Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
lelee 5 min ne mozam da posedam me brkaat od kompjuter..od rabota dojdov samo sto dojdov jadenje nabrzina za sinceto pa za kuceto pa za maceto [ ova ne lazam ] imam navistina polna kuka mislam sarko e nadvor samo i taka moj den poln so nataka navaka i da se priberam bozem ama aj
мамаа26 те чекамее да ни истумачиш на темата за соништа!
хахахахах све се откачило бре ненормални се со цениве, и после купувај во Грција и Бугарија, демек нелојална клиентела сме биле а со цената у фаца ме праи будала и уште за мои пари ме праи клошар коа му викам фала пријатно....е па ке јадам од манџичката од завчера ама и на море ќе си одам место чизмите негови да ги купам, а он нека лупа цени, на куков ден ќе му купам!!!
Темјана ме изнасмеа бре Еве и ние со мм пред малку се вративме од шопинг, (овој пат мм се частеше) и стварно ко од ракав лупаат цени, нереални. Ама ние во Гевгелија мака си имаме од грциве што идат тука да пазарат. Ги има секаде, и продавачкиве седат со речници во рака и учат грчки. Баш им е гајле дали нас ни е скапо.
Da vi posakam ubavo popladne, mene ne mi se mrdnuva od krevet ubavo toplicko, konecno sum podobro nastinkava ko da si odi, pa vreme e da go zgrabcam vikendov sto doaga za druzenje i zabava. Ocigledno me fatilo mrza nekoja pa povelete pocastete kafence kolku da me naterate da stanam od krevet
Добар ден женски , еве и ние ќе земеме од кафенцето на кикичка, цел ден сме си сами дома со Мартин, го нема дедо му му ја дувнал негде , мир малку од сите шо убаво ми беше кога си бев сама.Цел ден вежбаме одење( веќе се пушта сам ама само со мене другиве не се замараат и го оставаат да трча) немам кичма веќе ама се ќе направам за моето дете правилно да оди.