te guskam silno;-)user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Женски, добро утро. Денес не ми почна убаво денот, мајка ми ми кажа дека мора да прави хистеректомија, ќе и ја вадат матката и јајниците зашто има тумор. Почнал да се шири и неопходна е операција. Малку се исплашив, ама како вечен оптимист се надевам дека се ќе помине како што треба.

Непосредна врска до пораките: 540
17.11.2011 10:38:43   
Annet
mene denov ubavo mi pocna se si stasav doma,sega tuka so vas da se podruzam.....pozdravce i imajte ubav den i mislete samo pozitivnouser posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 541
17.11.2011 10:46:34   
Maca25

Мила, ти испраќам милиони прегратки да те утешат во овие моменти. и посакувам многу многу среќа и здравје на мајка ти. Остани оптимист и имај само позитивна мисла, се ќе биде во ред! user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 542
17.11.2011 10:46:45   
libra.n

Istoto kaj majka mi se sluci pred 7 godini, pa eve doceka i vnuce da gleda :-) samo optimizam, nejze i pomogna voljata za zivot i sekako verbata vo Boga.

< Поракaта ја уредил libra.n -- 17.11.2011 10:47:35 >

Непосредна врска до пораките: 543
17.11.2011 10:54:46   
AnnaMolly RR
Фала за поддршката, се надевам ова добро ќе заврши. Веќе цела година е со крвавење, терапија и слично, ама ете ќе мора да се оперира, најверојатно во јануари. 

Live and let live

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 544
17.11.2011 10:56:36   
temjana
ана моли не се грижи, за наша среќа имаме навистина добри доктори од оваа област. Мајка ми пред 5-6 години ја имаше истата дијагноза и во чаир ја оперираа и извадија се, па сега фала му на бога нема никакви проблеми. За 7 дена си ја земавме домче и ја негувавме како бебеuser posted image . Единствено што ќе мора понатаму да внимава нема да смее повеќе од пола килограм да дигне и навистина ќе треба да се чува. Ти праќам илјада гушки и бакнежи и само позитивно се ќе биде во ред user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 545
17.11.2011 10:59:11   
kikicka

Офф јас ова го преживеав на 15 години исто на мајка ми и извадија толку години да не видат дека има нешто во последен момент али се испадна во најдобар ред ,мисли само позитивно како што си тргнала веќе user posted image .

Оливијаа после дождот сонце изгрева,се ке се среди!!!user posted image user posted image за вас .

Е сега мене уште сабајле ратно стање ,еве ја Леона точекот го превртува ,механичар она поправа,грбот ме боли али ке се опоравам после едно кафенце.
user posted image Повелете!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 546
17.11.2011 11:25:31   
Maca25
Фала на кафица!!! што убава шољичка за кафе!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 547
17.11.2011 11:31:42   
kikicka
остај ептен за свестување ,наспана сум ама некако денес ме мрзе многу, надвор ладноо има малку снег овде!!! брррррр

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 548
17.11.2011 11:36:15   
Calypso

Samo ti bidi si optimist, se ke bide vo red. Pozitivnata misla mnogu znaciuser posted image

Inaku, dobar den i od meneuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 549
18.11.2011 1:17:48   
Olivia
AnnaMolly podrskata sto ja davame neka bide upatena do mamicka, ti si silna i si i potrebana mnogu sega so tvojot optimizam , bidete silni i se ke mine, samo so lesno da e.

Kikicka fala duso na ohrabruvanjeto, izvesen period nema "NIE" , koga ke zacvrsnam malku mnogu imam da pisuvam niz sto pominuvam, sega mi e najbitno da se posvetam na nesto drugo sto ke mi dade volja za ponatamu a toa e karierata, rabotniot den denes nemozese da pomine podobar, se nadevam ke imam uspeh, jas sum golem borec i sekoj trnliv pat ke go izodam!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

koga pocnavte so dohrana?
zzaa

koga pocnavte so dohrana?

na 4 meseci (43%)

na 5 meseci (33%)

na 6 meseci (24%)

Број на сите гласови: 84

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!