Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Женски, како сте денес? Пенелопа, Цирил подобар ли е? Оливија, ти како си?
Денес ни е слава, треба да трчам дома после работа да сервираме со свеки. Ја организирав сестра ми да го причува Филип на час-два зашто ми е лепенка, не можам до ве-це од него да отидам и ако ми е дома ќе ме полуди, ништо нема да можам да направам.
Побрзо да оздрави Цирил и сите што се болни еве и јас нешто безвезно се осеќам се ме боли незнам што е , се ме нервира и ми смета веќе ќе полудам. Анамоли за многу години славата, а која слава е денес?
Dobrovecer zenicki, denes demek mi bese podobro ama vecerva pak klapnav nemozam da disam od sinusive a utre e golem den za mene sum zaboravila da se pofalam deka pocnuv da rabotam i utre moram da se pokazam na delo so eden proekt, pokraj site neubavi raboti sto mi se slucija periodov pocnuvam da se odnesuvam konecno samostojno.
Тодоров го затвори невролошкото одделение во штипската клиника 16.11.2011 | 16:17 Извор: Нетпрес Прочитано: 1178 пати Испрати на пријател Сподели на Facebook Зголеми го фонтот Намали го фонтот Министерот за здравство, Никола Тодоров, донесе одлука за затворање на невролошкото одделение во штипската Клиничка болница. Тодоров објасни дека донел ваква одлука оти бил шокиран од глетката на клиниката и од лошите услови во кои биле сместени пациентите.
Тој рече дека и пацинетите и персоналот заслужуваат похумани услови за работа, а не нечисти тоалети и соби, како и прозорци кои не се затвораат.
Министерот за утре најави дека ќе донесе одлука каде ќе бидат распоредени вработените и пациентите од оваа одделение.
iZVINETE NEZNAEV KAJ DA GO STAVAM OVA ...Sakam samo da go POZDARAM Ministerov....ALAL DA MU E Se nadevam se slozuvate so mene...BRAVO za ministerov -zavcera gi fati na spienje ,sega ova-alal da mu e
Женски, добро утро. Денес не ми почна убаво денот, мајка ми ми кажа дека мора да прави хистеректомија, ќе и ја вадат матката и јајниците зашто има тумор. Почнал да се шири и неопходна е операција. Малку се исплашив, ама како вечен оптимист се надевам дека се ќе помине како што треба.
Тања, Tanjicka прашуваше дали има некоја РР-ка од Струмица зошто сака да купи чизми што ги видела на ФБ страната на дуќанот Степ Ап што се наоѓа во Глобал на прв спрат. Дали можеби имаш купувано некогаш ти од таму или некој твој близок, дали се квалитетни? Продавачката од дуќанот тврди дека станува збор за квалитетни и кожни чизми ама сепак, продавачка ко продавачка се ќе каже за да продаде нешто
more da dojde i vo Veles da vidi kakva e nasava bolnica,posebno ginekologija i akuserstvo,da vidi vo kakvi uslovi se ragaat nasite decinja....i da dojde vo oddelot za imunizacija da vidi kako se tretiraat nasute bebinja ,vo koi uslovi cekat red za vakcina.a bre neka mu e alal za ova.
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Тодоров го затвори невролошкото одделение во штипската клиника 16.11.2011 | 16:17 Извор: Нетпрес Прочитано: 1178 пати Испрати на пријател Сподели на Facebook Зголеми го фонтот Намали го фонтот Министерот за здравство, Никола Тодоров, донесе одлука за затворање на невролошкото одделение во штипската Клиничка болница. Тодоров објасни дека донел ваква одлука оти бил шокиран од глетката на клиниката и од лошите услови во кои биле сместени пациентите.
Тој рече дека и пацинетите и персоналот заслужуваат похумани услови за работа, а не нечисти тоалети и соби, како и прозорци кои не се затвораат.
Министерот за утре најави дека ќе донесе одлука каде ќе бидат распоредени вработените и пациентите од оваа одделение.
ahh mila,samo da bide se vo red,nikoj ne sakame ama nikoj ne znaeme sto si nosime,i alal da ti e sto si optimist;-))) te guskam silno;-)
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Женски, добро утро. Денес не ми почна убаво денот, мајка ми ми кажа дека мора да прави хистеректомија, ќе и ја вадат матката и јајниците зашто има тумор. Почнал да се шири и неопходна е операција. Малку се исплашив, ама како вечен оптимист се надевам дека се ќе помине како што треба.
Мила, ти испраќам милиони прегратки да те утешат во овие моменти. и посакувам многу многу среќа и здравје на мајка ти. Остани оптимист и имај само позитивна мисла, се ќе биде во ред!
Istoto kaj majka mi se sluci pred 7 godini, pa eve doceka i vnuce da gleda :-) samo optimizam, nejze i pomogna voljata za zivot i sekako verbata vo Boga.
< Поракaта ја уредил libra.n -- 17.11.2011 10:47:35 >
Фала за поддршката, се надевам ова добро ќе заврши. Веќе цела година е со крвавење, терапија и слично, ама ете ќе мора да се оперира, најверојатно во јануари.
ана моли не се грижи, за наша среќа имаме навистина добри доктори од оваа област. Мајка ми пред 5-6 години ја имаше истата дијагноза и во чаир ја оперираа и извадија се, па сега фала му на бога нема никакви проблеми. За 7 дена си ја земавме домче и ја негувавме како бебе . Единствено што ќе мора понатаму да внимава нема да смее повеќе од пола килограм да дигне и навистина ќе треба да се чува. Ти праќам илјада гушки и бакнежи и само позитивно се ќе биде во ред
Офф јас ова го преживеав на 15 години исто на мајка ми и извадија толку години да не видат дека има нешто во последен момент али се испадна во најдобар ред ,мисли само позитивно како што си тргнала веќе .
Оливијаа после дождот сонце изгрева,се ке се среди!!! за вас .
Е сега мене уште сабајле ратно стање ,еве ја Леона точекот го превртува ,механичар она поправа,грбот ме боли али ке се опоравам после едно кафенце. Повелете!
Samo ti bidi si optimist, se ke bide vo red. Pozitivnata misla mnogu znaci
Inaku, dobar den i od mene
Kikicka fala duso na ohrabruvanjeto, izvesen period nema "NIE" , koga ke zacvrsnam malku mnogu imam da pisuvam niz sto pominuvam, sega mi e najbitno da se posvetam na nesto drugo sto ke mi dade volja za ponatamu a toa e karierata, rabotniot den denes nemozese da pomine podobar, se nadevam ke imam uspeh, jas sum golem borec i sekoj trnliv pat ke go izodam!