|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
22.12.2011 23:01:00   
Палешка РР
Што е ова Vermouth? И јас сакам user posted image

Луѓе, кога сум паднала денес во двор на снегот...плочките беа замрзнати а јас опуштено си одев....Па кога ми падна теглата ајвар од раце, кога се скрши....и плачев и се смеев дури го собирав ајварот в канта. user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 926
22.12.2011 23:05:49   
Olivia
Paleska duso ova e tekila ja mavam samo neso jako, vermouth mi e mnogu slabo, a za smiruvanje zivci treba i poveke od Tri user posted image user posted image user posted image , i me iznasmea da ti kazam si napraviv odma slika kako si izgledala , moze ne e za smeenje ama dada mi letoska taka se lizna na mokri plocki so tegla marmalad vo race, i se iskrci parcinja staklo i go isekoa okoto do zenica 5 konci na belkata si zaraboti edvaj vidot i go spasija, taka da sega prestanuvam da se smeam i se sozivuvavm so tebe, Vnimatelno!!! a ja ke vidam dali ke pagam posle tekiliveuser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 927
22.12.2011 23:10:24   
Палешка РР
Слободно смеј се, ништо не ми е...само жал ми е за ајварот user posted image
Јас сакам Вермут и ќе си се напијам, кој сака нека ми се придружи

user posted image

Непосредна врска до пораките: 928
22.12.2011 23:14:59   
Olivia
Ooo Paleska pa ti sakas Rosso e toa moze ama so dodatok na burbon se vika Manhattan e takov sega ke si izmajstoram, aj na zurka kaj mene  user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 929
22.12.2011 23:17:28   
Палешка РР
Имам чувство дека вечерва имам дебела причина да се транчам user posted image . Се надевам дека утре ќе чујам добри вести, па...
ИДАААААААААААААААААМ Оливија! user posted image

Непосредна врска до пораките: 930
22.12.2011 23:23:21   
Olivia
Paleska ja veke meze spremam pazi sto si vetila, ja denes od ubajni ke se opijam, ubavata vest denes kaj mene veke stignauser posted image

Непосредна врска до пораките: 931
23.12.2011 8:34:26   
AnnaMolly RR
Малку каснам со дружбава, ама и јас сакам некое од тие твоите коктелчиња, Оливија! Нека биде со вотка. Па ќе дрмнам некое, што ако сум на работа user posted image
После преводиве ќе им бидат урнебес user posted image user posted image user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 932
23.12.2011 8:44:18   
Палешка РР
Оливија ене ја уште спие, јас морав да станам user posted image . Остана некое коктелче и за тебе AnnaMolly user posted image
...и знаеш, некој пие од тага, некој од радост...а некој од сабајле user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 933
23.12.2011 9:07:55   
Annet
ja sum od tie sto pijat od sabajle hahahahhhaa za mene ako ostana nesto ako ne zdravje hhaahhaah
ja ke ve treznam aj
user posted image

< Поракaта ја уредил Annet -- 23.12.2011 9:15:55 >

Непосредна врска до пораките: 934
23.12.2011 9:13:44   
Maca25
Јас се напив 3 текили вчера со оливија и се бапнав во кревет...уставри паднав во кома user posted image еве денес сум заникаде од сабајле, повраќам, имам вртоглавици....ептен ми е лошо. мислам, мислам, мислам и никако да смислам што може да ми биде. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 935
23.12.2011 9:18:26   
arh_diz
Sto e ova site pijani na RRuser posted image , nekako rano pocnavte da ja slavite NG

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 936
23.12.2011 9:56:39   
Natuska85
Женски еве ме и мене од работа да ве поздравам.Вчера почнав,денес одам и на судење право,сега од 11.30..едвај чекамuser posted image .
user posted image се чуваат дома со мајка ми и татко ми и вчера ко за прв ден супер поминале,цел ден бил весел не ни приметил дека ме немаuser posted image .Ама затоа кога се вратив се утепавме гушкајќи.Јас се трудев цел ден да не го мислам,успевав некако ама најтешко ми падна мајка ми кога ми го даде на телефон и кога почна да ми гугаuser posted image .Пуштив некоја солзаuser posted image .Частам и за кумата,завчера ни се породи повелете послужете се по некое чоколатцеuser posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 937
23.12.2011 10:11:53   
Tanjat7880
Jas sum denes eve vakvauser posted image user posted image user posted image pricina mojot sin i negovoto neodgovorno odnesuvanje na ucilishte,se shto ke poneseme nikako da go doneseme doma,ako boel so crvena,zolta i zelena boicka tie se razbira gi nema vo ranec ako raabotel so lenjit nikade go nema istiot ako trgnal natamu so shal se vrakja so TUGJ doma!!!Malku mi se tri tekili za mene edno shes ako bivauser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 938
23.12.2011 10:18:04   
AnnaMolly RR
Нате, ајде со убаво нека е враќањето на работа. Немој многу да го мислиш Кико, верувај дека тебе ти е многу потешко од него што му е. Тој си ужива дома со баба и дедо, а богами и тие со него.

Тања, ајде еве јас и ти по една вотка да се напиеме рано по сабајле, скришно user posted image
user posted image

Еве, која сакаш земи ја. Има и за другите по нешто.

Јас седам на трња на работа, чекам мајка ми да ми се јави да ми каже како поминала на преглед, а после тоа и го носи Филип да го прегледа анестезиолог и да ни даде зелено светло за во понеделник. Се надевам дека КОНЕЧНО ќе биде и таа работа и да бидам раат во новата година.

Live and let live

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 939
23.12.2011 10:19:03   
AnnaMolly RR
А, го заборавив најважното!!!

Честитки за раѓањето на кумашинчето, Натушке! Нека е здраво и живо! Кико си има ново другарче!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 940
23.12.2011 10:37:25   
Tanjat7880
Kako za drugite AnnaMolly,sve bre za mene!!!user posted image user posted image user posted image
I ova da vi go kazam,denes gi nosat na novogodishnja predstava vo Univerzalna sala i eden dedo mi vika sabajle deka salata bila nezagreanauser posted image user posted image user posted image uzivkajte dur vie gi nosite i se so vas,ke dojde den koga ke "poletaat"sami a na vas ke vi ostane samo da se tresete.

Непосредна врска до пораките: 941
23.12.2011 10:44:34   
Maca25
Натушке честито враќање на работа!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 942
23.12.2011 10:53:09   
kikicka
Добро утро честитанатуш за кумашинчето некаим езлатно....водкава кога ја гледам ми се гаде имам лосо искуство сенеа user posted image мацооо а ти нешто со вртоглавицава ,повраќање што ке да е а???? ти ке изненадиш наместо јас user posted image user posted image
јас си пијам кафенце свеки евеми ја тука си седи со Леона,снегов не престанува веее и веее

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 943
23.12.2011 11:02:02   
arh_diz
Cestito vrakanje na rabota Natuska .Kiko ke se navikne so tvoite dodeka e mal poleso e

Биди тоа што си

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 944
23.12.2011 14:31:59   
Maca25
се најадов тост сега на работи и ми се приспа...ај еве ни по едно нескафе да го издржиме денот денес.

user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 945
24.12.2011 15:14:34   
kikicka
добар дентее да ставам ручек или кафе сакате??? ајде и тоа о тоа
леле се вознемиривзасекудна сега се нервирам кога од чиста мира ке падне или икона или библија ,сега како седев падна библијата инашата слика од свадба и плус се скрши наградата на мм што јадобилкако млад каконекој знак сиго сваќам..user posted image user posted image ...какои да е ручек време еве ви јадетее

user posted image

user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 946
24.12.2011 17:47:20   
Џесика
Да ве поздравам на кратко мили мои, деновиве сум кај мајка ми. Инаку имам новост, се вработив во основно училиште, а дрим кам тру, немате појма колку сум пресреќна, сега ми останува да уживам во работата и да му благодарам на Господ што ми даде можност да се радувам на секој ден...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 947
24.12.2011 20:26:10   
kikicka
ето видиш џес предосетив честита работа ете ручекот беше во име на џесика

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 948
24.12.2011 21:50:53   
Maca25
Џесика е стварно пресреќна, 2 пати се видовме после работа и беше насмеана и расположена, иако цел ден го поминала со 50 непослушни деца user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 949
24.12.2011 23:00:28   
Pepelaska *
Како сте женски, Џесика честото работа пензија таму да си дочекаш, браво. Ние денес попладнево се прибравме дома се изнашетавме по гости низ цела Македонија.Бевме на роденден кај кумашинката во Гевгелија, пред тоа зет ми магистрираше во Прилеп па оттаму Битола ( таму живеат) , па Гевгелија и на крај СКопје кај другата кумашинка.Многу сакав да видам некој од вас ама не најдов нет а и немав многу време денес само еден круг во Џамбо свртевме загледував да не познам некоја Рингерајка ама ништо, здравје на 11 пак ќе идам со Мартин во Систина па ќе видиме.Морам да си ја пофалам РР 4 дена не сум отворила а еден куп новости има user posted image .Многу ми фалеше

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 950
Страница:   <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.