|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
18.11.2011 2:17:28   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Тања, Tanjicka прашуваше дали има некоја РР-ка од Струмица зошто сака да купи чизми што ги видела на ФБ страната на дуќанот Степ Ап што се наоѓа во Глобал на прв спрат. Дали можеби имаш купувано некогаш ти од таму или некој твој близок, дали се квалитетни? Продавачката од дуќанот тврди дека станува збор за квалитетни и кожни чизми ама сепак, продавачка ко продавачка се ќе каже за да продаде нештоuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjicka

imame li nekoja ringerajka od Strumica?

Јас!

Да пукнам ако ми текнува кој е тој бутик. Баш утре ќе прошетам низ Глобал и ќе видам за каков бутик станува збор, од чие производство им се чизмите.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 551
18.11.2011 8:34:50   
Luci
Добро утро РР-ки, како сте? Повелете кафе и доручек од мене
user posted image
user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 552
18.11.2011 9:06:57   
Felly RR
Леле Луци уште посабајлечки колку си се изнамачила да спремаш.user posted image
Добро утро и од мене!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 553
18.11.2011 9:14:39   
Yummy Mammy
Dobro utro. Eve od mene desertot

Vcera gi pravev, uste se svezi... mmm... dodusa eurokremot poveke mi bese vo tepsijata otkolku vnatre vo kiflickite ama nema veze, ko za prv pat super se

uuups, kaj mi e slikata?! user posted image

< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 18.11.2011 9:15:37 >

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 554
18.11.2011 10:56:43   
kikicka
Си ја апнала каде е? Довро утро и од мене женички.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 555
18.11.2011 11:10:56   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

AnnaMolly podrskata sto ja davame neka bide upatena do mamicka, ti si silna i si i potrebana mnogu sega so tvojot optimizam , bidete silni i se ke mine, samo so lesno da e.

Kikicka fala duso na ohrabruvanjeto, izvesen period nema "NIE" , koga ke zacvrsnam malku mnogu imam da pisuvam niz sto pominuvam, sega mi e najbitno da se posvetam na nesto drugo sto ke mi dade volja za ponatamu a toa e karierata, rabotniot den denes nemozese da pomine podobar, se nadevam ke imam uspeh, jas sum golem borec i sekoj trnliv pat ke go izodam!

Секогаш сме се покажале како суштества што се непокорливи,така и ќе биде,некогаш мора некои работи да се жртвуваат за друго добро или за сопствениот мир.И што можеме освен да продолжиме понатаму,некогаш се прашуваш зошто?! али некои работи се случуваат со причина,ништо не е случајно .... и добрите луѓе што сејат добрина плаќаат казна!!!!

скоро гледав на очајни домакинки лек како да се ослободиш од чуствата што те мачат ,олесни се со пишување на писмо со се што сакаш да му кажеш на некој ,но не го праќај.едноставно ослободи ја главата од секакви мисли дај си Мир.

http://www.youtube.com/watch?v=Tth-8wA3PdY

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 556
18.11.2011 13:00:12   
Pepelaska *
Добар ден женски како сте? Анамоли имаш и од мене поддршка и позитивна енергија за мајка ти сепак нашите родители се оние кои направиле се за нас и мора да сме секогаш тука за нив ама баш секогаш, Оливиа не те познавам ама гледам дека си силна личност, ќе помине се ама како само оној кој го минал знае. Имаш и од мене поддршка.
И јас сум инаку катастрофа , бракот ми се распаѓа за обични банални работи, тапкам во место и немам сила веќе да се борам за некој кој не му е гајле. Ама и тоа ќе помине.Се пријавив за работа на едно место се надевам ќе почнам да одам па белки ќе тргне се на подобро

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 557
18.11.2011 13:15:24   
penelopa
Поздрав и од мене, после 6 дена поминати во болница вчера не пуштија дома полека закрепнува user posted image Би сакала да ви дадам некој охрабрувачки збор на сите што ви треба но едноставно и самата сум толку разочарана од се.... се надевам дека не чека поубав период... барем да сме здрави другото само ќе си дојде.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 558
18.11.2011 13:26:21   
kikicka
user posted image user posted image user posted image Толку ми е жал за сите што поминувате низ ваков период,не ве познавам а некако и јас сум тажна за вас! Ве засакав стварно

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 559
19.11.2011 8:44:53   
Luci
Добро утро РР-ки, имајте убав ден. Јас сум денес мнооогу среќна, се породи другарка ми и има ќеркичкаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Повелете ве частам во нејзино име
user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 560
19.11.2011 13:34:48   
Палешка РР
Нека е жива и здрава ќерката на другарка ти  luci. user posted image

Што апетит ми отвори сега...user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 561
19.11.2011 14:09:18   
Snowhite RR
Здраво рр-ки, како сте, одамна не сум пишала, значи какво време динамично, не ми се верува, немам седнато ни 5 минути, ако ми верувате, да уживам малку во спратот што си го направивме.
Инаку се спрема за името на син ми во понеделник, за име не се кани, ама јас ќе ви речам Повелете на имеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 562
19.11.2011 14:39:07   
kikicka
Нека и е златно бебето! Ние сега си дојдивме бевме надвор на снегче малку и не скаше дома да си оди,плачеше,еве сега заспа па мама ручек да спрема.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 563
19.11.2011 14:48:11   
Yummy Mammy
Kikicka, kade zivees? Kade ima snekce?

Непосредна врска до пораките: 564
19.11.2011 15:33:33   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Kikicka, kade zivees? Kade ima snekce?

Во Хрватска ќе ви пуштам за некој ден и Мк ке дојде.user posted image леле колку се радувам на овој зимски период ,празници украсување овде веќе се е украсено по трговските и градовите.

Непосредна врска до пораките: 565
20.11.2011 15:29:23   
Martins mom
Женски, ај повелете на попладневно кафенце и заблажувањеuser posted image

user posted image

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 566
20.11.2011 15:45:48   
Yummy Mammy
Uf kako dobro bi mi dosle i kafeto i kolacite, posebno onie cokoladnite. Tuku sto se vrativ od dvocasovna prosetka so user posted image resiv da pocnam da se vrakam vo forma so brzo odenje od centar do vlae i nazad. Na vrakanje bev vo iskusenie da si kupam sitni kolaci od Mocart, no oddoleav na iskusenieto. Se vrativ doma i se napiv planinski caj so limon.
user posted image za meme user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Женски, ај повелете на попладневно кафенце и заблажувањеuser posted image

user posted image

user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 567
20.11.2011 16:05:09   
Martins mom
Богами, браво...не е мала работа да го избегнеш искушението-благоuser posted image user posted image Карактер сиuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 568
20.11.2011 16:13:46   
Yummy Mammy
Ke vidime do koga user posted image vezbanjevo ne mi e tesko, ama cokoladoooo...

Непосредна врска до пораките: 569
20.11.2011 16:30:31   
Martins mom
Абе ај, еднаш се живее, ако не си каснеме на овој свет, кога...
Јас преѓе се скарав со свеќи, ми поклони едни тренерки долен дел, ги купила, ама не ги пробала, и’ изгледале како да се големи за нејзе, па си рекла да ми ги даде мене, јас сум била поширока од неаuser posted image user posted image user posted image user posted image Мислам уаааауууuser posted image user posted image Не дека јас сум некоја слаба, ама таа ми бега со минимум 10 кила плус. Жената си увртела во глава дека е многу слаба. И реков да ги даде на ќерка и, ама таа била слабичка (а бај д веј носиме исто бројчеuser posted image ).Ех, колку е убаво да имаш ваква самодоверба...ех, колку е лесно да си шупелкаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 570
20.11.2011 16:34:23   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Ех, колку е убаво да имаш ваква самодоверба...ех, колку е лесно да си шупелкаuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Не е за смеење, ама кога ќе си увртат ова стариве нешто во глава, иди па докажи се со нив.
што не и ги врати и не и рече да ти ги смени од таму каде што ги купила?!?! јас тоа би го направила.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 571
20.11.2011 16:44:27   
Martins mom
Јас му ги препоклонив на мм, мада и него му се малку големкиuser posted image Кој знае што ме замислува свекрвиштево мене...или во нејзините очи сум толку големаuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 572
20.11.2011 16:59:13   
Maca25
море добро е што си голема, а не мала...тогаш немаше да те види user posted image user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 573
20.11.2011 17:44:05   
blond
ЖенЦки user posted image ај да ве почастам нешто, до денес една година од веридбата user posted image

За сечиј вкус...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 574
20.11.2011 18:55:13   
Maca25
честито блонд!!! па да ви честитаме и годишнина од свадба набргу!

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Kako?
Jana9

Kako se porodivte?

Lesno (43%)

Tesko (57%)

Број на сите гласови: 7

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!