|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
19.12.2011 9:20:39   
AnnaMolly RR
Фала за кафенцето, Анет. Јас ќе пијам едно сега со колешките, одиме на тераса да запалиме по една и да се смрзнеме user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 876
19.12.2011 10:21:14   
Annet
aaaahh cigara ne sum zapalila ne pametam od koga.od koga trgnav so mm pred 7 godini prestanav ama koga odevme na odmori od"cepatlaci"palev hahaha od dosada poveke hahahahah ama i sega ne mozam se odviknav , aj na zdravje neka vie kafeto i cigarceto

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 877
19.12.2011 11:57:37   
kikicka
Јассега се прибрав од балкон чатнав една сокафенцето ајд наздравје кафе на сите....ние готово мислам дека доста е од гости и славење одмор малку сакам ,за изненадувањето што ви реков уште чекам и јас user posted image .Ставив слики на фб од роденденот што славевме синоќа кој саканека види еве тук ке ставам една сликичка со тортатa,леона најде цуцла и пак во уста џабе одвикнување пак со цуцла сме user posted image али ајде .

user posted image

user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 878
19.12.2011 12:10:23   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Јассега се прибрав од балкон чатнав една сокафенцето ајд наздравје кафе на сите....ние готово мислам дека доста е од гости и славење одмор малку сакам ,за изненадувањето што ви реков уште чекам и јас user posted image .Ставив слики на фб од роденденот што славевме синоќа кој саканека види еве тук ке ставам една сликичка со тортатa,леона најде цуцла и пак во уста џабе одвикнување пак со цуцла сме user posted image али ајде .

user posted image

user posted image

lepoticka mnogu e slatka

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 879
20.12.2011 9:57:56   
AnnaMolly RR
Добро утро, женски! Како сте?

Оваа статијава за болна овулација е баш како за мене! Не знаете колку одев по лекари пред да ми откријат дека всушност имам болна овулација. На се се сомневаа, рак на грлото на матката, вонматерична бременост, цисти... Во рок од 3 дена колку што бев во болница 100 дијагнози ми поставија. И на крај излезе ова. Буквално 14-15 дена по почетокот на циклусот ме боли стомак 2-3 дена едно 4-5 пати повеќе отколку кога имам добиено. Ама болката не е многу страшна, се контролира со спазмекс или кетонал.

Инаку, еве сум јас на работа, Филип веќе не оди во градинка. Свеки и мајка ми го чуваат на смени. Ќе се врати дури после Божиќ. Малку му тече носот, ама нема ни температура ни ништо, се надевам дека нема пак да ја одложиме операцијата.

Ајде имајте сите убав ден, одам јас да си го допијам кафето!

Live and let live

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 880
20.12.2011 10:23:59   
Annet
neka e do toa samo da te cuva dedo Boze ;-))))
se ke mine;-)
eve jas kako sekoe utro na ovaa tema pisuvam i kanam na kafe hahaaha ako ne se napijam mislam denov ne pocnuva;-) nie ke odime denes da se slikame so dedo mraz hahahahha .....se mislev kako da ja slikam,fustan pantaloni ,sto da bide,na kraj ke zemam se sto mislam pa ke vidam hahhaha ke ima modna revija,neznam kako ke ja slikaat dali cela dali pola ona nitu sedi nitu stoi hahahaha
ke vi stavam slika da ja vidite momata moja koga ke gi zememe.user posted image

Непосредна врска до пораките: 881
20.12.2011 10:33:19   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Добро утро, женски! Како сте?

Оваа статијава за болна овулација е баш како за мене! Не знаете колку одев по лекари пред да ми откријат дека всушност имам болна овулација. На се се сомневаа, рак на грлото на матката, вонматерична бременост, цисти... Во рок од 3 дена колку што бев во болница 100 дијагнози ми поставија. И на крај излезе ова. Буквално 14-15 дена по почетокот на циклусот ме боли стомак 2-3 дена едно 4-5 пати повеќе отколку кога имам добиено. Ама болката не е многу страшна, се контролира со спазмекс или кетонал.

Инаку, еве сум јас на работа, Филип веќе не оди во градинка. Свеки и мајка ми го чуваат на смени. Ќе се врати дури после Божиќ. Малку му тече носот, ама нема ни температура ни ништо, се надевам дека нема пак да ја одложиме операцијата.

Ајде имајте сите убав ден, одам јас да си го допијам кафето!

[/quote

Добро утро и од мене.. Како си комшике, не сме се виделеод како залади user posted image Вие уште не сте ја направиле операцијата? Уф..

Непосредна врска до пораките: 882
20.12.2011 10:55:49   
Maca25
везилка како си? одамна те немам читнато на РР!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 883
20.12.2011 11:03:51   
vezilka RR
Хе,хе..добра сум сега, стварно ме немаше. Пишав пред некој ден во Каде се... зошто ме немаше. Ми недостигавте user posted image Ете сум сега пак тука user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 884
20.12.2011 11:10:02   
Natuska85
Женски и јас да пријавам присуство конечно.Добри сме фала Богу конечно дома,ќе ви пишам покасно ќе дојде мајка ми па ќе имам повеќе време за на компјутерuser posted image .Ве гушкам сите.Ми фалевте многууууuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 885
20.12.2011 11:30:30   
arh_diz
Se izmacivte Natuska po bolnici , posebno K duskicka mala.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 886
20.12.2011 11:33:19   
AnnaMolly RR
Нате се надевам дека нема веќе одење по болници и дека Кико е сега добар!

Везилка, комшике, доаѓам натаму среда или четврток, ќе ти се јавам да дојдеш на кафе!

Live and let live

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 887
20.12.2011 11:37:03   
Luci
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Женски и јас да пријавам присуство конечно.Добри сме фала Богу конечно дома,ќе ви пишам покасно ќе дојде мајка ми па ќе имам повеќе време за на компјутерuser posted image .Ве гушкам сите.Ми фалевте многууууuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Натушка добредојдовте домче

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 888
20.12.2011 11:37:41   
Luci

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 889
20.12.2011 11:38:36   
Luci
user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 890
20.12.2011 12:16:46   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

neka e do toa samo da te cuva dedo Boze ;-))))
se ke mine;-)
eve jas kako sekoe utro na ovaa tema pisuvam i kanam na kafe hahaaha ako ne se napijam mislam denov ne pocnuva;-) nie ke odime denes da se slikame so dedo mraz hahahahha .....se mislev kako da ja slikam,fustan pantaloni ,sto da bide,na kraj ke zemam se sto mislam pa ke vidam hahhaha ke ima modna revija,neznam kako ke ja slikaat dali cela dali pola ona nitu sedi nitu stoi hahahaha
ke vi stavam slika da ja vidite momata moja koga ke gi zememe.user posted image

anet nie bevme vcera se slikavme kaj nas dedo mraz ja drzi jas ja slikav vo pleteno fustance liljakovo so belo i beli hilihopkicki i bela bluzka odozdola inaku mnogu ubavo ja fativme da se smee ustata penja mi fati podevajki ja i stvarno izleze mnogu ubava

Непосредна врска до пораките: 891
20.12.2011 12:46:53   
srnicka
Neznam kade da go postava prasanjeto, pa eve ovde. Kako da se odjavam od kalendarot na bremenost, da ne mi stignuva za koja nedela sum? Pozdrav

kolku e ubav zivotot mmmmmmmmmmm

Непосредна врска до пораките: 892
20.12.2011 13:24:12   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: srnicka

Neznam kade da go postava prasanjeto, pa eve ovde. Kako da se odjavam od kalendarot na bremenost, da ne mi stignuva za koja nedela sum? Pozdrav

mislam deka ima tamu odjavi se

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 893
20.12.2011 14:57:52   
srnicka
Nemozam da najdam, mislam deka i nema odjavi se, pa Bi gi zamolila nekoj od administratorite da me odjavat, bidejki nesakam da mi stignuvaat na mail . Jas na nekoja od niv im pisav pred nekoj den pp , megutoa vo ponedelnikot pak dobiv mail za koja nedela bi trebalo da sum.

kolku e ubav zivotot mmmmmmmmmmm

Непосредна врска до пораките: 894
20.12.2011 15:20:30   
Olivia
Dobar den zenski, nemozam da vi opisam kako malo detence sum se izraduvala na snegcevo sto zavrna samo da ni potrae, jeeeeeeee

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 895
20.12.2011 15:22:42   
AnnaMolly RR
Јас па напротив, Оливија! Ич не сакам снег и дожд. И плус чадор не носам, па уште помалку се радувам на снегов.
Ама едвај чекам да го извадам Филип на снег да се изнатрча со Верона!

Live and let live

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 896
20.12.2011 15:33:03   
mamicka77
a kade ima sneg vo skopje li?

Непосредна врска до пораките: 897
20.12.2011 15:34:14   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: srnicka

ako ne mozes da najdes najverojatno koga ke ti zavrsi bremenosta togas ke prestanat da ti prakaat kaj mene veke ne stignuvaat jas sega imam kalendar za razvoj na bebeto

Непосредна врска до пораките: 898
20.12.2011 15:38:07   
Olivia
Mamicka77 da Skopje vrne a predpostavuvam i vo pogolemiot del od MK, ama nesto se smiri user posted image nikako da pobeli.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 899
20.12.2011 15:48:36   
arh_diz
user posted image Uziva vo sneg , minatiot pat pagase se valkase vo snegot ,jas mu imav zemno pamucni mu se namokrija eve sme veke nekolku dena so rastecen nos.A toj samo vika deca neg i stoi na vrata user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 900
Страница:   <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.