Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
aaaahh cigara ne sum zapalila ne pametam od koga.od koga trgnav so mm pred 7 godini prestanav ama koga odevme na odmori od"cepatlaci"palev hahaha od dosada poveke hahahahah ama i sega ne mozam se odviknav , aj na zdravje neka vie kafeto i cigarceto
Јассега се прибрав од балкон чатнав една сокафенцето ајд наздравје кафе на сите....ние готово мислам дека доста е од гости и славење одмор малку сакам ,за изненадувањето што ви реков уште чекам и јас .Ставив слики на фб од роденденот што славевме синоќа кој саканека види еве тук ке ставам една сликичка со тортатa,леона најде цуцла и пак во уста џабе одвикнување пак со цуцла сме али ајде .
Јассега се прибрав од балкон чатнав една сокафенцето ајд наздравје кафе на сите....ние готово мислам дека доста е од гости и славење одмор малку сакам ,за изненадувањето што ви реков уште чекам и јас .Ставив слики на фб од роденденот што славевме синоќа кој саканека види еве тук ке ставам една сликичка со тортатa,леона најде цуцла и пак во уста џабе одвикнување пак со цуцла сме али ајде .
Оваа статијава за болна овулација е баш како за мене! Не знаете колку одев по лекари пред да ми откријат дека всушност имам болна овулација. На се се сомневаа, рак на грлото на матката, вонматерична бременост, цисти... Во рок од 3 дена колку што бев во болница 100 дијагнози ми поставија. И на крај излезе ова. Буквално 14-15 дена по почетокот на циклусот ме боли стомак 2-3 дена едно 4-5 пати повеќе отколку кога имам добиено. Ама болката не е многу страшна, се контролира со спазмекс или кетонал. ________________________________________________________________________
Инаку, еве сум јас на работа, Филип веќе не оди во градинка. Свеки и мајка ми го чуваат на смени. Ќе се врати дури после Божиќ. Малку му тече носот, ама нема ни температура ни ништо, се надевам дека нема пак да ја одложиме операцијата.
Ајде имајте сите убав ден, одам јас да си го допијам кафето!
neka e do toa samo da te cuva dedo Boze ;-)))) se ke mine;-) eve jas kako sekoe utro na ovaa tema pisuvam i kanam na kafe hahaaha ako ne se napijam mislam denov ne pocnuva;-) nie ke odime denes da se slikame so dedo mraz hahahahha .....se mislev kako da ja slikam,fustan pantaloni ,sto da bide,na kraj ke zemam se sto mislam pa ke vidam hahhaha ke ima modna revija,neznam kako ke ja slikaat dali cela dali pola ona nitu sedi nitu stoi hahahaha ke vi stavam slika da ja vidite momata moja koga ke gi zememe.
Оваа статијава за болна овулација е баш како за мене! Не знаете колку одев по лекари пред да ми откријат дека всушност имам болна овулација. На се се сомневаа, рак на грлото на матката, вонматерична бременост, цисти... Во рок од 3 дена колку што бев во болница 100 дијагнози ми поставија. И на крај излезе ова. Буквално 14-15 дена по почетокот на циклусот ме боли стомак 2-3 дена едно 4-5 пати повеќе отколку кога имам добиено. Ама болката не е многу страшна, се контролира со спазмекс или кетонал. ________________________________________________________________________
Инаку, еве сум јас на работа, Филип веќе не оди во градинка. Свеки и мајка ми го чуваат на смени. Ќе се врати дури после Божиќ. Малку му тече носот, ама нема ни температура ни ништо, се надевам дека нема пак да ја одложиме операцијата.
Ајде имајте сите убав ден, одам јас да си го допијам кафето!
[/quote
Добро утро и од мене.. Како си комшике, не сме се виделеод како залади Вие уште не сте ја направиле операцијата? Уф..
Женски и јас да пријавам присуство конечно.Добри сме фала Богу конечно дома,ќе ви пишам покасно ќе дојде мајка ми па ќе имам повеќе време за на компјутер .Ве гушкам сите.Ми фалевте многуууу
neka e do toa samo da te cuva dedo Boze ;-)))) se ke mine;-) eve jas kako sekoe utro na ovaa tema pisuvam i kanam na kafe hahaaha ako ne se napijam mislam denov ne pocnuva;-) nie ke odime denes da se slikame so dedo mraz hahahahha .....se mislev kako da ja slikam,fustan pantaloni ,sto da bide,na kraj ke zemam se sto mislam pa ke vidam hahhaha ke ima modna revija,neznam kako ke ja slikaat dali cela dali pola ona nitu sedi nitu stoi hahahaha ke vi stavam slika da ja vidite momata moja koga ke gi zememe.
anet nie bevme vcera se slikavme kaj nas dedo mraz ja drzi jas ja slikav vo pleteno fustance liljakovo so belo i beli hilihopkicki i bela bluzka odozdola inaku mnogu ubavo ja fativme da se smee ustata penja mi fati podevajki ja i stvarno izleze mnogu ubava
Nemozam da najdam, mislam deka i nema odjavi se, pa Bi gi zamolila nekoj od administratorite da me odjavat, bidejki nesakam da mi stignuvaat na mail . Jas na nekoja od niv im pisav pred nekoj den pp , megutoa vo ponedelnikot pak dobiv mail za koja nedela bi trebalo da sum.
Јас па напротив, Оливија! Ич не сакам снег и дожд. И плус чадор не носам, па уште помалку се радувам на снегов. Ама едвај чекам да го извадам Филип на снег да се изнатрча со Верона!
Neznam kade da go postava prasanjeto, pa eve ovde. Kako da se odjavam od kalendarot na bremenost, da ne mi stignuva za koja nedela sum? Pozdrav
ako ne mozes da najdes najverojatno koga ke ti zavrsi bremenosta togas ke prestanat da ti prakaat kaj mene veke ne stignuvaat jas sega imam kalendar za razvoj na bebeto
Uziva vo sneg , minatiot pat pagase se valkase vo snegot ,jas mu imav zemno pamucni mu se namokrija eve sme veke nekolku dena so rastecen nos.A toj samo vika deca neg i stoi na vrata
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.